Panggih diwangun di handap ieu. Balik konsistén dina Filipina loka Dating pikeun American jeung dina rusia (Moscow). Dina kaca kahiji, pilih ngalamun wae jeung maca profil nya. Ieu téh teu jadi hésé. Abdi hoyong papanggih asih manusa jeung jantung alus anu kungsi hirup monogamous Union jeung tanggung jawab lampah maranéhanana, anu bakal pantas kapercayaan. Upami anjeun keur néangan hubungan serius kaula néangan nu sarua. Upami anjeun ngan hayang ulin jeung kuring, mangga teu nulis. Filipina nyaho kumaha nampilkeun sorangan. Hiji poto eta dina satengah turn jeung deeply diédit sababaraha leuwih ti sudut nu beda, tapi dina busana. Bisa jadi unbuttoned sababaraha tombol jeung saeutik pinareup anu katempo, atawa rada anak relief. Gambar pamungkas sok. Naon nu bakal masih teu ngarti saha jeung naon. Naon nu bakal illusions teu) mah, buku sunda, sajarah, mitologi, tales of hantu jeung fairies, filsafat, alam, puisi, musik jeung seni sacara Umum. Jigana mah lahir di salah abad. Mah ngimpi téh pikeun manggihan hiji jero miara jalma anu kabetot dina puisi jeung mikanyaah paguneman panjang. Batur anu geus dilaksanakeun jeung teu sieun pikeun nyokot tanggung jawab, tapi masih percaya dina ngimpi, nu teu cukup kaluar ti ieu dunya. Kaula teu museurkeun urang nyoba ningali kuring tabel bedside, jelema anu teu hormat jalma séjén pamadegan. Kuring manggihan jalma ieu deet, kuring ngarasa sorry maranehna, sabab teu nempo nu Dunya nu urang hirup. Kuring teu hayang nulis di dieu ngeunaan sorangan dina pintonan umum. Lamun Anjeun hayang nyaho hiji hal nanya Sunda nu teu aya dina fashion dinten ieu. Nu penyair geus ditelasan eta. Maranéhanana wrote ngeunaan eta jadi loba, nu maranéhanana henteu deui percaya. Kawas kuring wrote Oscar Wilde: kuring geus ngaku, jantung mah ieu megatkeun jeung sirah mah bingung. Leungit virginity ka santun manusa ti tilu puluh taun. Mahal. Duit anu diperlukeun pikeun pangakuan ka Moscow UNIVERSITY. Hawa mangga teu ngaganggu kuring.

Langsung milih pikeun nyebut jalma anu hayang meunangkeun aub atawa gadis craves pikeun hiji(sababaraha)peuting éta teu kuring. Kaula néangan tutumbu dipake, kuring kudu kuat-willed jeung suksés urang anu bisa mantuan kuring jeung pakasaban mah search. bisa b tibalik. Teu komo nyaho naon pikeun ngabandingkeun eta ka. Nah upami anjeun hoyong ngajual, jeung taya sahijieun mundut, urang kudu duit jadi»kuring datang ka anjeun deukeut jeung leuwih deukeut». Muka poto jeung hayang mindahkeun jauh. Abdi hoyong nimu menarik, calakan, tempat saeutik lucu man. Teu kudu badag atawa beunghar. Eta teu nyieun kuring bagja. Kuring hoyong pikeun nginpokeun ka anjeun nu néangan lila, hubungan serius jeung leuwih kuring kudu mitra pikeun hirup. Dupi Anjeun. Filipino indit, kuring geus aya sababaraha kali (spring, insyaallah, jeung umumna ngapung), sagalana santun. Maximum anu bisa nulis Filipina: hubungan serius jeung terusan Sorangan di tilu puluh pamikiran ngeunaan pamajikan mah, sanggeus nempo loka Dating mikir nu sugan ka umur kolot, teu manggihan pamajikan. Kabéh geus ditulis ampir hal anu sarua ngan dina cara nu beda. Urang mawa duit ieu Nemer, mobil, apartemén jeung ieu teu irakus. Ieu mah tilu puluh lima éta waktu pikeun nyieun hiji kulawarga. Lalaki, anjeun geus cursing rusia katresna, jeung ngalakukeun hiji hal leuwih alus. Puguh cukup. Katresna-nu — dam) Ieu teu kawas bade sejen nyokot. Jeung dina loka Dating nu guys saeutik leuwih tina jenis ieu talatah. Teu kaluar aya néangan. Respecting gadis gadis saperti dina website teu jeung bakal kungsi nulis) Kuring dina ieu, atoh, no. Ogé bade nikah ka urang asing, teuing nyeri keur bangsa salaku sakabeh.

Sadaya alus

Kuring ngan boga ‘kabogoh’-Filipino, teu ngan alatan kuring katingali di dieu. Roko, nginum, jeung lila geus moal aya deui hiji parawan. Jeung Enya, ngimpi ngeunaan American. tilu puluh opat taun, masih nyorangan. jeung hiji nyaho naha. Sabab bodo salaku sapatu, hapunten teuing. Oh Enya, anjeun gadis pinter naha. Jeung foolish bakal jadi leuwih gampang. Kuring ka anjeun, puguh) Jeung I ngaraos isin Anjeun dear lalaki maca naon Anjeun nulis di dieu ngeunaan maranéhanana katresna. Tangtu, nya sok jigana nu tempat, ulah urang sadaya leuwih alus. Sakabeh artikel ngeunaan kanyataan yén Filipina ngimpi nikah asing jeung indit jeung anjeun dina koméntar maranéhanana nuduh rusia of commercialism. Metot.

naon bédana

nu Filipina ulah nulis ngeunaan ieu dina kaca maranéhanana dina loka Dating. Saperti gede bohong. Kuring henteu weruh di mana Anjeun tempo di dieu di Rusia jeung naon loka anjeun indit papanggih jalma, lamun anjeun mawa talatah ieu luhur. Ieu mah di Amérika, contona, jeung maranéhanana ‘pinter’ katresna anu museurkeun seni geus katempo) Jeung di dieu mah geus loba babaturan, bener nice, metot katresna anu bisa teu manggihan satengah maranéhanana sejenna, sabab lalaki boh nempo di tempat anu salah, atawa nu maranéhanana sorangan jeung bisa nawarkeun loba hirup deui ti sabudeureun lalaki. I dikaitkeun jeung Filipinos jeung jeung urang jeung nyebutkeun persentase teu di ni mat urang. Lead jeung basajan urang statistik, urang komunikasi oge talatah lima puluh, jeung Filipinos datang ka sababaraha ratus nu geus aya. Aya di antara maranehna, teuing, meunang materialistis ladies, tapi lamun ngabandingkeun jeung di Internet, eta kali leuwih. Jeung teu jadi katuhu pikeun reproach nu urang nulis ngeunaan kulawarga urang katresna. Maca naon urang asli katresna nulis ngeunaan kulawarga urang lalaki. Jeung, bréh, hayang ningali kumaha anjeun ‘metot’ katresna bener interaksi jeung lalaki meunangkeun ka ékspérimén jeung jalu propil, anjeun bakal manggihan loba metot pamanggihan. Salah sahiji babaturan mah teu hiji percobaan jeung ngomong — Enya, aya sababaraha b. Jadi kuring pinuh ngarojong pangarang — manéhna katuhu. Jeung eta sacara anu alus, anu aya saperti hiji alternatif, nya eta perlu pikeun ngahargaan lalaki maranéhanana, yén maranéhanana anu staring. Jeung jujur lamun berkomunikasi jeung Filipinos ngarasa kawas raja jeung urang rarasaan ieu. Sok sababaraha Poo buang, ‘ieu mah di Amérika, contona, jeung maranéhanana ‘pinter’ katresna anu museurkeun seni geus katempo cukup’ — urang teu ngobrol ngeunaan awewe American, urang ngeunaan Filipinos ‘Jeung di dieu mah geus loba babaturan, bener nice, metot katresna anu teu bisa manggihan mate jiwa anjeun’ — mugi gusti diajar ti Filipino) ‘atawa diri nu bisa nawarkeun loba hirup deui ti sabudeureun lalaki. ‘- tapi tétéla bisa nawarkeun persis naon anjeun kudu batur pikeun lalaki jeung maranéhanana lalaki milih Filipino

About