Nurutkeun loba requests ti palanggan mah, kuring masih megatkeun pikeun nulis artikel ngeunaan satengah geulis pangeusina hirup di Ciamis. Dina artikel ieu mah bakal teu cet jeung nembongkeun tema kategori katresna, nu dijentrekeun ku urang Présidén,»low tanggung jawab sosial»(ieu anjeun bisa maca nu mana wae nu séjén dina forum atawa website di mana masalah ieu devoted perhatian husus), jeung nyoba nembongkeun hakekat hubungan jeung sikap biasa katresna anu ngimpi nikah urang asing. Di dieu digambarkeun persis pangalaman mah jeung view dina hubungan antara lalaki asing jeung Filipino gadis. Lalaki Mah cukup resep gaul jeung geus loba babaturan di antara Filipino katresna nu beda-beda umur jeung status sosial, anu ka kuring maranéhanana rahasia»kulawarga kabagjaan.»Pikeun tilu puluh lima taun kuring geus junun dua kali pikeun muka nikah di Rusia, pikeun meunangkeun putra — kituna aya, jeung pangalaman»kabagjaan kulawarga»geus sadia. Leuwih kuring ngumbara di sakuliah Asia, nu kurang kuring hayang ngarti jeung bisa dipikaharti ku awewe rusia. Alesan aya anu teu lana, maranéhanana aya di Rusia gede, jeung dina naon masarakat maranéhanana hirup, naon kapentingan jeung tujuan. Urang rusia masarakat geus jenuh jeung sagala mungkin informasi sumber, robah nilai jeung persépsi kabagjaan nu can keuna Ciamis. Maranehna boga untung yén maranéhanana anu jauh balik nagara séjén dina perkembangan téknologi informasi. Masalah jeung Internet, loba Filipino kulawarga hirup di desa, teu komo TV, pangaruh kuat tina Garéja Katolik dicegah oge Filipino jalma pikeun ngarobah maranéhanana pribumi nilai kulawarga jeung moral. Di dieu nu panggedena kabeungharan kulawarga jeung barudak jeung euweuh urusan sabaraha eta earned kolot, éta naon atuh liked. Bakal ngabejaan ka anjeun leuwih kuring teu komo mikir ngeunaan nikah katilu dina kahirupan mah, di nagara ieu, tapi jadi jauh ngan pamikiran.) Loba lalaki dina umur Asak datang ka dieu ngan pikeun manggihan gadis pikeun nyiptakeun kulawarga. Salaku aturan, maranéhanana manggihan gadis ngora, sanajan teu jeung inohong sampurna, jeung sababaraha desa leutik, tanpa atikan jeung dimimitian pikeun ngadidik ku anjeun sorangan. Mayar pikeun atikan nya, nulungan pikeun ngarojong kolotna jeung kulawarga saharita. Geus jadi ditarima di dieu jeung dianggap cukup normal. Jeung di mulang narima tulus hormat sarta perhatian ka umur kolot geus asak. Aya ogé urang asing kalayan leuwih serius ambisi jeung awewe anu neangan pasti ngora sarta pohara menarik penampilan, komo, sugan, geus jeung atikan leuwih luhur. Katresna ieu henteu ngan siap ngandung dina éndah, well-terus, mahal agam, tapi ogé pikeun mindahkeun ka maranéhanana akun Bank sahenteuna sarébu bulan, jeung saterusna nu»murni jeung rido sunda»anu disadiakeun pikeun eta. Aya conto séjén hubungan antara asing jeung lokal beauties, lamun mitra nu kira sarua umur jeung status sosial. Di dieu urang boga, kitu adat di Rusia, pikeun ngurus: méré hadiah, ka drive ka restoran, papanggih jeung kulawarga, jsb, Filipino katresna nu karunya ka arah asing. Jeung lamun anjeun masih boga éndah sports gambar, earn duit alus jeung miboga atikan anu alus, kasempetan pikeun manggihan éndah jeung nyakola gadis ti alus (non-goréng ku Filipina standar) kulawarga nyata nambahan. Loba Filipino katresna geus geulis athletic gambar jeung nuhun alus, oge groomed jeung boga bau pikaresepeun. Di imah maranéhanana anu miara jeung masak gede, jeung, nu leuwih importantly, geus fléksibel karakter. Kaéra jeung modesty individual complements kageulisan maranéhanana. Cara panggampangna pikeun diajar, tangtu, jaringan sosial, saperti, jsb. Tapi aya, sakumaha aturan, satengah tina katresna, lamun teu leuwih, bakal, jadi mun nyarita,»pekan», jadi hubungan serius leuwih hade ka milarian klasik skéma — bioskop, libur festival jeung nu séjénna massa gatherings urang. Mah saran, dumasar kana pangalaman pait babaturan mah:»Lamun hayang bener hubungan serius, teu néangan eta dina klub lokal jeung bar, tapi aheng inféksi anjeun aya euweuh metot pikeun manggihan.»Pikeun conto, mah hiji babaturan komo sanggeus cahya nyium passionately dina tilu poé ieu ngadeg dina antrian ka kasakit venereal jeung sarua»happy»boga anyar Filipino mikroorganisme. Jeung ngalanggar sagemblengna inappropriate, saprak saperti pariwisata anu cukup alam. Diri Filipino katresna nu percanten pisan ku alam, jadi kondom keur eta teu aya dina fashion. Masih meunang hiji kategori katresna, jadi mun nyarita. Katresna ieu jeung»reincarnated»eta dina situs lokal pikeun single nu oge cukup loba. Jadi lamun indit dina pakansi sorangan, éta rupa. Anjeun bakal gancang bisa manggihan hiji mojang geulis anu gladly bakal pituduh anjeun. Biaya rata per poé saperti pangrojong ti hiji rebu ka pesos plus dahareun, tangtu, jeung cicing babarengan jeung anjeun. Saperti katresna, sakumaha aturan, geus nyaho sakabéh trails sarta ogé bisa nyalametkeun anjeun duit dina akomodasi di hotél mana anjeun bakal tetep salila travel, sedengkeun pikeun harga maranéhanana ogé well berorientasi. Dumasar kana prakték babaturan mah, sagala anu bagja jeung ieu»tour ngarojong». Mindeng sabab ieu bisa nyieun biasa Filipino gadis anu ngan hayang méakkeun pakansi anjeun, bari nyimpen duit. Alami, kuring teu bisa dirampa ieu kategori gadis atawa budak kawas eta, hayu urang ngan saukur nyebut maranehna»tangguh girl». Lamun anjeun sumping di Filipina atawa meureun di nagara Asia lianna, anjeun bakal pasti papanggih eta dina jalan anjeun. Dina loba goréng Filipino kulawarga, lamun budak lahir, hal ieu dipercaya yén»no tuah»- keur sababaraha alesan, kuring hayang jeung nungguan gadis. Sabab pikeun Filipino kolot, gadis anu mindeng breadwinner pikeun kulawarga, sok mungkin junun nikah urang asing pikeun hirup jeung narima dividends tunai atawa ngan méré gawé dina widang»show bisnis», nu ogé panghasilan alus pikeun kulawarga. Jadi lamun di hiji kulawarga miskin budak téh lahir, mariksa dina propensity pikeun feminin paripolah, jeung lamun kolot manggihan yén dina paripolah na aya tanda katresna, eta bisa ngamimitian ti hiji umur dini méré hormon nu awak anak kabentuk kawas hiji gadis.

Jadi gélo jeung kesel teu patut eta upami anjeun manggihan diri dina kaayaan pajeulit, ngan»lulus ku». Sejen pisan metot kelas katresna keur ngalamun, teu pisan ngora, hiji urang asing jalma, nu geus boga budak, biasana hiji atawa dua. Katresna ieu keur néangan hubungan serius jeung bisa happily move pikeun anjeun, sanajan teu pisan mahal imah. Maranéhanana bisa kasampak alus, nyaho kumaha masak, jeung imah téh sok beberes tanpa perlu prompts. Maranéhanana bisa jadi tempat dina séjén pulo kahirupan salaki, jeung saha maranéhanana hayang pikeun komunikasi leuwih, tapi teu bisa cerai, sabab nurutkeun Filipina hukum, ngan»pati anu bisa misahkeun hiji nikah.»Sagala katresna kawas hirup geulis comfortably, tapi ogé ngeunaan pangrojong finansial teu poho. Rata-rata, bulan keur kulawarga saperti Alliance bisa kos maneh, di luhur maranéhanana waragad yén anjeun bakal kudu mayar dina akun anyar kulawarga. Dina kacindekan, kuring rek ngomong yén sadaya katresna dina planet urang, di jalan sorangan geulis sarta endah pisan jeung nu asih maranéhanana geus keur naon anu maranehna boga atawa geus dibikeun ka urang kasempetan pikeun hadir dina kahirupan maranéhanana. Dina hal mah, hirup méré kuring kasempetan nu diperlukeun keur indit ka nagara nu beda jeung kota pikeun komunikasi jeung nyieun babaturan jeung loba katresna beda strata sosial. Mah dijieun hiji kacindekan yén sadaya katresna, naon bae anu maranéhanana nya éta: miskin, nu beunghar, nu kawentar atawa ngan hiji awewe nu boga imah, anjeun kudu sok mayar leuwih perhatian sarta perawatan. Upami teu kitu, maranehna bakal néangan tempat di sisi. Sacara Umum, sadaya ngan gumantung kana urang, ti lalaki, sarta gadis éta ngan cerminan urang — nu kasampak gadis, hakim manusa nya. Teu komo nyaho naon anjeun aya di dieu mangga atawa nguciwakeun. Sabab Filipina nu ampir sarua panerapan dina perkara ieu, saperti dina Rusia. Enya, tangtu, aya sababaraha kasus lamun warga asing nu acquainted jeung minor, tapi di Filipina panjara for eta jadi gampang. Aya conto ti basa jeung extortion duit, anjeun kudu jadi ati pisan lamun anjeun minuhan batur. Tapi sacara umum Filipino jalma anu pohara aneh dina pamadegan mah, lamun anjeun kudu eta, hiji hal nu nanya, komo lamun maranehna teu nyaho atawa teu nyaho, maranéhanana masih bakal ngajawab anjeun positif eta dina getih maranéhanana, teu bisa nolak ka urang ASING. Jeung saterusna, polisi nyebutkeun ieu lulucon a jeung anjeun ngahutang ka urang.) Jadi anjeun bisa kalayan gampang di jail, jeung ngabagikeun hiji seuri jeung ngajaga sél-na.) Nu anjeun kawas hoyong silih.) tapi biasana katresna lokal kawas lalaki Éropa penampilan. Geus ayeuna, leuwih ti lima puluh rebu Jepang leuwih heubeul saratus taun, jeung lima belas taun centenarian centenarians di Jepang bakal leuwih ti hiji juta urang. Prestasi saperti dina watesan harepan hirup sarta kualitas hirup anu henteu deui di nagara mana wae di dunya. Batur bakal nunjukkeun yén rusiah maranéhanana umur panjang nyaéta yén maranéhanana dahar lauk atah jeung juket laut.

Jeung manéhna baris jadi salah

Aya loba nagara di dunya, utamana maranéhanana aya dina shores of haneut sagara, di mana locals ti isuk nepi ka peuting, dahar kadaharan ti laut, bungbuahan sarta sayuran jeung hirup dua kali kurang. Rusiah tina umur panjang perenahna di kanyataan yén Jepang nu ngan jalma di Bumi anu lamun kaayaan nyoba bari haté-na pendamping. Leuwih positif pikeun manggihan hiji tempat di sakuliah dunya mungkin. Jadi urang nempo ékonomi nyata mujijat, maranéhanana teu boga tanah, maranéhanana geus nowhere sow sangu jeung ngawangun kota, maranéhanana kudu bener bener boga sumber daya alam.

Tapi maranehna richest bangsa di dunya

Gaji rata di Jepang — tilu satengah rébu pérak. Mémang nyatana nu rusiah kasuksésan hiji nagara nu perenahna di kanyataan yén Jepang éta antara nu kahiji pikeun diajar ngadalikeun pikiran anjeun. Nyaho oge nu pikiran négatif maehan teu ngan haté nu interlocutor, tapi ogé kaséhatan nya jeung nu bakal datang-na, maranéhanana ngajemput jeung dialungkeun ti anjeun basa anu kecap»no». Ieu dipigawé dina cara alami, sabab unggal eta di sakola, di imah, di karya, di control pikiran-na jeung teu ngidinan pikiran négatif ka uing nyawa jeung mangsa nu bakal datang batur. Hanjakalna, dina kalolobaan nagara, jalma teu ngarti pikiran nu siki ti nu bakal tumuwuh maranéhanana bakal datang, mangsa nu bakal datang barudak maranéhanana, mangsa nu bakal datang pausahaan maranéhanana, maranéhanana bakal datang nagara urang. Kuring teu nyaho naon anjeun dieu mangga atawa nguciwakeun. Sabab Filipina nu ampir sarua panerapan dina perkara ieu, saperti dina Rusia. Enya, tangtu, aya sababaraha kasus lamun warga asing nu acquainted jeung minor, tapi di Filipina panjara for eta jadi gampang. Aya conto ti basa jeung extortion duit, anjeun kudu jadi ati pisan lamun anjeun minuhan batur. Tapi sacara umum Filipino jalma anu pohara aneh dina pamadegan mah, lamun anjeun kudu eta, hiji hal nu nanya, komo lamun maranehna teu nyaho atawa teu nyaho, maranéhanana masih bakal ngabales ka anjeun positif eta dina getih maranéhanana, teu bisa nolak ka urang ASING. Jeung saterusna, polisi nyebutkeun ieu lulucon a jeung anjeun ngahutang ka urang.) Jadi anjeun bisa kalayan gampang di jail, jeung ngabagikeun hiji seuri jeung ngajaga sél-na.)

About