Kabogoh mah datang nganjang kuring di Ciamis. Kumar jeung kuring digulung kana Tacloban jeung tatarucingan anu urang papanggih aya.

Enya, lamun anjeun teu nyaho geus, kuring geus dating a Filipina pikeun katukang tujuh belas bulan. Keur di jalan loba, sok bonus lamun kabogoh manggih waktu pikeun datang nganjang. Ieu téh saukur basajan Leyte ka Samar petualangan jeung Kanada, Filipina, Filipino jeung alus vibes.

Bobogohan mayar leuwih

About