Jawaban pikeun patarosan anjeun ngeunaan Filipina jeung Filipino katresna. Ayeuna kuring ngajawab patanyaan anjeun ngeunaan Filipina jeung paling hal anu penting ngeunaan katresna lokal.

Maranéhanana ogé ngajawab sababaraha patarosan ngeunaan kulawarga urang.

Kamera éta kuring rekam video

email: Weber: hatur nuhun dulur pikeun mantuan channel urang

About