Kuring spent di Filipina dua poé ka genep bulan. Next tujuan ieu Hong Kong. Ngaleungitkeun kabéh lirik, sajaba waktu nu sadaya, nyebutkeun pamit ka kuring, nyebutkeun»tempo anjeun geura-giru»atawa»tempo anjeun saterusna usum.»Jadi kuring masih ngarasa yen kuring kénca Boracay salawasna. Lamun Anjeun kudu mantuan dina perencanaan lalampahan anjeun ka Filipina, I d be happy pikeun mantuan Anjeun. Lalampahan ka Kalér Filipina urang Mutuskeun pikeun indit Kalér Filipina.

Mana rice undak luar biasa kageulisan. Meuli tiket Kalibo — Sumedang — Kalibo jeung indit. Luyu. Lamun Anjeun kudu mantuan dina perencanaan lalampahan anjeun ka Filipina, I d be happy pikeun mantuan Anjeun. Ubar di Ciamis. Hiji topik pohara penting dina pamadegan mah. Kabéh travel bantuan kahiji kit — hal kahiji pikeun nunda dina kantong. Jigana everyone weruh naon obat jeung bantuan kahiji kit Lamun Anjeun kudu mantuan tata lalampahan anjeun ka Filipina, I d be happy pikeun mantuan Anjeun. Filipinos — naon anu maranehna. Salaku mah wrote dina pos saméméhna, kuring percaya yén éta téh jalma anu nyieun atmosfir nu mana wae nu rohangan. Tapi ogé urang kabeh terang, anu dina karakter urang kapangaruhan ku sabudeureun O. Lamun Anjeun kudu bantuan dina tata anjeun indit ka Filipina, I d be happy pikeun mantuan Anjeun. Hiburan di Boracay. Jadi, Anjeun geus datang ka pulo jawa. Ayeuna urang kudu manggihan hiji hal pikeun ngahibur. Jeung boga fun dieu, salami Anjeun boga kahayang.

Sailing

Hal kahiji nu. Naon coba di Boracay. Ku rusia standar di Boracay bisa jadi murah jeung tepung santun. Lamun urang ngabandingkeun eta jeung Pulo séjén jeung kota-kota Filipina, naon dahar anu mahal. Komo paporit mah Starbucks di Boracay leuwih mahal batan di Sumedang. Sapuluh pesos, tapi mangkaning. Dahareun anu aya. Jaringan geus loba travel blog. Nu uniqueness tina ieu nyaéta nu abdi teu ngan hiji traveler-lover, tapi worker tina lapisan pariwisata. Jadi sakabéh artikel kuring nulis salaku agén travel, operator tour, panungtun tour, wisata jeung traveler digulung jadi hiji

About