submit


Urang ve nunda babarengan sababaraha video relatif ka Filipina dina hubungan. Sedengkeun teu hiji definite pituduh, maranéhanana kudu méré sababaraha inkling naon anjeun bisa ngaharepkeun pikeun manggihan lamun datang ka dating jeung LTR s di urang rahayu saeutik pulo republic. Hubungan: Ngamangpaatkeun Ngungkit Nu pilihan hiji kudu nyieun lamun maké hiji status salaku urang asing di Ciamis. Hubungan: Nganapigasi Khianat Tujuh C s, Pt: Eta gancang mana ti bad ka parah. Hubungan: Jealousy di Filipina, Pt Anjeun bener kudu ngalaman jealousy di Républik bener ngahargaan kumaha gila bisa meunangkeun. Hubungan: Jealousy di Filipina, Pt Urang rengse nepi urang dua bagian video dina Héjo Big Monster, jealousy di Filipina Hubungan: Méré Duit ka Kulawarga Enya, éta hiji bagian tina budaya di SE Asia nempo kumaha bisa mangaruhan anjeun jeung kumaha nyieun nyukupan wates. Hubungan: Manéhna s Beda Sindrom Urang ve sadaya succumbed ka ieu di hiji titik atawa nu lian.

Hi. Kuring jadi ngarasakeun anjeun runtuyan dina Ciamis. Sorangan. Sanggeus ngadatangan kali dina dalapan taun anjeun pencét paku dina sirah paling kali. PATAROSAN. Kuring geus nikah a pinus nganjang kahiji sanggeus ngan minggu nyaho nya. Manéhna ngancik cukup négatif jeung manipulatif katuhu jauh sarta sanggeus dua taun jantung mah ditarima naon pikiran mah ka kuring. Kuring kenca nya jeung hiji imah nu mayar kanggo jeung remittances bulanan salaku urang boga anak hiji. taun ka tukang, kuring manggihan mah soulmate_ ogé pinus jeung urang boga anak sarta ngawangun hiji imah di NEGROS teu jauh ti anjeun. URUT weruh urang réngsé tapi kami paduli mungkin hukum ngalaan. SAKUR PIKIRAN. Anjeun bisa balik deui ka US jeung cerai nya. I don t loba nu leuwih barang nu leuwih nu. Sorry, Steve. Kakara datang di sakuliah video dina jealousy. Anjeun katuhu kana duit. Mah Anna jenis threw kuring off sanggeus periode. Lamun kuring ieu leuwih aya usum panas kamari, manéhna ieu jadi lucu. Can serius. Ieu mah pangajaran putri nya ka ngojay. Urang bakal balik ka pool unggal poé sanggeus Nica (putri) meunang kaluar ti sakola. Saterusna, lamun dahar dimmer, Anna bakal nyebutkeun kuring nempo eta b s nempo anjeun. Maranéhanana kudu digolongkeun dina garis pikeun maranéhanana nyabok ti kuring. Teu sangka manéhna ieu nagreg tapi bener ieu mah. Enya, geus flattering di jalan, tapi konci dieu nyaeta ieu mah teu nempo mana wae awewe di pool nu. Ieu mah pangajaran Nica ngojay. Manéhna teu kacida alusna ku cara jeung lulucon di handap ieu hiji guy ti gunung Montana indit ka Filipina pikeun ngajarkeun hiji Filipino nak ngojay. Point mah ieu. Anna jeung kuring geus babarengan salila leuwih ti hiji taun ayeuna. Kuring kungsi indit ka kamar darurat sawatara poe ka tukang pikeun hiji ultrasound pikeun mastikeun kuring teu boga clot getih (I am rupa) kuring papanggih technologist sedengkeun aya anu a Filipino ti Cebu. Ieu mah diajak ngobrol nya ngeunaan visa s, ka dirina tina Anna dibandingkeun jeung catetan jsb. terus indit cara urang. Kuring ka Anna ngeunaan eta nu peuting jeung manéhna kesel. Pisan kesel. Ayeuna kuring ngarti alesan anjeun ngagambarkeun dina video ieu. Kuring nyaho éta téh bagian tina tradeoff. Anjeun meunangkeun paling éndah, satia, geulis awéwé dina dunya jeung di mulang anjeun kudu sadar budaya maranéhanana jeung barang anu bakal kajadian. Nya meunang leuwih alus jeung waktu sanajan jeung maranehna nempo anjeun anu satia jeung jujur (dua bahan utama pikeun kasuksésan dina hubungan nu mana wae), bakal jadi leuwih alus. Euy jadi sabar jeung kudu ngahatur nuhun pikeun naon anu anjeun boga, sarta ngajadikeun hirup loba gampang. Oh, jeung kungsi nempo nu mana wae nu awewe lamun keur jeung eta halacha no anjeun bisa kasampak, anak ok. Maranéhanana bakal mikir anjeun katingali atoh jadi bisa ogé balik pikeun eta. Dina ahir eta bakal ok. Hiji deui panginten. Anna ieu ditinggalkeun ku salaki kahiji. Nu teu dipikanyaho kaayaan aya. Kuring mikir nu lalaki ngarasa yén saprak éta téh teu mungkin pikeun meunangkeun cerai, eta méré eta lampu héjo pikeun ngalakukeun naon bae anu maranéhanana hayang. Upami anjeun keur rapat a Pinay anu saeutik kolot, maranéhanana bisa jadi kudu ngalaman hubungan bad dina jaman baheula. Umum pisan leuwih aya. Salaku Ed nyebutkeun, maranéhanana hayang stabilitas jeung asih. Lamun anjeun méré yén pikeun eta, anjeun bisa meunangkeun ngaliwatan nanaon, tapi anjeun kudu jadi sadar jeung boga empati keur di mana manéhna geus saméméh anjeun bisa pindah ka hareup happily jeung di karapihan. Yep, aya sababaraha budaya jeung sistemik alesan naha Filipinas (jeung Filipinos) meunangkeun salaku timburu kitu maranehna ngalakukeun. Michell jeung kuring geus babarengan salila leuwih ti dua taun ayeuna, jeung ieu loba leuwih gampang ayeuna ti ieu di awal nu s pasti. Hatur nuhun pikeun babagi éta, John. Ned tetep nyieun video. I haven t cukup diajar acan. Kuring manggihan hormat pisan informatif dina hirup, asih jeung salamet di Ciamis. Kuring ve papanggih hebat pisan wanoja dina hiji Asian situs dating, jeung manéhna geus t ménta hiji hal tapi asih mah nya. Maksudna mah datang aya dina bulan agustus tour tapi hayang méakkeun waktu mah jeung nya. Manéhna ngabogaan posisi kutub pikeun jantung mah jeung kuring hayang pisan jadi sareng nya kitu oge. Nya seuri brightens poé mah. Kuring geus pertanyaan. Kuring keur serius ngobrol ka nu geulis Filipina jeung urang geus ngobrol ngeunaan satengah bulan. Hanjakalna, kami pisan hariwang manéhna scamming kuring. Manéhna hirup di wewengkon terpencil jeung klaim yén internet teu acan aya keur router masang di imah nya, jadi manéhna purchases G data beban. Manéhna dimimitian nanyakeun ka kuring pikeun mantuan jeung ieu geura-giru sanggeus urang geus maju hubungan urang ti loka dating ka email sarta ayeuna dina whatsapp. Manéhna geus dikirim kuring loba gambar jeung urang komunikasi sapopoé, tapi jadi jauh, manéhna geus hesitant pikeun skype jeung kuring sanajan kuring geus hanacaraka dina éta. Manéhna nyebutkeun teu boga komputer jeung geus kolot telepon sél nu motong kaluar dina dirina konsistén nu kuring bakal nyebutkeun lamun urang geus diucapkeun dina nu telepon eta geus neukteuk off sababaraha kali. Kuring ka nya sanggeus nulungan nya nu tadi waktu mah teu bakal ngirim nu mana wae nu leuwih duit nepi ka urang skype jeung nyieun rencana pikeun kuring aya nu datang jeung nganjang nya. Ayeuna manéhna ngomong yén manéhna geus ngirim nya duit nyewa imah alatan indungna gering jeung ayeuna perlu bantuan jeung éta. Kuring teu nyaho naon anu kudu dipigawé di juncture ieu. Manéhna nu hiji mantri kadaptar, jadi kuring teu apal manéhna ngajadikeun santun duit tapi ayeuna teu nulungan kulawarga nya jeung mayar pikeun nya baraya indit ka university. Sakur saran bakal diapresiasi. Kuring teu KUNGSI bakal ngirim duit ka batur mah geus kungsi papanggih di jalma, loba kurang komo teu ditempo dina layar hirup. Aya loba teuing scammers ngajalankeun loba kontra komo mikir ngalakonan hal saperti a. Sababaraha awewe di dieu sabenerna nyieun karir kaluar tina hustling asing kaluar duit maranéhanana. Ieu hiji nagara miskin jeung karya gampang pikeun geulis signifikan mulang. Harepan nu mantuan. Hey duanana, kuring super bungah ngeunaan anjeun guys geus manggihan silih jeung néangan bagja sagala cara. Aku jenis geuwat patali ka naon anjeun guys boga hak ayeuna. Mah papancangan nya di Montana jeung kuring gawe di luar negeri di AUH. Kaula dimimitian ragu padahal hubungan urang ngan sabab urang geus teu papanggih di jalma blab bla. manéhna terus communicates, urang Skype jeung talatah masing-masing jeung sagala rupa nu. Dina jaman kuring condong cicing eta off saprak karya mah jadi rame yen kuring jadi ngéléhkeun lamun kuring meunang imah. Saprak urang di ieu hubungan jeung urang nyoba pangalusna urang pikeun ends papanggih, manéhna mimiti indit prospecting di Idaho jsb. jeung babaturan pikeun meunangkeun sababaraha emas pikeun mantuan manéhna jeung expenses jeung pamustunganana indit jeung manéhna di AS. I adore manéhna jadi loba jeung kuring teu bisa sabar pikeun ngarasa manéhna di jalma. Kuring nebak duit robah sagalana salaku per Madonna mah ngan don t nyaho sabaraha lila mah bisa ngadagoan Urang ve geus babarengan pikeun ampir taun ayeuna. Di pisan moment ieu kuring sedih, ngalamun jadi bosen di karya jeung no hiji jeung kuring di dieu. Jadi hehehehe, nu naon ieu téh. Kuring ngan rék ka batur mah bisa ngobrol jeung mah hadir hubungan sabab kuring don t nyaho kumaha nungkulan eta jadi mun nyarita. Kuring hayang batur anu bisa nyaritakeun mah status kiwari jeung sahenteuna meunangkeun sababaraha saran. Oh btw, kuring sok ngobrol ngeunaan mah sentiments, tapi ngan ngajadikeun manéhna ngarasa uncomfortable jeung stressed. And I don ‘t kawas tekenan manéhna di sadaya kuring ngan don’ t nyaho naon anu kudu dipigawé. Pikiran anjeun dina ieu. Nah, ieu datang dina ti sudut pandang séjén. Hatur nuhun pikeun commenting, Tads, tapi kuring geus nowhere ngamimitian. Jarak jauh digital hubungan nu hésé pisan, jeung hal don t bener ngamimitian pikeun gél nepi ka anjeun papanggih di jalma. Muga, manéhna bakal nganjang geura-giru jadi anjeun bisa boh meunangkeun leuwih akurat candak dina hal. Alus tuah ka anjeun boh. Gawe mah jalan ngaliwatan video anjeun jeung ngaapresiasi nu salah dina Méré duit ka kulawarga. Ieu salah sahiji pisan pikaresepeun hal ngeunaan PH keur kuring mah teu boga anak jeung bakal kasampak maju ka manggihan hiji wanoja jeung dua atawa tilu barudak nu kulawarga kuring bisa ngiluan. Jeung cukup respect, trust jeung kaasih dina sadaya sisi, kuring bakal ngabagéakeun kasempetan pikeun nyumbang kitu mah, ieu bisa jeung ninggalkeun eta mah estate lamun kuring balik. Tapi anjeun didn t cukup ngajawab titik kadua keur kuring: kumaha nyieun nyukupan wates. Naon anu anjeun pigawé lamun anjeun ngarasa anjeun keur melong ka nyumbang, lamun you don t ngarasa hubungan geus ngembang ka tahap nu? Kuring nyaritakeun ieu mah pangalaman di Bali, di mana asing nu kokotéténgan kana salaku hiji otomatis sumber duit, komo salaku tamu anjeun diharepkeun pikeun nyokot tab pikeun sagalana. Kuring manggihan eta cukup duitan, jeung gambaran mah nu Filipinos teu cara nu. Bener. Episode anjeun dina jealousy ieu illuminating, jadi sugan anjeun boga sababaraha saran pikeun kumaha pikeun nanganan hiji manifestasi awal ieu. Kami dina hiji loka dating, nyoba papanggih sababaraha ngajangjikeun awewe, jeung lamun kuring datang ka PH dina Maret, kuring usaha pikeun meunangkeun babarengan keur kopi jeung sababaraha di antarana ngan pikeun mariksa naon kimia aya bisa jadi di jalma. Pisan ieu mah upfront yén ieu téh naon ieu mah ngalakonan, tapi sanajan pisan ieu mah jelas dina ekspektasi mah nu pasamoan kahiji bakal platonic, sababaraha di antarana méré kuring datar Nope, lamun anjeun keur manéh saha bae nu sejenna, poho kuring. Maranéhanana hayang hiji exlusive hubungan saméméh urang ve komo papanggih. Ngan cara I bisa nempo kira-kira ieu nu a) bohong ngeunaan rencana mah, atawa b) méakkeun bulan pakait jeung eta sadaya coba mun jeung ngaidentipikasi HIJI, terus ngajalankeun risiko yen lamun papanggih di jalma, you don t kawas nu séjén nepi deukeut. Jadi. sakur saran ngeunaan cara pikeun nganapigasi timburu cai dina tahap awal. Dang, man. Kami jadi clueless ka bobogohan di dieu (trope ko.), Kuring teu bisa jigana titik anjeun di arah katuhu. Kalolobaan jalma ngan bohong, kuring nebak. Asing JEUNG Filipinas. Lamun anjeun mikir yén loka ieu geus mantuan ka anjeun, mangga timbang nyumbangkeun nuju lumangsung urang expenses operasi. Mun anjeun ngarasa kawas website ieu (sarta urang runtuyan video) geus mantuan anjeun dina cara naon wae, mangga ngarasa luncat ka nyumbang jumlah leutik pikeun nutupan biaya karya urang. Salamat. N M

About