Lamun nganjang ka Filipina heula nilik taun heubeul man jeung dua puluh dua taun heubeul Filipina maranéhanana bisa jadi ngajempolan. Sedengkeun ieu mangrupa conto ekstrim, eta bakal reuwas maranéhanana datang pikeun manggihan nu ieu intergenerational sababaraha geus nikah salila opat taun. Lamun urang mariksa deui jeung nu sarua ieu sababaraha genep taun ti ayeuna, maranéhanana dipikaresep bakal celebrating maranéhanana sapuluh-ulang kawinan. Nu lalaki pisan deukeut ka panjang rata-rata nikah antara urang nu umurna sarua jeung can umur hypocrisy masih aya di loba masyarakat. Eta hard pikeun nunda nomer dina rata-rata umur gap, tapi ieu panulis dihadiran anyar pihak di Filipina di mana sémah anu utamana intergenerational pasangan. Umur rata-rata unggal jalu pasangan ieu ngeunaan genep puluh taun. Umur rata-rata bikang spouses ieu kira-kira dua puluh lima taun. Hiji estimasi rata-rata panjang nikah (atawa hirup di partnership), kira-kira lima taun. Ti ieu urang bisa nga-estimasi yén Salah sahiji datang ka pihak ieu hiji American man anu ngan tilu puluh taun heubeul. Manéhna commented nu manula salaki geus tangtu maen cribbage di senior puseur geus maranéhanana geus di AS. Cenah manéhna amazed nempo lalaki ieu, residing di Filipina jeung loba ngora istri, hirup badag jeung di muatan. Loba lalaki asing anu aya di gugur taun maranéhanana geus fathered barudak jeung Filipina beauties anu masih dina springtime hirup. Barudak ieu hubungan nu kacida hargana di masarakat Filipina. Geus ceuk aya kamungkinan luhur nu bapana bakal maot jauh saméméh anak nu tos dewasa. Sedengkeun nu bisa jadi bener, aya anu ngembang kamungkinan nu sarua-umur nikah moal lepas nepi ka anak matures. Sababaraha ngora ‘founding’ komo teu cicing nepi ka anak nu lahir jeung ngarojong anak teu luhur dina maranéhanana prioritas. Barudak nu salah sahiji alesan naha ladies ngora resep pisan asak lalaki. Teu sadaya asak lalaki bisa boga anak. Alesan nu paling umum nyaeta vasectomy awal dina kahirupan. Masalah saperti ieu geus direngsekeun ku vasectomy ngabalikeun, inseminasi jieunan, nyoko, atawa nyungsi hiji nona anu geus ngabogaan anak. Sababaraha Umur-gap bobogohan téh sah cara pikeun manggihan hubungan serius. Naha awewe ngora tahan hiji daya tarik pikeun anjeun? Dupi anjeun disusun pikeun nungkulan prasangka? Lamun dijawab enya ka duanana patarosan, mangka anjeun kudu coba intergenerational bobogohan. Budaya kulon mindeng nembongkeun umur prasangka. Aya hiji prevailing sikep nu heubeul urang kudu retire awal, nu mungkinkeun nu ngora geus jobs maranéhanana. Jalma kolot kudu di senior puseur maen cribbage.

Tumuwuh barudak ti nu leuwih — jalma saméméhna hubungan mindeng mikir yén daddy sacara pakasaban ayeuna ngagantung kira-kira jeung kudu maranéhanana net kaamanan, whilst néangan sanggeus grandkids lamun ditanya. Sadaya ieu worthwhile pursuits tapi lamun leuwih — jalma masih ngabogaan kaséhatan jeung dangong youthful aya valid alesan naha manéhna teu bisa ngamimitian deui jeung pasangan ngora.

anjeun kudu nungkulan prasangka

Sababaraha urang mikir maranehna nu mimiti nyarankeun:»Nyaeta Dad anjeun.». Sababaraha jalma anu genuinely nanyakeun keur informasi ngeunaan naon ngajadikeun hiji. Nyokot waktu pikeun ngadidik jalma jalma. Keur batur, respon pangalusna mindeng malire fool atawa seuri jeung nyarankeun manéhna atawa manéhna boga nice poé. Eta teu sok mungkin pikeun malire eta. Sababaraha fools bakal meunangkeun katuhu dina beungeut anjeun jeung paménta pikeun nyaho kumaha heubeul anjeun kabogoh téh jeung kumaha heubeul anjeun. Lamun anjeun teu bisa ngegel anjeun lip jeung hayu geser anjeun bakal boga loba stress nungkulan leuwih taun. Coba pikeun manggihan kelompok sosial kawas-dipikiran individu curhat jeung jeung boga seuri ngeunaan eta. Aya sababaraha kali dina kahirupan lamun hiji jalma kolot geus»geus aya nu dipigawé»jeung boga pangalaman pikeun nyaho lamun hiji hal anu bakal teu digawe. Bakal sering ningali ieu salaku mahluk négatif jeung hoream pikeun nyoba hal anu anyar. Hal anu penting pikeun manggihan kasaimbangan cageur lamun, nu mungkinkeun youthful pasangan nya nyieun kasalahan sorangan jeung lamun narima nu kolot jeung wiser pasangan meureun katuhu. Seksual appetites bakal béda jeung umur. Kana waktu anjeun bakal aya bewara nu ngora jalma boga drive sex kuat ti hiji kolot. Aya bebeneran dina babasan»make eta atawa leungit». Sepuh lalaki geus kapanggih yén sex téh kawas nu mana wae séjén latihan, lamun anjeun nyimpen aktip anjeun ngajaga kamampuhan pikeun tetep ngalakonan eta. Pausahaan farmasi geus disadiakeun urang jeung modern obat kawas Viagra jeung aya toys sex anu bisa jadi dipaké ku jalma anu kudu bantuan leuwih. Kadé pikeun hiji jalma kolot bunuh dirina na nona sacara fisik pleasures. Lamun manéhna teu, manéhna bisa manggihan batur anu baris. Bakal aya tekenan kulawarga nungkulan. Dina kalolobaan kasus, kulawarga a Filipina bakal supportive tina hiji hubungan intergenerational. Eta nyaeta asing man kulawarga anu bakal nyieun masalah. Loba kulawarga geus disowned asing lalaki anu milih pikeun pindah ka Filipina pikeun jadi jeung pamajikan ngora. Barudak tumuwuh teu nyangka pamajikan anyar téh rék nyokot warisan maranéhanana. Sepuh kolot kasangka putra maranéhanana di na kadua budak leutik. Baraya nu kesel sabab istri anu sok ngobrol ngeunaan ieu ‘perverted’ hubungan. Eta hal anjeun kudu nyiapkeun diri pikeun nungkulan saméméh ngasupkeun hiji hubungan intergenerational. Umur-gap bobogohan téh sah cara pikeun manggihan hubungan serius. Naha awewe ngora tahan hiji daya tarik pikeun anjeun? Dupi anjeun disusun pikeun nungkulan prasangka

About