Hiber Bandung-Sumedang bakal indit opat kali saminggu: senén, salasa, kemis jeung saptu. Pesawat bakal mawa off: waktu lokal jeung tanah di Filipina ibukota. Mulang penerbangan bakal indit dina Mondays, Tuesdays, Fridays jeung Sundays.

Ngelingan nu mecenghulna anyar perjalanan jadi dipikawanoh dina awal januari. Mangka Diréktur maskapai ngomong yén Filipina kudu jadi hiji»titik transit»pikeun jalma ngalayang ti Amérika ka Asia.

salah sahiji nu panggedéna airlines di nagara

Jeung ngan kadaptar jeung International air transport Association.

Di momen, flies ka bandara dunya dina airplanes

About