Kumaha bae, kuring réngsé nepi ka tilu geulis Filipina katresna di Davao City. Dina ngambang pikeun Kalayaan Festival parade.

Kuring réngsé nepi sacara acak lalaki nu ngahubungi ku ngambang parade diréktur bari nyetir ka Davao City. Manehna nanya lamun kuring hayang hartina ngagabung kembang ngambang parade.

Ieu mah bade lalajo

jeung saterusna, kuring teu. Dina video ieu anjeun bakal ningali hiji Canadian guy, tilu Filipina katresna, a group of drummers jeung kebat sakabéhna éndah urang dina Davao City

About