Saméméh urang bisa mintonkeun Anjeun propil jeung foto Filipina anu daék nepungan anjeun ayeuna, urang kudu nanya sababaraha patarosan gancang. Loba Filipinos ngalamun jeung hayang papanggih lalaki. Maranéhanana bisa jadi tatanggana Anjeun atawa babaturan. Mun Anjeun teu satuju ka ngadistribusikaeun inpo pribadi maranéhanana. Katresna nu ditanya teu lulus dina website lalaki jeung unserious karsa. Nu Filipinas anu ngan museurkeun di real rapat.

Anjeun geus leuwih ti dua puluh opat taun. Katresna ditanya urang teu ngidinan komunikasi sareng eta lalaki dina umur dua puluh opat taun, ti saméméhna kasus teu hormat pikeun jalma ngora umur ieu

About