Filipino awewe jeung nu Filipino lalaki impian ngeunaan jadi kawentar penyanyi oge, kuring kakara dijieun statistik ieu nepi, tapi sabenerna nomer nu meureun teu jadi jauh ti jalma palsu statistik. Filipinos ngan cinta nyanyi, teu ngan di pancuran, tapi oge dina jalan (kuring geus katempo eta kajadian countless kali), di ruang tamu, sorangan atawa ka babaturan atawa tangtu dina ngalegaan jeung jadi remen lumangsung Karaoke sesi. Paling tina ngaran kulawarga di Filipina asalna ti spanyol asal saprak Spanyol ngajajah Filipina pikeun ampir lima ratus taun can, éta teu bagian metot. Nu bagian metot nyaéta ngabogaan ngaran saperti Girly, Madu, Budak, Uno, Smp, Bulao, Putri, Ratu, Amis, Denok, Amis-Mawar, Virgie, Orok Dasarna, upami anjeun hoyong pikeun ngarti naon jenis ngaran sababaraha Filipinos geus, anjeun ngan kudu dibayangkeun sababaraha puguh bapa anu nelepon anak maranéhanana hal kahiji nu datang ka pikiran maranéhanana. Ibu: jadi, naon nu kudu urang telepon putri urang. Bapa: kuring dipigawé nanaon, kawas kuring teu bisa ngurus kurang. Indung: anjeun nyaho manéhna kasampak jadi girly. Bapa: ok, naon sih, hayu urang nelepon nya girly. Dokter kasampak di indung: Naon anu anjeun hoyong pikeun nelepon putra anjeun. Indung: Mana salaki kuring. Kuring bet manéhna screwing mah slutty tatangga deui. Dokter: kuring geus penderita séjén nungguan kuring, naon teu anjeun hoyong telepon anjeun putra. Ibu, gulungan panon nya, kasampak kaluar jandela, nilik langit biru: Ngan nelepon manéhna Biru. Loba Filipino urang nyieun loba kasalahan jeung manéhna manéhna jeung ilahar paguneman jeung mah Filipino babaturan bakal balik kawas éta. Babaturan: ieu mah diajak ngobrol Anna ayeuna sarta manéhna ngomong yén salaki selingkuh dina dirina. Kuring: Naon. bener. Kumaha teu manéhna manggihan kaluar? Babaturan: Manéhna datang deui awal pikeun manggihan salaki na di bed jeung gadis sejen.), bisa meunangkeun leuwih ngabingungkeun ti ieu jeung biasana random jeung kumaha bae lucu? Lamun carita anu leuwih panjang ti carita di luhur, bisa meunangkeun leuwih hese pikeun meunangkeun carita lempeng jeung sagala manéhna manéhna manéhna kasalahan nya. Nurutkeun babaturan mah, nu ngabalukarkeun akar manéhna manéhna kasalahan nyaeta kurangna bedana antara jalu bikang di Swahili basa sunda. Ulah Filipinos dahar anjing. Jawaban nu Filipinos teu, tapi naon ngeunaan hiji séjén atawa komo kurang. Loba Filipino manggihan stereotype ieu karasa pisan (punten) jeung meureun bakal mungkir ieu. Tapi, sanggeus nyawalakeun ieu»Stereotype»jeung mah hiji mah deukeut Filipino babaturan, kuring meunang ka nyaho kaleresan. Stereotype ieu geus asalna tina kanyataan yen loba andar-andar jeung mabok individu pisan di wewengkon goréng ngalakukeun moro jeung dahar anjing salaku sarana survival. Teu aya anu bakal mungkir yén ieu téh hiji pangperangan jeung sickening polah tapi teu killing lauk hayam jeung sapi salaku pangperangan teuing. Oge salaku manusa, urang menerkeun urang sadaya cruelty ku nelepon eta»survival»jeung hey, nebak naon, teu wawuh cruelty sora anu leuwih ditarima ti ngareureuwas biasa cruelty nu teu dipikanyaho ka urang wow. ieu geus saukur tos serius teuing balik deui ka urang topik Filipinos Eta ngan sakadar bener, maranehna jadi happy jeung friendly jeung amis, jeung maranehna jujur ngingetkeun kuring hobbits di Rabb teh tina Cingcin. Nu sadaya pikeun ayeuna Hirup di hiji multikultural lingkungan pikeun genep taun ka tukang, nu pasamoan jeung observasi ratusan Filipinos, kuring mikir katerangan di luhur cukup akurat. Tapi, mangga hayu atuh urang nyaho lamun anjeun percaya sababaraha titik, kuring disebutkeun nu taliti atawa lamun anjeun mikir yén kuring lasut nu mana wae nu kawentar Filipino Stereotypes. Kuring bakal hayang anjeun pikeun ngalakukeun hiji stereotype Nigerians ti pangalaman firsthand teu umum hearsay. hatur nuhun pikeun karya anjeun. WOW. Kuring geus kungsi katempo ieu saméméh jeung loba hal ieu sabenerna panawaran ka kuring sanajan maranehna stereotypes. I am a Filipino. Ieu pisan metot. Ieu téh jadi tiis pikeun nempo naon jalma sejen tempo di urang. WOW sadaya kuring bisa nyebutkeun ka ieu. Artikel pisan metot, kami a Filipino sorangan ogé. Oddly, lamun kuring indit, urang kungsi meunangkeun mah kabangsaan katuhu jeung nyebutkeun, ‘anjeun teu kasampak Filipino di sadaya. ‘Kuring henteu weruh lamun maranehna bener hartina eta salaku ngahina atawa compliment. ha-ha mah satuju dina kalolobaan titik, jeung ieu téh hilarious pikeun nempo titik ieu dibahas ti séjén sacara perspéktif. Ngan hiji tambahan comment ngaran: loba Filipinos kawas themed mere ngaran ka budak. Kuring boga babaturan nu anggota kulawarga’ ngaran sadaya mimitian ku P, atawa sakabeh ngaran maranéhanana anu dingaranan mobil, jeung kuring malah boga babaturan nu dad, abang, sarta dirina téh ngaranna ‘Ed’. Anjeun bisa dibayangkeun kumaha kagok ieu eta pikeun nelepon manéhna dina sababaraha landline jeung maranéhanana nyoba angka kaluar nu ‘Ed’ I was looking for. Jadi enya, Filipinos boh ‘teuing kreatif’ atawa ‘teu kreatif di sadaya’ jeung ngaran.

Kami genep puluh lima taun jeung kolot mah Filipina pamajikan umur nu sarua. Manehna teh sabenerna mah sma amis jantung; nya pa ieu di AS angkatan Laut jeung dibawa kulawarga leuwih lamun manéhna. Urang geus ngumbara dunya leuwih taun jeung papanggih sababaraha urang endah, tapi eta mah kapercayaan sungut nu aya budaya salaku jenis, amis, hayang pisan mangga, salaku digawé teuas (ladies) lamun datang ka imah karya jeung salaku asih. Jalma anu indit ka garéja jeung sabenerna percaya di Allah geus benefit ditambahkeun keur sincerer jeung morally bersih. Abdi bogoh ka Filipina jeung budaya jadi loba nu bakal kawas ka retire aya. Naha kuring nyebut yen abdi bogoh pamajikan mah? Kuring mah. Urang dua putra jeung kuring nu terampil dina Filipino seni bela diri, nu tiis. Nempo tumbu di handap mah kalurahan pikeun nempo mah dua putra. Urang dahar lapar kids ya allah. I am a Filipina jeung sakabeh jalma titik anu akurat. Kuring bisa nyaritakeun ieu:»Hiji alarmingly jumlah badag Filipino lalaki anu ngan saukur teu pantes jadi founding alus atawa alus salaki. A ilaharna Filipino imah financed ku awewe.»Ieu sedih tapi bener. Sunda ieu, lmao lamun ningali video. Aku Filipino lahir jeung digedékeun di URANG tapi nyaho sagala ieu stereotypes kira-kira keur nu sejen Filipinos jadi akurat. Babagi ieu ayeuna, ha-ha Loba Filipino lalaki sabenerna hate maranéhanana Malaysia sarta Indonésia luluhur alatan Kulon jeung Asia Wétan (Cina Jepang korea) kageulisan tren. Eta geus nyieun eta mumusuhan, timburu, delusional, jeung sociopathic jeung tendencies homoseks-arah séjén Filipino lalaki Naon gede bohong. Kuring geus kabéh leuwih Filipina. Jeung geus loba longtime Pinoy babaturan. Pinoys teu pisan alus di nyumput hiji hal ngeunaan diri. Lamun Pinoys nyoba nyumputkeun hal ngeunaan maranéhanana katurunan anak lolobana Cina atawa Jepang bagian, nu nolak. Jeung tendencies homoseks. Dibandingkeun jeung loba nagara séjénna, aya saeutik pisan homoseks di Filipina (Ngan ahir-ahir ieu noticeable ngembang fashion keur lesbian percobaan) ngan populasi group, di mana kuring manggihan signifikan persentase tina homoseksualitas ieu Muslim populasi di Kidul-kulon pulo) Naha bakal sababaraha Filipinos jeung Cina atawa Jepang warisan nyumputkeun eta lamun eta dua nationalities geus jadi loba leuwih budaya jeung leuwih maju. Di Australia(jeung kamungkinan tempat séjén, lain filo stereotype nu kuring geus noticed nu urang sok boga gitar wae, di urang rumah tangga, naha atawa teu we bisa ulin eta. Kumaha carana abdi hayang kuring ngaraos has Filipina tapi meureun simkuring ngaraos salah sahiji ti saeutik milik mikro persentase ilahar salah sabab di dieu: kaula mah kipas tina karaoke sarta sanes anu kulawarga mah (menari nyaéta norma iraha urang geus gatherings): kuring sirik maranéhanana jeung Asian buuk (ngagurilap, bulu hideung), milik coklat tapi damang najan loba perlakuan: aku hiji jelema nu sipatna katutup jeung uncomfortable jeung bersosialisasi: aku sabalikna lengkep narima jeung forgiving type: kuring mah teu boga stereotypical Mongoloid atawa Melayu kasampak kuring geus sok geus fascinated ku ningali jalma paripolah jeung kadang-kadang, kuring teu bisa mantuan tapi bewara nu ieu pola behavioral rupa-rupa greatly jeung unggal bangsa manusa. Jadi, ieu téh naha kuring dijieun ieu blog, ngeunaan Stereotypes. Oh, jeung naha kami mah nu Hurang Congcorang, sumur. Kuring keur alus di observasi jalma sadaya warna maranéhanana jeung Congcorang Hurang dipikawanoh pikeun miboga kamampuh pikeun nempo genep belas béda sorts tina poto-receptor pigmén BOBODORAN. manusa sacara tilu poto-receptor pigmén. I. e. mahluk jeung punjul eyesight. Kuring geus sok geus fascinated ku ningali jalma paripolah jeung kadang-kadang, kuring teu bisa mantuan tapi bewara nu ieu pola behavioral rupa-rupa greatly jeung unggal bangsa manusa. Jadi, ieu téh naha kuring dijieun ieu blog, ngeunaan Stereotypes. Oh, jeung naha kami mah nu Hurang Congcorang, sumur. Kuring keur alus di observasi jalma sadaya warna maranéhanana jeung Congcorang Hurang dipikawanoh pikeun miboga kamampuh pikeun nempo genep belas béda sorts tina poto-receptor pigmén BOBODORAN. manusa sacara tilu poto-receptor pigmén. I. e. mahluk jeung punjul eyesight

About