submit


A runtuyan chilling gambar nembongkeun bebeneran balik a Filipino cyber-sex den mana gadis salaku ngora salaku nu dijejeran up for pedophiles kana leungeun-nyokot anu maranéhanana hayang nempo abused dina webcam. Katresna nu kapaksa seuri bari keur diperkosa dina kaméra salaku prédator nyaritakeun abusers jeung naon maneh jeung eta. Paling nekat tuluy nyieun lalampahan ka kotor kumuh di Filipina pikeun ngalakonan real-hirup nyiksa seksual dina katresna. Prédator mayar antara £ jeung £ pikeun katresna, anu salaku ngora minangka hiji. Anak mayar kira-kira £. Ngareureuwas cyber-sex den ieu kakeunaan di hiji panalungtikan undercover ku Belgian wartawan Peter Sasak, nu ngaran geus robah pikeun ngajaga identitas-na. Manéhna mimiti nalungtik online anak sex nyiksa di nagara dua taun ka tukang pikeun dokumenter, Barudak Cam. Kalayan bantuan nu Awewe jeung Barudak Panyalindungan Centre of Filipina Police National jeung URANG LSM Internasional Kaadilan Misi, Sasak ieu bisa piece babarengan sickening dagang nyiksa anak. Dijelaskeun nganjang heula ka den, Sasak wangsit kumaha manéhna dibawa ka imah di Iligan Kota, di mana manéhna papanggih jeung hiji grup katresna. ‘Kuring teu bisa milih mana wae katresna kuring hayang. Kuring ka eta kuring ieu museurkeun ngabogaan genep katresna, dua unggal peuting — jeung, sarta tuluy ngora. Maranéhanana sapuk.’ Katresna anu tuluy dibawa ka kamar hotel, nu ieu rigged jeung kaméra disumputkeun, jeung pikeun sababaraha jam saterusna, manéhna diwawancara eta pikeun manggihan sabaraha maranéhanana anu diolah. Manéhna ngécéskeun: ‘Gadis salaku ngora salaku karya mandiri recruiting babaturan. Geus kontak jeung prédator nu robah warna ka warna kana bener nyakola abusers. ‘Maranéhanana diajar kumaha narima duit, kumaha ngalakukeun hal ieu unnoticed, kumaha nyieun kontak. Jadi, maranehna bener diangkat ka nyiksa ku prédator.’ Katresna datang ti US, Eropa, Australia, Kanada jeung Korea jeung karya pikeun daptar klien kira-kira urang. Sasak ditambahkeun: ‘Ngalakonan nurun ieu tina karya traumatizing. Tapi keur ieu katresna éta ngan normal. Maranéhanana geus diangkat di laut nyiksa. Jeung maranehna teu nyaho yén éta téh nyiksa deui.’ Kamiskinan massa jeung kebangkitan murah-kecepatan luhur internet geus dijieun online anak sex nyiksa salah sahiji ngarah kejahatan di Ciamis. ‘Jeung turunan kana ieu seksual naraka, kitu kuring nyebut eta, anu nyebarkeun. Ieu kawas virus. Ieu teu hésé pikeun suppliers pikeun manggihan barudak.’ Mindeng katresna goréng ti backgrounds kapaksa kana ngajalankeun cyber-sex for ngan jumlah leutik duit bari sababaraha pisan kulawarga miskin nawarkeun nepi barudak maranéhanana salila kelamin. Hal ieu diperkirakeun aya nu leuwih, pedophiles online anjeun iraha wae nempo anak porno atawa live streaming, nurutkeun Interpol jeung FBI. Taun ka tukang, jalma ti Britania sorangan anu dikabarkan keur ditalungtik keur mayar pikeun lalajo Filipino barudak online. Tersangka, anu tetep aya dina panalungtikan, anu diidentifikasi minangka Jeffry Aqua, Lanie Bucco, Jeffords Dominguez, Kissy Pepito, jeung Cindy Oriol. Sasak ceuk nu nyoba cicing turun nu multi-milyar-dollar dagang di online anak sex nyiksa bakal jadi ‘uphill perjuangan’ sabab ‘masalah badag jeung dina ngalaporkeun.’ Manéhna nu ditambahkeun: ‘penegak Hukum teu meunang cekelan dina ieu masalah sabab éta téh jadi hésé pikeun manggihan jalma, prédator, anu ngagunakeun live streaming. ‘Jeung sector professionalizing gancang. Tanpa ngalakonan naon kuring geus ngalakonan, anjeun teu bisa sabenerna manggihan jalma ieu.’ Tapi manéhna ceuk manéhna moal balik deui ka handap nepi ka manéhna geus kakeunaan pedophiles jeung ringleaders abusing barudak polos. LEUWIH: jangjang Katuhu rampage ngaliwatan Leipzig: jerman kota parah ruksak sanggeus nyieun onar leuwih Cologne sex serangan

About