Ciamis endah nagara, nu metot jeung pesona anak jeung alam pantai, paradisiacal vegetasi, kavling tina wisata jeung kagiatan keur unggal rasa. Tapi nyata sombong nyaéta Filipino gadis, aheng kaendahan nu anjeun bisa ngarasakeun tanpa meunang cape. Katresna nagara ieu endowed jeung saperti alami jeung pikaresepeun penampilan, alam geus dibikeun ka maranehna yen maranehna teu kudu tambahan»frills». Filipina ampir teu make kosmétik, jeung maké eta basajan (paling mindeng eta t-shirt jeung kolor). Poék ku alam, maranéhanana teu néangan hiji tan. Anjeun moal nempo dina basisir Filipino gadis Roko mah roko nya. Ngojay di laut, maranéhanana jarang balik, jeung lamun nembongan dina basisir, di panonpoé tilelep. Lamun Filipina diajar ti Éropa awewe, kiwari dimungkinkeun condong pikeun meunangkeun tan jeung nganjang pikeun tujuan ieu, Solarium, reuwas hese ngagambarkeun. Dina pengejaran»aristocratic pallor»ostrovityanka ulah diri masker tina jeruk nipis jeung gedang, jeung maranéhanana kinerja nyetir kosmétik pikeun awak ngandung bahan whitening. Kawas kalolobaan katresna Asian, Filipino awewe jeung katresna boga kanaékan leutik. Hipu jeung rapuh gambar maranéhanana sombong. Suku ramping tina Filipinos ngarampas pakarang lalaki. Fitur raray jadi alus mah bisa kasampak di eta wisatawan ti sakuliah dunya: Asia panon, leutik irung jeung rapih, tar-hideung rambut ngagurilap, anca seuri jeung huntu bodas. A feature of the exterior alus campuran ras. Tempo Filipina beauties, anjeun bakal nempo katresna anu mutlak ngaduruk sarua jeung spanyol. Anjeun bakal papanggih jeung nu kitu, nu hese ngabedakeun ti Cina, jeung bisa ningali jeung gairah»Afrika». Lamun anjeun hayang terjun kana ieu maelstrom of sampurna kaéndahan, tuluy nganjang ka Filipina dina méi, lamun aya nu warni jeung senang festival. Ieu unforgettable pintonan, nu bisa anjeun tempo di waktu nu sami rébuan beauties di warni nasional cocog. Loba Éropa ngimpi boga Filipina pamajikan. Narikna, katresna ogé teu averse ka nikah bodas asing jeung sipatna teu sieun tina masalah finansial bridegroom atawa nya umur. Di Filipina, loba pasangan jeung ngora kageulisan anjeun nempo hiji manula Éropa. Docile jeung non-confrontational Filipina harta karun nyata pikeun kulawarga. Loba katresna teu boga hiji atikan lengkep, jeung hal ieu ngamungkinkeun eta pikeun ngéléhkeun lalaki nu mana wae nu patarosan, jeung utamana pikeun ngajawab. Wanoja saperti bakal jadi sampurna pamajikan ka admire salakina jeung ka nurut ka anjeunna unquestioningly. Ayeuna ngeunaan pikaresepeun. Filipino hiji awewe sok siap ka sunda. Manéhna moal nyaritakeun»dongeng»nu manéhna nu keur meunang nyeri sirah a, jeung orok snot. No. Filipina nu sok sadaya katuhu, jeung manéhna craves markisa. Nya euweuh nyegah: kakandungan, kasakit, atawa kurangna haté. Asian beauties, jadi istri, niatna sabalikna cerai jeung nyoba nyingkahan sadaya gaya. Kahayang pikeun tetep kulawarga babarengan, maranehna sieun éra jeung gosip. Dina sieun keur»sia», nu Filipino bakal tarung pikeun anjeun nikah. Naon disababkeun kahariwang saperti, anjeun nanya. Kanyataan yén nasional tradisi nu kuat pisan di Ciamis, hiji gadis geus leumpang turun barisan nu gembleng. Jeung sanggeus cerai nya virginity teu bisa ngitung. Naon atuh nu Filipino»divorcee»atawa kaéndahan anu leungit virginity nya, tapi nikah teu kungsi datang. Ngan hiji pikeun pindah ka kota sejen pikeun neangan pakaya-na di antara wisatawan. Éropa lalaki nyaho kumaha»nutup panon maranéhanana»saperti bangor hal, jeung imut Filipina aya kasempetan. Jeung, kuring yakin, pilihan nya bakal jadi guna, sabab di nagara ieu aya hiji kapercayaan yen manusa kudu jadi dina kahirupan wanoja sacara paling penting. Nempo kana panon salakina, mantuan Filipino pamajikan bakal taat ka sunda eta jeung ngajaga imah kulawarga jeung trepidation. Kuring satuju yen Filipino pamajikan harta karun nyata. Kageulisan ieu bakal kungsi balik»kenca», teu»maok»salakina di search duit atawa mariksa téks dina telepon-na. Ieu téh hésé dibayangkeun sareng hiji pin rolling di leungeun, nungguan dina doorstep satia anu lingered di perusahaan. Tapi tetep, mikir ngeunaan eta, akang leuwih eta»harta»di Ciamis. Inget nyebutkeun popular:»rusia pamajikan nu pangalusna di dunya». Naon anjeun leungit poek-cozie kageulisan urang Natasha jeung Dash. Upami anjeun keur bade ngarambat dina eta tempat, mangka mayar perhatian ka pasangan mana Filipina salaki Éropa. Anjeun bakal reuwas, tapi rupa maranéhanana moal Caang jeung kabagjaan.

Asian pamajikan pisan asih, tapi sunda anu maranéhanana hayang, jeung méré teu loba pisan. Enya, waktu mimiti panas gadis bakal cinta salakina, lamun jeung mana nu anjeun hoyong, tapi pamustunganana gairah subsided. Jeung teu nyebutkeun ngeunaan rusia pamajikan, anu sok siap pikeun ngalakukeun hiji hal pikeun nyegerkeun jeung ngocok hubungan. Lamun pikeun ngalaksanakeun observasi jeung nempoan hasil panggedena kageulisan pageants, katresna paling éndah planét téh hiji nyicingan tina Filipina. Maranehna sorangan nu crowns Miss universe, Miss World, Miss Bumi, Kantun internasional. American penyanyi, aktris sarta modél. Nicole jeung aliran rusia getih dina urat-na: bapa téh Filipino jeung indungna ieu of rusia jeung Hawai akar. Ayeuna, loba nu bakal jadi reuwas. Ieu mojang geulis anu kawentar TV presenter jeung model, kitu ogé pamajikan kahiji Julio Iglesias. Isabelle ibu Enrique jeung Julio Iglesias Jr teu pamajikan, tapi ampir pembantu rumah tangga, anu geus nganggur reproach. Atawa nu maranéhanana éndah. Tin. Katresna di Filipina, leuwih ti éta, nu denok jeung langsing (di sagala umur.) jadi ogé konsép pamajikan maranéhanana geus teu jadi henteu resep salaku loba awewe urang. Anu weruh alus Filipina loka Dating.) Jawaban Helen: Filipina ogé masak borsch jeung Olivier ngalakukeun, lamun maranehna mintonkeun. Jeung tétéla komo leuwih alus, sabab eta dijieun jeung leuwih sunda. Gede bohong, gede bohong jeung leuwih gede bohong. Kuring cicing di Filipina pikeun dua taun, di mimiti mikir maranehna ngalakukeun nu hadé pamajikan jeung nyonya, tapi sanggeus genep bulan jeung Filipina sadar yen no. Enya, barudak jeung mitra maranéhanana maranéhanana asih, tapi maranéhanana ogé cinta duit. Nangtung dina hareupeun irung tina koin pikeun méakkeun, manéhna bakal ngajalankeun jauh. Maranéhanana kabéh curang, maranehna sex téh kawas brushing huntu mah. salaki nyaho yén istri ngarobah jeung jempé. Sanggeus kabéh, nikah téh suci. geulis saeutik, ampir euweuh. Sadaya ayeuna digambarkeun, cet tanpa makeup kasampak kawas katresna keur sapuluh taun. Baraya sadaya, kuring teuing ngaliwatan Internét meunang acquainted jeung Filipino gadis, galecok online, jeung manéhna murag asih kuring jeung kuring teu ngalakukeun teuing, pisan basajan, nepi gadis amis, nu komo jarak karasaeun iri ngan di dieu, lamun ningali kuring online jeung teu narima nu talatah, geura nyerat eta jeung saha kuring papanggih, sanajan kuring teu boga hiji ngobrol, ngan online smartphone, ngan terus nyebutkeun urang teu hayang batur pikeun ngabagikeun kuring. Ayeuna, di bulan méi kuring ngalayang ka Filipina nya, manéhna ogé hayang kulawarga, jeung anjeun bisa nempo, manéhna pisan serius lamun dina web kaméra ngobrol. Manéhna appreciates kulawarga. Kuring bener kawas Kabéh fans Éropa jeung rusia awewe, kuring bakal disebutkeun yen magicofaloe alamiah di ieu awewe, teu mikat lalaki. Lalaki jeung awéwé nu mahluk nu sabalikna. Alami, hiji lalaki katarik feminitas, nu manéhna geus siap pikeun ngahampura sagala. Sanggeus kabéh, feminitas pikeun awewe leuwih penting ti batan kageulisan. Sakali mah babaturan nikah Tatar jeung diwanohkeun kuring ka pamajikanana. Gambaran kahiji mah ieu — yén éta téh leuwih alus teu kapanggih. Saterusna, nyaho nya deukeut, kuring struck ku dirina naturalness jeung feminitas. Jeung sanggeus bari teu sangka manéhna ieu wanoja paling éndah. Usaha pikeun ngadominasi di kulawarga teh hiji tanda tina tret maskulin. Eta nanggap lalaki. Kuring geus papanggih a Filipina. Kahiji manéhna ngomong yén manéhna teu gering, teu boga duit, jsb. Hayang nempo naon manéhna geus ngomong. Response ngaleuwihan sadaya ekspektasi mah. Manéhna cenah, nu dimimitian pikeun ngangkat duit pikeun datang ka kuring.

Mah ieu amazed

Apologized jeung ka bebeneran. Manéhna teu gélo. Ceuk manéhna nungguan kuring. Jeung magicofaloe di awewe kuring percaya hiji gejala maranéhanana degradasi

About