Nyoba pikeun manggihan sababaraha Filipino frasa barang

Ngarasakeun sesa palajaran

Frasa barang jeung poean ungkapan boga peran anu kacida penting dina Filipino. Sakali anjeun geus rengse jeung Filipino Frasa, anjeun bisa jadi hoyong pariksa sesa urang Filipino palajaran di dieu: Diajar Filipino.

Ulah poho pikeun nyieun tetengger kaca ieu

Tumbu di luhur nu ngan hiji sampel leutik urang palajaran, mangga buka menu sisi kénca nempo sadaya kaluar

About