submit


‘Kaula di dieu pikeun search pikeun mangsa nu bakal datang mah pasangan dina kahirupan. Kaula ningali pikeun santun manusa jeung hiji lalaki alus teuing. A man anu weruh kumaha pikeun nanganan hubungan serius. Mah kawas rupa dining, leumpang di basisir, atawa komo tinggal di imah jeung alus paguneman jeung dahareun. Aku gampang pikeun jadi jeung jeung kuring satia, asih, amis jeung pantes trust. Kaula néangan nu bodo anu serius dina ngawangun hubungan jeung.’ ‘Basajan nu anjeun kungsi bakal kuciwa. Mah dangong téh kawas panonpoé tilelep eta gumantung kana kumaha anjeun ngarawat kuring) ‘kami lempeng jalma jeung open-dipikiran. Hayang pisan diajar nu anyar sarta seru petualangan kawas scuba diving trekking. Museurkeun budaya beda jeung lila. Kuring sok kasampak di sisi positif hirup jeung pangalaman hirup ka anak kanyataanana kami open-dipikiran jalma jeung lempeng ka titik. Pangalaman ngajadikeun kuring kuat jalma mah teu pareng urang tinimbang kuring ngadengekeun kuring nyaho yén hirup téh.’ ‘Kaula normal nona mah, asa pinter, jeung lucu mah, jiga alam jeung meunang ker lamun kuring bisa, sakapeung jeung kaméra mah atawa keur trek jeung kali séjén pikeun digawe di pakebonan mah,’

About