submit


Filipino awewe, naon anu manéhna kawas? Hal kahiji anu nangkeupan partikel-panon inohong nya. Plump Filipino awewe anu teu ngurus sorangan téh gede bohong. Maranéhanana biasana langsing, anggun jeung teu jangkung. Maranéhanana geus rada swarthy kulit, komo suntan, bulu poék jeung ngaduruk hazel panon. Ieu téh metot nu Filipino awewe bisa kalayan gampang dibédakeun dina riungan. Tapi, manéhna geus teu has ras fitur kawas Cina, spanyol atawa rusia awewe boga. Kaéndahan nu Filipino wanoja fascinates, manéhna sok mahiwal, denok jeung aheng. Anjeun boro bakal papanggih hiji polos Filipino awéwé. Penampilan maranéhanana kabentuk ku abad. Maranéhanana geus spanyol getih, hiji hal ti Cina, sababaraha Afrika tret jeung sababaraha tret Éropa awewe. Ras amalgamation teu bagian anak: anjeun bakal bisa manggihan rupa-rupa saperti tina awewe pintonan nu beda-beda dina waktu nu sarua kabangsaan nu mana waé iwal di Ciamis. Lamun anjeun nempo Filipino awéwé, anjeun bisa jadi bingung nya pikeun spanyol atawa Cina, tapi dina view deukeut, anjeun bakal ngarti, anu saméméh anjeun. Aya hiji hal anu misterius sarta narik dina eta. Filipino awewe anu pohara dedicated ka kulawarga maranéhanana, nu biasana pohara gedé di nagara ieu. Ngabogaan kurang ti barudak téh dianggap trichromats. Ieu bisa jadi sigana aneh, tapi awewe anu méré lahir ka opat atawa lima barudak ngatur pikeun ngaropéa alus teuing inohong. Katresna jeung awewe biasana hirup jeung kulawarga maranéhanana nepi ka maranehna meunang nikah. Komo lamun awewe téh leuwih ti tilu puluh jeung manéhna téh lengkep ngadegkeun jeung oge-tetep jalma bisa nyewa kamar atawa imah, manéhna biasana prefers pikeun cicing jeung kolotna jeung loba baraya. Filipino awewe boga rasa hormat ka sesepuh dina getih maranéhanana kungsi nyieun tart qur an ngeunaan kokolot urang komo lamun ieu jalma nu strangers ka maranehna. Maranehna well-intentioned, mesem jeung siap pikeun mantuan anjeun moment nu mana wae nu. Filipinos geus pisan sungut hubungan antara baraya. Lamun di Éropa jeung Amérika urang mindeng teu nyaho urang cousins, ankles jeung sireum, kaayaan di dieu nyaéta cukup béda. Sadaya sakali jeung dua kali dipiceun baraya, loba nephews, cousins, grandmothers jeung grandfathers ngajaga biasana cukup hubungan deukeut. Saperti closeness antara baraya bisa jadi disadvantage a. It kadang kajadian lamun Filipino gadis meunang nikah, salakina ngarojong teu ngan pamajikan jeung barudak tapi ogé kolotna jeung sadulur. Di sisi séjén, manéhna bisa cacah dina bantuan maranéhanana dina kaayaan hésé. Teu kawas di Éropa jeung Amérika, kasus lamun hiji gadis kaping hiji lalaki cicingeun ti kolotna anu pohara jarang dipake dina Olahraga. Pas hiji admirer nembongan dina hirup gadis sacara, manéhna acquaints manéhna jeung kulawarga nya. Upami teu kitu, kulawarga moal rek man ieu jadi putri maranéhanana sacara pasangan pikeun hirup. Lamun manéhna henteu hayang meunang acquainted jeung kulawarga, manéhna bisa mah boro bisa dignified jalma jeung karsa serius. Filipina awewe anu pohara agama. Biasana milik maranehna ka Katolik atawa Ortodoks. Kapercayaan maranéhanana teu resmi atawa showy. Bade gereja dina weekends nyaéta norma keur maranehna tinimbang hiji tugas teuas. Filipino awewe biasana indit ka garéja jeung kolotna babaturan. Lamun hiji gadis marries a man lain kapercayaan, manéhna bisa kalayan gampang nyokot kapercayaan-na. Ieu mah alatan maranéhanana lightheadedness; Filipino awewe anu ensured manéhna kudu nurut salakina jeung sok nuturkeun manéhna naon bae bisa lumangsung. Naon anu endah pisan, nu Filipino suharto ngagabungkeun taqwa jeung keuna pragmatism jeung cunningness. Lamun aya hiji hal manéhna teu kawas, manéhna bakal teu ngomong langsung nyieun pasea. Manéhna bakal berperilaku pikeun ménta naon manéhna perlu atawa diaku ngajaga anjeun ensured manéhna geus dituturkeun kecap anjeun jeung saran. Filipino ladies nu taat jeung unpredictable. Dina hiji sisi, man gusti pikeun maranehna saha maranéhanana mastikeun nurut. Dina waktu nu sarua, maranéhanana pohara licik sarta nyaho kumaha pikeun meunangkeun naon anu maranéhanana hayang. Maranéhanana anu sampurna bisa nyumputkeun parasaan maranéhanana jeung karsa, maranehna bisa nguji pasangan for lila saméméh maranéhanana muka jantung maranéhanana pikeun manéhna. Nu man anu resmi kapala kulawarga, tapi daya sabenerna bisa jadi di leungeun awewe anu weruh sampurna naon manéhna hayang jeung kumaha pikeun ngahontal eta. Manéhna bakal nganggo sakabéh métode pikeun ngahontal eta tapi, eta bakal sigana kawas manusa ngabogaan kecap pamungkas. Loba jalma anu ensured nu Filipino awéwé nyangka salah pindah ka payun. Hal ieu utamana dipintonkeun dina hubungan nya jeung jelema. Manéhna bisa jadi pleasing jeung mesem, tapi manéhna geus disumputkeun kauntungan tina kalakuan kitu. Tapi, anjeun bisa jadi teu salempang yén manéhna bakal ngalakukeun ngarugikeun ka anjeun boga benefit ieu. Manéhna bakal paling meureun coba pikeun manggihan benefit ieu dina sagalana. Najan maranéhanana conservatism, leuwih jeung leuwih Filipino awewe milih asing salaku salaki. Eta bisa jadi sawaréh dipedar ku kanyataan yén Éropa jeung Amérika lalaki leuwih menarik ti Filipino lalaki jeung meureun leuwih berehan. Tapi, kanyataan tetep nu leuwih gampang keur urang asing pikeun meunang jantung tina Filipino awewe ti keur dirina sasama nagara lalaki. Filipino katresna geus pisan serius dangong ka hubungan. Maranéhanana baris ngalakonan pangalusna maranéhanana pikeun nguatkeun nikah, jeung lamun nikah di risiko, maranéhanana bakal nyoba nyieun eta nepi ka ahir. Maranéhanana henteu kungsi milih karir ka barudak. Maranéhanana baris nunda teu gaduh anak ti taun ka taun mere alesan nu kakandungan, kiriman jeung breastfeeding bisa jadi bari maranéhanana inohong. Contrariwise, maranéhanana envision misi maranéhanana dina méré lahir ka barudak jeung hirup kahirupan kulawarga. Pangrojong kulawarga biasana manusa masalah. Lamun aya kasempetan saperti an, nu Filipino awewe bakal gladly ninggalkeun pakasaban nya ka ngahaturanan sorangan ka kulawarga. Maranéhanana asih barudak loba pisan jeung geus siap pikeun méakkeun kalolobaan waktu maranéhanana nyokot care barudak maranéhanana, kapribadian, jeung atikan eta. Lamun datang ka housekeeping, nu Filipino awewe anu sampurna pamajikan. Manéhna téh kacida keras kerja. Beberesih imah leuwih kabutuhan sapopoé ti hiji tugas teuas, manéhna manggih pesona dina eta. Dina basa sejen, ieu hiji pelesir keur dirina pikeun ngalakukeun housework. Sarua ieu bener keur masak. Maranehna alus cookers. Paling mindeng maranéhanana masak oriental atawa masakan Asian, tapi lamun salaki kahayang, maranéhanana bisa diajar masak paporit-na hidangan. Sabab geus geus ngomong, Filipino awewe anu berorientasi kulawarga. Ku alatan éta, kabéh salaki kahayang anu dianggap. Pangkeng tugas teu sabenerna tugas keur maranehna. Filipino wanoja sunda sex jeung sagala manifestasi anak loba pisan. Anjeun bakal ngarasa diri kawas raja appeased ku hetaera siap ngalakukeun anjeun unggal kahayang. Filipino awewe anu pohara gairah, combustible jeung sok siap pikeun sunda. Maranéhanana teu nyieun excuses pikeun nyeri sirah jeung kacapean, maranehna percaya asih bisa waras sagalana. Tapi, Filipino awewe nu kolot pisan ku alatan éta, anjeun kudu teu nyangka maranéhanana jadi pohara inventive jeung aheng dina ranjang. Tapi, lamun anjeun ngajukeun pikeun nyoba hal anu anyar, gladly bakal satuju pikeun percobaan saperti an. Sareng sadaya maranéhanana markisa jeung asih pikeun sex, maranéhanana pohara satia jeung teu kasampak di lalaki séjén lamun nikah. A feature of the Filipino awewe nu maranéhanana cinta ka saré. Maranéhanana saré leuwih ti Éropa atawa Amérika awewe. Tapi, maranehna bangun pohara gancang. Anjeun bakal teu kudu ngadagoan sajam saacan manéhna robah warna ka warna tina tunduh jadi riang jeung mesem. Maranehna jadi wakeful di momen. Sakali manéhna dibuka panon nya, manéhna geus siap pikeun lampah: beberesih, masak atawa sunda. Filipino awewe nu pinuh ku zest. Maranéhanana kadang ceurik, ngarasa turun, atawa digolongkeun kana depresi. Contrariwise, maranéhanana siap pikeun ngarasakeun unggal trifle. Euweuh urusan naha manéhna téh gering, ibu atawa capé, manéhna bakal mesem jeung ngarasakeun hirup, berkomunikasi nya optimism jeung zest pikeun hirup ka anjeun

About