Ciamis aheng nagara, sakali kabuka ka dunya ku Spaniards

Anak alami kabeungharan ti taun ka taun narik leuwih jeung leuwih wisatawan

Impenetrable leuweung hujan tropis jeung subur jeung vibrant vegetasi, megah gunung seuneuan, pantai éndah jeung rupa-rupa dunya jero cai terumbu karang jeung endah anak pangeusi diaksés pikeun travelers sadaya buleud taun.

Filipina geus lila ngadegkeun sorangan salaku salah sahiji tempat pangalusna di dunya pikeun diving jeung basisir libur

About