Aku di dieu pikeun minuhan guys ti tilu puluh ka genep puluh taun keur bobogohan, silaturahim, serius hubungan jeung jaringan. Hi.

Aku Tinting tilu puluh taun kami ti Kalér pamarã tapi hirup di Taguig Sumedang. Kuring keur teu geulis, jeung kami teu awon, kami ngan hiji awewe basajan, kuring boga hirup basajan jeung kuring hayang kulawarga basajan.

Upami anjeun hoyong dibere nyaho kuring leuwih

Ngan nanya ka hatur nuhun pikeun nempo propil mah. Bagja, asih manusa, rido, hina dipikiran kabuka, miara, dipercaya jeung manehna bakal narima kuring anu kami. ogé nyaho kumaha hormat wanoja coz hal anu pohara penting dina kahirupan urang jeung amanah

About