Dupi anjeun néangan nganjang Filipina tapi teu nyaho ti mana ngamimitian? Sakabéh nagara Filipina dipisahkeun kana dua wewengkon utama, Northern Luzon jeung Kidul Luzon. Ieu, jeung babarengan jeung kanyataan eta geus leuwih ti saratus kapuloan bisa nyieun eta nyingsieunan atawa komo hese di mana pikeun ngamimitian atawa indit heula. Sedengkeun aya kota utama jeung well-dipikawanoh tempat kawas Manilla atawa Subic City, aya ogé nyatu khasanah disumputkeun jeung nu séjénna geulis, seru tempat pikeun minuhan gede urang jeung kamungkinan manggihan wanoja milik ngimpi anjeun. Datang ka Filipina pikeun manggihan wanoja geulis jeung komo pamajikan bisa jadi senang, anjeun ngan boga nyaho ti mana kasampak. Pariksa sababaraha ieu geulis, harta karun disumputkeun jeung manggihan fit katuhu pikeun anjeun. Saméméh urang beuleum katuhu kana sababaraha pantai, pantai kacamatan, jeung leuwih désa tempat hayu urang nutupan pisan nice, disumputkeun getaway nu masih ngabogaan hiji kota jeung touch of spanyol sarta tangtu Filipino budaya ngarasakeun. Vigan, kuring locos Sur hiji tempat éndah nganjang lamun anjeun mikaresep ngajalajah lokal warisan, cilincing, geulis gereja, jeung tangtu pantai ngan dina tilu puluh menit nepi ka sajam jauh. Bagian Kidul Luzon ieu ku no sarana nu pangdeukeutna ka kota utama atawa embassy cina, tapi lamun anjeun keur nempo pikeun meunangkeun jauh jeung pangalaman hiji hal anyar ieu téh tempat gede pikeun ngamimitian. Mangkaning, urang dieu pisan friendly, mantuan arah wisatawan, jeung cafe nu kacida teu pikaresepeun. Mun anjeun geus leuwih ti hiji»sosial kukupu»ieu a hebat pisan tempat pikeun ngamimitian. Mun anjeun geus kana bar jeung hiji peuting big pamandangan ieu pasti teu tempat pikeun anjeun, salaku ieu téh loba nu leuwih santai atawa pace slow tempat nganjang atawa cicing. Awewe di dieu aya ogé pisan friendly, jeung sabab wisatawan teu sering titik ieu jadi mindeng ngajadikeun anjeun leuwih ti hiji»hidden gem». Anjeun tipe petualangan? Samar téh éndah propinsi jeung undoubtedly sababaraha sahiji anu pang geulis, jenis, jeung asih awewe dina sagala Ciamis. Samar sadaya-kira-kira anu pinuh ku adventures, gunung, kasempetan pikeun leumpang, camp, jeung leuwih. Ampir unggal kota leutik yén anjeun bakal datang di sakuliah dieu diukna ka wisatawan, jeung di loba instansi ti teu jalma anjeun papanggih bakal di minimum bisa nyarita sahenteuna dasar basa inggris. Sedengkeun diomongkeun saeutik Tagalog bisa mantuan anjeun, komo lamun éta anjeun nganjang kahiji anjeun kudu ngalakukeun ogé. Salah sahiji anu pang populer atraksi dina Samar nyaéta Laguna Geingob Guha, nu kapanggih di kota Cambia. Guha di dieu aya ton fun, anjeun bisa arung jeram, adventuring di gunung, jeung leuwih. Ampir sakabéh kota lokal geus sababaraha nurun toko, jeung lamun teu, cafe maranéhanana geus»sari-sari»toko nu aya di toko genah. Sanajan kitu, diuk di luar»sari-sari»toko jeung ngabogaan sababaraha leuwih tiis atawa dahar hidangan anjeun geus lumrah, jeung mangrupakeun hiji cara gede pikeun nepungan batur anyar kaasup geulis, awewe single nu bakal jadi delighted ka nepungan anjeun tur mintonkeun anjeun di kira-kira. Upami anjeun keur dina anggaran, atawa ngan saukur néangan pikeun ngarasakeun hal basajan dina kahirupan, nyokot dina budaya lokal, jeung ngajajah mangka Iloilo gede tempat ka tempat indit, jeung Sur Pulo nyaéta incredibly geulis jeung nu lian disumputkeun harta boh locals jeung wisatawan sapuk. Bari basajan lingkungan, nyaéta gede pikeun ngarasakeun sababaraha nikmat, kadaharan ti laut lokal, reureuh, jeung mariksa kaluar sagala rupa UNESCO World Heritage Loka.

Pantai di dieu aya no kurang pinuh ku keusik bodas jeung transparan, cai blue. Aya ogé kavling tina single, mantuan, jeung telepon kaluar awewe anu bisa jadi kapanggih di sakuliah kota lokal di dieu jeung pantai. Ieu tujuan populér pikeun poé lalampahan, jeung nyatu Filipinos datang ka dieu rutin pikeun ngarasakeun loka, geus picnics, jeung sosialisasi. Iloilo ogé merenah aya ngan hiji jam ti kota utama jeung airport kapanggih dina Manilla, Filipina. Lamun anjeun mikaresep hiking jeung nyokot dina luar biasa wisata ti Bicol perdana tempat nganjang, papanggih jalma anyar, jeung merenah ngabogaan hiji kota deukeutna full toko, di pasar, di cafe, jeung leuwih (Legazpi Kota, Albay). Aya gede surfing di dieu, kapanggih dina Titimangsa, jeung rea affordable surfing palajaran ku lokal Filipinos — sejen tempat gede papanggih jalma anyar jeung manggihan Filipina of impian anjeun. Mun anjeun geus kungsi katempo hiji gunung di kahirupan nyata, jeung éta nu jenis hal nu remen ka bangun hiji isuk jeung bisa ditempo ti afar atawa leumpang nepi mangka Maya Gunung deukeut Legazpi Kota, Albay, Filipina anu an luar biasa tempat nganjang jeung jadi. Dua deukeutna pulo Carmona jeung Alagoas ogé heboh tempat nganjang, nu locals nu pohara friendly, jeung single Filipinas di dieu nu taya. Cuaca di handap ieu great sadaya taun buleud, jadi anjeun sok bisa ngarasakeun wisata jeung manggihan éndah, single Filipinas leumpang pantai, toko, kota lokal, jeung deukeutna pulo. Mun anjeun geus nepi pikeun scuba diving salila poé, jeung ngarasakeun a bustling nightlife pinuh kaluar, jenis, jeung alus-hearted Filipinos mangka Oriental Negros, Filipina nyaéta tempat gede pikeun nganjang. Aya ton low-key jeung tempat diukna sakuliah kota anjeun bisa cicing di, ngajajah pantai, jeung pariksa luar biasa curug. Panungtun Tour nu sadia ka unggal madhab, tapi éta sarua gampang pikeun manggihan jeung minuhan a nice girl éta pangaweruh lokal wewengkon nu kukituna jadi happy pikeun mintonkeun anjeun kira-kira. Aya ogé nyatu geulis gunung resorts, jadi anjeun bisa deukeutna ka lokal atraksi, kota, jeung jadi nyaman bari bagja. Ceremé Pulo bener wisata friendly tempat, jeung ton backpackers, jeung rea awewe anu biasa dipake kelas, sababaraha di sakola, jeung sajabana nu digawé di kulawarga maranéhanana sacara lokal pasar atawa bisnis. Jadi, ieu salaku gampang salaku leumpang kana nyimpen atawa kafé ka tanah sorangan tanggal munggaran jeung kamungkinan manggihan Filipina of impian anjeun. Dibikeun pulo-pulo anu loba, kota, jeung atraksi wisata Filipina nyaéta bener sajajalan jeung kasempetan éndah, unik, jeung seru tempat nganjang. Babandingan lalaki ka awewe anu gede di Filipina sadaya kira-kira, jeung teu hésé salaku urang asing a minuhan a nice Filipina. Tempat disebutkeun di dieu nu unik, bari jeung teu jadi remen dilongok ku asing masih aya nyatu lokal expats nu hirup di dieu, jalma friendly, jeung polisi lokal anu sarua welcoming jeung diaksés. Komo mun anjeun teu manggihan nu tipe ngadegna, pantai, atawa wisata hotspot kawas anjeun teu miharep pikeun, bade lokal Tagalog kelas jeung ngan saukur ngotéktak kira-kira dina restoran, cafe, jeung nongkrong téh, pastikeun anjeun darat anjeun tanggal hiji atawa dua. Inget, ngan pasamoan Filipinos, sacara umum, bisa jadi konci pikeun nohonan a nice Filipina awewe, jadi ku no hartina ngawates diri ngan»tiis deukeut»

About