Loka Dating di mana wae cara teu dimaksudkeun pikeun nutup masalah

Salaku compatriots urang ninggalkeun pikeun»well-fed»hirup, sanajan di Holland, sahenteuna di Amérika, sahenteuna di mana jeung Filipina (jeung populasi nagara ieu di handap garis kamiskinan) condong ninggalkeun taneuh asli ti peuntas laut jeung jegud (ku standar maranéhanana) papancangan

About