Saméméh mah dimimitian nulis di handap Ciamis, katresna pituduh dating, mah sadar jeung kuring kungsi powwow. Mangga jadi sadar yen kuring mah putting hiji tag dina nangtukeun kawarga-nagaraanana.

Review mah ngan boga fungsi pikeun ngabagikeun pangalaman mah jeung mantuan guys mutuskeun lamun Filipina katresna nu katuhu pikeun eta. My review ieu dibagi kana sababaraha kategori. Paling has atribut nu mana wae wanoja anu nya raray, awak, kapribadian, libido, jeung feminitas. Aya loba spanyol getih ngalir ngaliwatan Filipina nu mere paling Pinays distinctly beda struktur raray ti séjén Asian nations. Bentuk maranéhanana panon beda ti Cina, Jepang atawa korea katresna. Sanajan, aya katresna jeung Filipina Cina getih. Sedengkeun di Filipina, kuring nempo loba Pinays jeung fitur raray jiga gadis gambar di handap. Ciamis katresna’ kulit nada-rupa ti hiji darker, coklat emas pikeun bulak, ampir warna konéng. Nu darker jeung torek Filipina katresna nu duanana geulis dina pamadegan mah. I love katresna jeung pisan ngagambarkeun kurva, tapi kuring cinta katresna jeung petite ngagambarkeun kurva teuing. Paling Filipina katresna nu petite — badag ngahurungkeun keur kuring saprak kuring ngaraos jangkungna rata. Sakumaha dina ayeuna, aya leuwih positip ti negatives. Kuring kakara spent leuwih ti sataun di Filipina nepi ngaliwatan bulan juli. Ciamis katresna nu biasana miara tur muka kaluar ti jalan mangga batur (sanajan westernisasi geus dimimitian spoiling ieu sakali-emas atribut dina metro). Sacara umum, awewe nu lemah lembut jeung kadang-kadang malu. Jigana maranehna malu dina sababaraha pulo utamana sabab geus teu katempo loba asing. Pinays remen equate asing pikeun urang maranéhanana geus katempo dina nempokeun TV atawa dina film — an otomatis leg up for asing. Gemblengna, paling Pinays nu riang jeung nikmat jadi kira-kira. Kuring dijieun langgeng friendships jeung éndah Filipina katresna mangsa mah aya. Tip: ati-ati, sanajan paling Pinays nu lemah lembut jeung polos kawas kabéh awéwé séjén, bisa jadi sneaky. Jieun hiji panon dina anjeun barang berharga jeung ngonci eta nepi ka anjeun lengkep trust a gadis. Libido bakal sok range, tapi Phil sacara diwangun pikeun dominan lalaki. Kuring leuwih resep pikeun ngadominasi, naha nu mangrupa mah geus geus harti ka mulang ka Amérika Latin ti Asia keur taun ayeuna. Patuh lalaki kudu ngalakukeun sababaraha (minimal) digging pikeun manggihan naon anu maranehna geus sanggeus di Ciamis. Aneh conto: kaluar tina sagala mah escapades di Filipina, aya nu jarang Pinay di Cagayan de Oro anu hayang nyokot muatan. Manéhna kuat sanggeus kuring ka nya nu kuring mah kana eta, jeung kuring leungit sumanget pisan mah.

Ieu hiji mahiwal kajadian di Phil sacara

Sadaya katresna séjén mah tanggal anu patuh. Gemblengna, Pinays terus kuring bagja di pangkeng. Mah taun ka tukang aya, kuring tanggal hiji gadis anu satengah Cina salila genep bulan, jeung urang teu kungsi ngalaman nu mana wae nu masalah dina ranjang. UPDATE: Deui, westernisasi anu gancang ngurangan feminitas dina metro. Kuring henteu weruh ngeunaan bagian séjén Phil sacara sanajan. Guys nu néangan katresna anu angkat beurat, ngajalankeun marathons, jeung geus angin-kulit kurban kudu indit nguap. Eta méré kuring shivers turun mah tulang tonggong, ngan pamikiran ngeunaan paling feminin Pinays kuring papanggih salila waktu mah gallivanting kira-kira Mindanao utamana. Di Filipina, urang asing nilai teu cukup naon eta dipaké jadi di kota utama, tapi éta masih aya. Anjeun bisa maca mah diropéa Filipino Cupid review pikeun nempo mah paling anyar hasil dina. Buku kahiji mah, Dongeng hiji Oversexed Gringo, wincik kumaha mah lalampahan kahiji ka Ciamis di healed kuring ti jero kaluar. Éta kumaha umbul sadaya anu dimimitian, jeung kuring geus terus tumuwuh saprak harita. Ngan ngamutahirkeun mah tulisan dina loka ayeuna, kaula merealisasikan sabaraha jauh kaluar kontrol mah ego geus isro ngan sababaraha taun ka tukang. Kekecapan mah ieu di talang, jeung kalolobaan tulisan dina ieu loka ieu hambar. Kuring teu cara, bentuk, atawa wangun hiji jalma anu percaya ka kiwari PC. Tapi, kuring ayeuna nilai kelas, disiplin, hormat, jeung integritas luhur sagala sejenna. Lamun anjeun ngotéktak ka loka nu, anjeun bakal nempo yén sakabéh tulisan geus diropéa. Kaula ayeuna dina bentuk anu pangalusna hirup mah, boh mental jeung fisik, jeung leuwih disiplin ti kungsi saméméh. Aya sok kamar leuwih pikeun tumuwuh, tapi lamun hiji hal anu pasti, kuring geus jadi jalma hade leuwih baheula sababaraha taun. Yakin, kuring masih tanggal awewe jeung partake di memorable pangkeng kagiatan bari indulging di promiscuous gaya hirup. Hirup geus saukur ngalobaan, jeung kuring ngahargaan naon jagat tosses jalan mah. Dina, Ciamis katresna mantuan naekeun kayakinan mah, sabalikna mah disfungsi erectile jeung ngingetkeun kuring kumaha loba I love genuinely feminin awewe. Kantun di dunya dinten ieu ngembang pegatkeun sambungan antara lalaki jeung awewe. Naon nu keur jalan dina Amérika di moment nu revolting. Di dieu nu masalah: awewe teu hayang jadi lalaki horny (castration). Dina mulang, lalaki dicindekkeun yén maranéhanana anu keur assaulted jeung kudu nangtayungan maranéhanana meretricious modern-day masculinity. Boh lalaki jeung awewe bisa ngalakukeun well pikeun meunangkeun deui dina touch jeung maranéhanana primal akar. Kuring baris sok boga titik lemes keur Pinays. Ngalaman maranéhanana exquisite feminitas dijieun kuring leuwih alus man. Abdi oge cinta sagala warna séjén di dunya, tapi tenang mistik Asian awewe naon atuh cherish paling. Meunangkeun aksés instan mah bébas Tinder lambaran curang jeung tips ekslusif anjeun moal tempo di dieu dina loka mah. guys gagal dina Tinder ku nyieun salah sahiji kasalahan mah dina daptar mah lambar. Dina waktu kurang ti lima menit, anjeun bakal ngagabung kuring di hiji klub jeung sok bisa nutup. Naha anjeun hayang meunang diteundeun dina Tinder? Duh, enya. Saterusna anjeun kudu boga lambaran curang ieu. Bagian pangalusna ieu sacara ratus bébas, tur anjeun bakal boga aksés instan ka eta sanggeus signing up. Kuring diwangun curang lambaran sanggeus reviewing ton lalaki sacara propil jeung ngaliwatan taun sorangan pangalaman ngagunakeun Tinder.

Mimiti meunang diteundeun ayeuna, teu isuk

About