submit


Imah Ngadaptar Log in Search Ngotéktak Luhur Ayeuna Online Tempat FAQ Bobogohan Program Affiliate Kawijakan Privasi Customer Support hak Cipta Lava Tempat nyaho kaula asih jalma, naha. sabab dina kahirupan baheula, kuring ngalaman sababaraha kali jadi fooled jeung maén sanajan kuring coba mah pisan pangalusna ka sunda eta jeung méré kahirupan pikeun urang sunda, tapi kuring tatarucingan nu hirup, meureun maranéhanana My name Is Nagen. Kuring méakkeun waktu mah pikeun Karya jeung Ningali pilem. I m looking for a serious sunda jeung hubungan Serius. Mah hobi lalajo pilem jeung Masak. Kuring dompt boga gawé ayeuna alatan kuring geus ahir mah kuring basajan keur, jeung hiji optimistis view dina kahirupan, paling meureun kuring hayang méakkeun waktu mah keur gawé jeung kulawarga. Kuring resep nu diperlukeun keur indit nagara deungeun, pikeun nepungan batur jeung budaya beda aqidah jeung ngarti kuring Jaelyn taun heubeul, kuring hirup sorangan, jeung kuring teu boga kulawarga jeung kuring gawe di dieu di pasar pikeun ngajual sayuran jeung bungbuahan kami buuk panjang sarta pohara langsing, mah fitur pangalusna nyaéta kapribadian mah. Jeung kuring keur fashionista jeung kuring mah kudu batur nu bakal bogoh ka kuring lengkep salaku hiji awewe nu geus alus jeung jantung murni jeung kuring geus jadi loba sunda pikeun méré ka deserving pasangan. Hi, aku Bungah kuring ngaraos taun heubeul single kungsi nikah jeung boga budak. Kuring hirup basajan jalma, gampang jalan, open-dipikiran, cinta ka masak, baking jsb. Kuring geus gawe di Qatar salaku salesclerk. Kami ayeuna di Ciamis. cahya coklat buuk. Kuring leuwih resep sorangan salaku rata. I dipaké eta kuring ngan cukup basajan awéwé. Abdi bogoh ka méakkeun mah waktu bébas jeung kulawarga. Mah kawas kagiatan outdoor ogé kawas voli. Sarta kuring ogé cinta mun nyanyi karaoke jeung babaturan. Kuring geus hideung jeung buuk panjang. Kuring geus langsing pas kuring ngaraos basajan hideung kageulisan gadis Asian ngan hiji rata-rata wanoja. jadi pasti. Kuring bisa jadi konservatif, modern jeung sederhana ogé gumantung kana kasempetan dipercaya, travel buddies, miara, hormat, amis jeung asih di dieu

About