Thailand geus ku jauh paling populér tempat di Asia pikeun asing pikeun dekade teu ngan boga sex jeung hookers tapi ogé pikeun manggihan girlfriends jeung istri. Dina waktu nu sarua Filipina’ reputasi salaku hiji paradise pikeun westerners geus steadily ngaronjatkeun, sarua jeung jumlah wisatawan nu sumping di Sumedang jeung Cebu bandar udara internasional unggal taun. Éta ngeunaan waktu pikeun ngabandingkeun dua nagara dina watesan fun jeung hiburan atawa pikeun jadi leuwih hade: Anu leuwih alus — Filipina Katresna atawa Thailand Katresna. Keur ka batur anu hirup di Bangkok jeung rutin ngumbara ka Ciamis mah meureun bisa nyadiakeun anjeun sareng sababaraha umum observasi jeung babandinganana, tapi tangtu ieu oke lamun anjeun boga pamadegan beda dumasar kana pangalaman sorangan. Atoh, ieu tulisan teu nyoba méré jawaban definite dina anu leuwih alus (sanajan meureun eta nembongan jadi lamun gulung ka handap nepi ka ahir ieu tulisan), tapi rada alus taneuh keur sawala dina bagian koméntar. Jadi di dieu we indit, di dieu teh ngabandingkeun antara Filipina katresna jeung Thailand katresna dumasar kana patokan beda. Anjeun bakal manggihan nu sababaraha di antarana aya nu leuwih penting lamun anjeun utamana nungkulan hookers sedengkeun nu sejenna nu leuwih penting dina hubungan serius. Hal kahiji nu meureun datang ka pikiran anjeun lamun nyieun babandinganana antara dua nagara: Anu sexier, anu sacara meunang leuwih alus ngagambarkeun kurva, anu leuwih éndah. Ayeuna ieu téh bener a pasea dina tingkat nu pangluhurna salaku katresna dina boh nagara ieu aya di pamadegan mah sapuluh kali salaku pikaresepeun contona American, jerman, perancis atawa Australia katresna. Tapi kuring bakal disebutkeun yen babak kahiji mana anu ka Filipina katresna sabab meunang, dina average, rada nicer hips, breasts leuwih badag jeung leuwih geulis panon. Filipina awewe ogé meunang Miss Universe Dunya kontes sababaraha kali dina jaman baheula (I. e.). Thailand katresna condong (komo) shyer dina masarakat ti Pinays tapi nu ngajadikeun eta oge cukup menawan jeung metot. Oge, sabab nyoba nyingkahan saha nu kaleungitan beungeut maranéhanana ngaliwatan diskusi éksténsif ngeunaan isu-isu jeung masalah, maranéhanana ngan coba pikeun mintonkeun sisi amis salaku loba maranéhanana bisa. Komo pretend ka jadi happy lamun maranehna ngarasa beda. Di sisi séjén, Filipina katresna nu leuwih langsung dina maranéhanana diomongkeun jeung artikulasi (Kristen Budha) nu oge nuju jadi seksi alatan maranéhanana nyaho kumaha seuri jeung make basa awakna ngan jadi alus salaku Thailand katresna teu. Eta bener téh ngarupakeun matéri rasa jeung kuring nempo dua di antarana dina hiji nu sarupa gede tingkat dina watesan karisma jeung pesona. Sedengkeun peran anjeun salaku finansial utama caretaker dina hubungan bakal ekspektasi boh di Ciamis jeung di Thailand (sahenteuna dina ngajalankeun lila), ieu salah sahiji wewengkon mana kuring nempo hiji kaunggulan jelas pikeun Thailand katresna dina watesan kumaha maranéhanana ngubaran boyfriends maranéhanana. Salami maranehna ngarasa aman, maranéhanana bakal ngalakukeun sagalana pikeun nyieun anjeun ngarasa alus jeung ngurus rumah tangga atawa komo leutik hal saeutik, kawas lamun anjeun indit ka pangadilan dahareun anjeun ngan bisa diuk turun jeung hayu anjeun Thailand gadis leumpang kira-kira pikeun meunangkeun kadaharan, atawa lamun anjeun ninggalkeun susun anjeun jeung bewara anjeun poho hal di kamar manéhna moal wadul tapi ngan pindah luhur jeung ka indit meunangkeun eta. Atawa kuring jadi inget basa kuring indit ka basisir jeung nu Filipina (kantor) gadis di Boracay ieu kuring anu nunda off keusik ti simbut nu afterwards. Eta hal saeutik pikeun nyieun hirup anjeun leuwih merenah, biasana anjeun teu tangtu kudu ngabejaan ka Thailand katresna ngeunaan eta — maranéhanana kukituna ngan ngalakukeun hal eta tanpa komo nanyakeun. Anjeun teu kudu loba pangalaman nyaho yén Filipina katresna nu leuwih loba gairah di bed jeung sigana ngarasakeun eta leuwih ti katresna di Thailand. Eta mindeng karasaeun kawas Thailand katresna ngan teu eta nyieun lalaki bagja bari Filipinas hayang ngan salaku loba eusina. Dina waktu nu sarua, bener gumantung upami anjeun leuwih resep nu liar tindakan. Lamun urang keur diajak ngobrol ngeunaan hookers — yakin anjeun pasti meunang loba nilai hade duit anjeun. Tapi lamun anjeun aya dina hubungan jeung gadis, jeung urang kabeh terang, anu kahayang boga sex jeung awewe sarua rada nurun ti naek kana waktu, mangka kuring rada kukituna boga kabogoh mah teu complaining naha urang teu ngalakukeun hal eta salila tilu poé nu geus aya. Atoh, ieu bagian ngeunaan sex sapertos kitu jeung kitu we geus jelas meunangna: Salah sahiji alesan utama naha kuring leuwih resep hirup di Thailand jeung rada nganjang Filipina rutin alatan kadaharan. Thailand dahareun téh jadi loba nu leuwih hade, tastier, healthier jeung leuwih rupa-rupa ti di Filipina di mana sagalana sigana kawas kadaharan gancang. Ngan ménta Filipina gadis lamun manéhna bisa masak eta pisan nu jarang nu manéhna nyebutkeun enya. Yakin, eta bisa jadi sarua jeung Thailand katresna di mimiti tapi éta biasana sabab sieun yén anjeun teu kawas eta tapi lamun ngali bit a salajengna jeung hayu nya sabenerna ngalakukeun hiji hal, maranéhanana bakal pasti nyieun pisan leuwih hade cooks ti Pinays. Jeung maranéhanana ogé ngarasa genuinely bagja eupan anjeun teuing, sedengkeun pikeun Thais kadaharan mangrupa salah sahiji hal nu paling penting dina kahirupan. Eta teu perlu pikeun muka kana loba nu jéntré di dieu, sabab aya nu teu ragu nu Filipinos nyarita jadi loba nu leuwih hade basa inggris ti Thais ngalakukeun, jeung maranéhanana ogé ngarti kulon cara mikir loba leuwih alus. Ieu teu tempat ka katuhu pikeun obrolan ngeunaan alesan pikeun nu, tapi hayu urang ngan kasampak di kumaha eta: Eta gampang pikeun pendekatan a Filipina gadis jeung geus normal chat ti eta jeung Thailand gadis. Kuring ayeuna bisa ngamimitian arguing yén anjeun teu kudu diajar basa lokal atoh lamun anjeun rencana pikeun boga hubungan serius jeung katresna boh nagara dina raraga pikeun bener ngarti kana jalan pikiran, tapi atoh bagian ieu téh ngeunaan kaahlian inggris jeung éta hiji hiji gampang: Naon abdi love ngeunaan keur jeung Thailand gadis yén manéhna ngidinan anjeun jadi boss dina hubungan atawa sahenteuna ngajadikeun anjeun ngarasa kawas anjeun. Tangtu, maranehna boga cara sorangan persuading anjeun ngalakonan hal jeung nyieun anjeun mikir ieu anjeun anu dijieun kaputusan, tapi sacara umum eta anjeun anu sits dina nyetir kabayang jeung megatkeun naon anu kudu dipigawé jeung mana oge pikeun pindah. Anjeun teu ngadéngé babasan»nepi ka anjeun»di Filipina ampir salaku mindeng anjeun ngalakukeun di Thailand jeung nu sabab Pinays nu leuwih langsung dina dijelaskeun naon anu maranéhanana hayang. Sakali deui, kuring mikir ieu niatna patali ka nu beda-beda ciri budaya Budha jeung Kristen. Katresna di Filipina ogé hayang jadi entertained leuwih ti katresna di Thailand ngalakonan jeung kuring inget kavling tina kaayaan di mana kuring jeung Filipina jeung manéhna sababaraha kali nanya kuring»dupi anjeun ok.»lamun kuring kakara tetep tenang pikeun sababaraha menit.»Ujang ngahianat»di Thailand hartina»kungsi kapikiran»atawa»henteu masalah»jeung sanajan bener teu zat dina sababaraha kaayaan di tempat Thailand gadis teu ngarasa alus ngeunaan hiji hal, manéhna nuju ka kasampak luhur jeung ka hareup leuwih gancang ti Pinays atuh anu teu boga masalah jeung mintonkeun anjeun hiji sisi leuwih serius jeung nyangka anjeun pikeun ngarojong eta, atawa datang nepi ka solusi. Thailand katresna umumna sigana leuwih bagja, optimis jeung di turn ajak anjeun salaku manusa nu leuwih ti Filipina katresna teu jeung ku alatan éta: Tapi inget urang ngabandingkeun kana hiji pisan, tingkat luhur pisan. Jeung ogé tetep dina pikiran nu teu ngan gumantung kana karesep anjeun sorangan tapi ogé kana naon anu sabenerna néangan: Fun jeung sex jeung salaku loba katresna nu jéntré. Tuluy Filipina bisa jadi tempat anu leuwih alus pikeun indit ayeuna jeung rada harga leuwih murah jeung nyata naughtier jeung leuwih gairah awewe. Tapi, lamun anjeun keur pilari pasangan jangka panjang mangka anjeun bisa ngabagikeun pamadegan mah nu Thailand katresna geus sababaraha saeutik kaunggulan leuwih Pinays dina watesan kahirupan sapopoe jeung kumaha kalungguhan dina hubungan nu tangtu. Tapi saterusna deui, tangtu komo di Thailand ieu bisa kasampak lengkep beda kawas lamun anjeun tanggal hiji menarik kantor jenis bodas skinned gadis, manéhna bisa kacida alusna jadi lengkep beda ti naon kuring dipedar di dieu jeung nyangka nya ka jadi boss nu. An metot perbandingan, jeung remarque: kuring geus kadéngé nu laju cerai antara Thailand katresna jeung kulon man relatif luhur, leuwih leuwih ti lima puluh. Kuring meunang ogé sababaraha kasus di lingkungan mah éta Thailand gadis, ngabogaan anak jeung kulon manusa, ninggalkeun manéhna sorangan jeung nak jeung indit pikeun manusa sejen. A Filipina kungsi bakal ninggalkeun nya nak jeung teken ka lalaki komo lamun aya asih nu mana wae nu leuwih (salami manéhna nyadiakeun nya jeung duit keur hirup sapopoé). Kasatiaan: hiji point leuwih pikeun Filipinas Sagala anjeun meunang pikeun ngalakukeun jeung Filipinas ditunda nepi aya kalana jeung leutik egos, jealousy jeung nit picking. Kick turun sababaraha tunai sakali dina bari pikeun sababaraha boros shit jeung anjeun meunang kasatiaan. (paling sabenerna NYAHO leuwih hade tinimbang lalaki irakus jadi teu jadi has bodas dude jeung tuang kantong buku kaluar — maranéhanana NYOKOT naon maranehna dibikeun.) Filipinas nu leuwih gampang pikeun meta jeung mikir rada western naha nu mangrupa nu beda dina cerai antara eta jeung Thailand awewe (Thailand budaya téh sadaya ngeunaan lemes jeung teu némbongkeun off, beunghar atawa miskin, jeung American boisterousness ngajadikeun Read more»Murni Pilipino dieu sabenerna boh nagara boga kamiripan jeung béda — Thailand geus bar katresna, hooker sacara, bayar pikeun sex Pilipino ogé boga hartina duanana alus di bandung. Thailand gadis oge geus nice jeung gadis alus. sarua jeung Filipina gadis husus Kristen anu nilai kulawarga maranéhanana wanoja alus teuing, Thailand jeung Phil bakal nyokot ngurus salaki maranéhanana jeung kulawarga, iwal pamungkas leuwih, jadi eta hartina boh anu sarua. Thailand katresna lima puluh nyarita basa inggris Pilipino nyarita basa inggris opat Thailand jeung Filipina geus Chubby jeung ceking, maranehna boh néangan hubungan serius basa dina man anu maranéhanana papanggih, lamun Read more»hatur nuhun posing ieu, éta pisan metot. Kuring geus anyar peupeus nepi jeung mah Thailand pamajikan dua belas taun (pilihan nya, teu tambang) jeung kaula pamikiran kuring kudu méré Filipina shot, ieu geus mantuan kuring mutuskeun pikeun maneh anu. bingung ayeuna. ieu sigana bener ni mat Thailand pikeun jangka panjang hubungan. eta teu naon kaula néangan, tapi hey. Kuring mikir naon anu penting pikeun dicatet nyaeta yen budaya shock thingy. eta bisa jadi leuwih penting ti batan pamikiran kahiji, jeung kuring heran lamun kudu aktip seemed. urang benefit ti teu keur di budaya urang, jeung nu bisa jadi naon urang deui sanggeus, bade satengah jalan ngaliwatan dunya. éta naon urang nyebutkeun ngeunaan Amérika Latin. eta sacara leuwih gampang pikeun nyampur di, budaya asa kurang alien ka urang (utamana us ti Éropa kidul). tapi tatarucingan naon.

About