A Filipina datang kaluar ti nowhere sagampil mah dimimitian pikeun némbak a beban tina film di Remedios Bunderan dina Malate, Sumedang. Pikeun minuhan beauties kawas ieu, mangga klik dina kakait jeung ngiluan bébas. Christian Filipina. Kaula a Filipina, lamun gal kawas nya datang kira-kira keur teuing friendly, jadi dina hansip anjeun. Paling pinays nu teu tegas jeung asing kajaba maranéhanana kudu hiji hal. A: Anjeun keur bercanda dina kasus HIHI. B: Anjeun keur teu bercanda jeung kanyataan yén manéhna téh dina Methamphetamine nyaéta jenis pikahariwangeun. Methamphetamine pamaké boga propensity ka arah paranoia jeung kekerasan, tapi meureun éta bag anjeun. Gusti warship anjeun geus an jelema bodo, anjeun komo teu nyaho kumaha manéhna kawas, manéhna bisa jadi tukang gali emas atawa bahaya nona, jeung kuring dint manggihan nya nu hebat kasampak di kuring bener kawas Filipina urang, maranéhanana nyarita basa inggris ti poorest ka richest, akibatna kuring indit ka Korea jeung Jepang nu richer nagara, maranéhanana basa inggris, teu patut pasir kacang keur paguneman santun. Mana anu ka mintonkeun anjeun, anjeun bisa nyokot kuda ka cai, tapi anjeun bisa nyieun éta inuman.

Mikir lamun anjeun rék nganjang hiji nagara, anjeun kudu nyarita di saeutik tina basa lokal. Quote Mana anu ka mintonkeun anjeun, anjeun bisa nyokot kuda ka cai, tapi anjeun bisa nyieun éta inuman. ‘Unquote Jepang budaya beda, maranéhanana asih basa maranéhanana, naha anjeun teu bisa diajar basa Jepang, naha maranéhanana kudu kanyamanan anjeun jeung nyarita basa inggris Atuh Steve, bakal balik deui di Sumedang dina dua poé teu leuwih ti tipe ieu of vids. Ngan katempo comment anjeun pikeun kahiji kalina saterusna. anjeun mah man nu fucking asshole anjeun kudu ngajaga pamadegan anjeun sorangan. anak jalma kawas anjeun anu skanks. gadis ieu teu nganggur pikeun anjeun naha anjeun kungsi lalajo sial ieu pikeun. ngan pikeun mintonkeun jalma anjeun salah sahiji pangbadagna assholes di dunya, kuring ngaharepkeun anjeun papanggih salah sahiji katresna jeung manéhna motong anjeun dick off anjeun pantas eta. meureun hiji geus teu disada kawas hiji lalaki nu taya bola JLB, anjeun meunang gampang kacau jeung geulis seksi awewe, teu anjeun? hihi Anjeun poho film nu geulis cai mancur. Anu anjeun talking teuing? Ieu mah busting nepi seuri nya patarosan. Sigana urang teu kasampak ridiculous ngobrol ka diri urang sorangan. Ieu teu kahiji video di mana anjeun geus teu kaduga nebak pop dina keur béntang penampilan. D

About