Ibu mah-di-hukum ditanya di nu kawinan, jeung nu bakal tetep mah saeutik Putri sanggeus cerai. Kuring dijawab terus terang — Bangsat jeung kutang leungeun baju. Lamun kuring maca di Internét Filipinas, kuring geus dua kaca dina loka hiji real séjén palsu suksés ngora Éropa. Lamun nu susuratan nepi sababaraha janji dina sisi nya, dikirim surat nya jeung hiji liter tina angkét, kawas kuring dina dirina kota di hiji hotel jeung dipenta pikeun datang jeung saterusna.

Pamustunganana papanggih di jalma, anu dibawa ka Siberia jeung biasana hirup salila opat taun ka Awewe Umum. Manéhna bisa milik ngan ka anjeun, ngan anjeun ngahurungkeun jadi jeung nya. Wanoja diwangun-di naluri, sarta manéhna sok néangan pikeun lalaki anu leuwih alus sarta ieu téh diyakinkeun ti point of view tina evolusi, ti point of view tina survival jeung saterusna. Lamun anjeun cicing jeung hiji awewe nya kudu panon jeung panon jeung bakal indit loba énergi internal. Kageulisan dahsyat gaya metot hurts, eta kaduruk, tapi sacara Umum eta sadaya saringan makeup ngusap kaluar jeung anjeun bakal jadi biasa kawas frase: ‘Filipina keur reueus’.

Sarupa pisan: landak reueus manuk — nepi ka pnesh — moal ngapung

Anjrit oge eta teu jadi guys bad!Che a loba ambek koméntar bener!Naon ulah anjeun ngarasa di jero diri, jeung narik!Kuring geus normal jeung nyukupan pamajikan teu nag kuring Kungsi diuk dina beuheung!Aya hiji periode kuring teu digawe salila kira sataun. no aduan di sadaya!Bener ngahargaan anjeun pamikiran jeung dangong arah awewe!Naon atuh mikat! Ogé sipatna ogé dijalankeun dina bluff. Lamun datang turun ka pasamoan di wewengkonna, kuring ka kuring nya babaturan ka kuring ngeunaan sajarah anak, maranéhanana éta jeung ka sorangan sakabeh carita

About