submit


Ciamis resmi the Republic of Filipina, nyaeta daulat pulo nagara di Asia Tenggara ayana di western Pacific Ocean. Eta diwangun kira-kira, kapuloan nu aya ngararangkay sacara lega dina tilu utama geografis bagean ti kaler ka kidul: Luzon, Visayas, jeung Mindanao. Ibu kota kabupatén Ciamis téh Sumedang jeung pangpadetna di dayeuh Quezon City, boh bagian Metro Manila. Di handap ieu daptar husus aturan jeung tungtunan nu kudu nuturkeun guna make Ngobrol galecok chat kamar. Maca ngaliwatan eta sacara saksama jeung hormat eta dina raraga pikeun nyegah lalaki ngalarang. Saprak urang hayang pikeun mastikeun yén kabéh pamaké di kamar nu teu abusers atawa advertisers, mangga mastikeun yén anjeun ngan make nu chat kamar lamun anjeun aya dina kanyataan di dieu pikeun ngobrol. Lamun urang manggihan kaluar nu anjeun keur promosi loka anjeun atawa abusing, anjeun bakal meunangkeun larangan ti kamar chat. Hormat silih sahingga hal anu penting nu anjeun hormat ka sadaya nu anjeun sasama urang sunda. Mun anjeun teu manggihan jelema nu keur galecok jeung menarik, bageur nawaran reureuh kudu sopan sarta anjeun bisa nyingkahan eta upami anjeun hayang ku klik dina malire pilihan. Keur kurang ajar atawa ngahina eta bakal meunang anjeun ngalarang. Anjeun kudu cicing dina topik lamun ngagunakeun Ngobrol galecok chat kamar. Ngobrol ngeunaan nanaon séjén nu teu patali bakal meunang anjeun ngalarang pikeun ngobrol kamar. Lolobana pamaké dina chat kamar nu néangan asih. Lamun anjeun aya tunggal, tapi anjeun teu néangan hubungan hiji, mangga nepikeun ka maranehna dina hiji sopan luhur. Kamar chat ieu geus aya umur wangenan nya éta hiji kabuka sarta bébas forum pikeun jalma nu mana wae kelompok umur. Asa anjeun anu ngayakinkeun jeung aturan di luhur. Lamun henteu, anjeun geus sok ngabagéakeun nu datang jeung ngabahas eta jeung urang Ngobrol galecok tim. Pikeun inpo salajengna atawa queries mangga mail ka urang

About