Jalma datang ka Filipina pikeun sagala rupa alesan: pantai Éndah, cerah, cuaca tropis, dunya-kelas diving, atikan jeung bisnis kasempetan jeung sababaraha paling stunning tetempoan endah jadi kapanggih dina planet. Salah sahiji alesan nu kurang dibahas ku masarakat awam antara ‘sopan’ pausahaan draw sakabéh awewe geulis. Yep, hotties jeung récéh buah anu digambarkeun oge di Filipina jeung bisa kapanggih hartina unggal madhab. Sababaraha lalaki papanggih di antarana ngaliwatan loka dating, sababaraha ngaliwatan bubuka pribadi atawa wandering kira-kira mall jeung pasar jeung batur ngaliwatan dibahas kurang — tapi leuwih tradisional — avenues girly bar. Jeung enya, urang ngobrol psk di dieu, tapi tetep antara anjeun jeung kuring. Nu ladies nu digawé di KTV jeung bikini bar sakuliah Filipina bakal ilaharna nujul ka diri salaku GRO sacara («Tamu Hubungan Perwira») atawa»penari,»tapi lamun anjeun meunang katuhu ka handap pikeun eta, maranehna psk. (Bit saran: Pikeun nyingkahan murka of a Filipina, teu kungsi, teu kungsi ningali ka eta sakumaha anu. Jadi, hehehehe, pikeun dongeng travelers kawas ieu (us), eta mah ngeunaan amis rasana babi jeung aquamarine grottos El Nida, tapi katresna. Dina basa sejen: teu lechon orok — éta ladies, orok. Kotor Saeutik Rahasia Salaku dicatet, paling guys datang ka Filipina meunang teu masarakat awam ngaku maranehna aya pikeun katresna. Gantina, maranéhanana bakal nujul ka maranéhanana poto bodas-keusik, swaying tangkal korma jeung cerah langit. Pikeun alesan naon wae, urang repressed masarakat masih frowns kana folks anu indulge dina pikaresepeun liaisons jeung ladies geulis ti peuting. Sarta dina poe ieu identitas pulitik, maranéhanana geus komo méré eta ngaran: Whoremongers, bandung wisatawan jeung Expats keur nu paling mindeng padamelan. Sugan identifying eta (us) thusly méré eta gambaran tina taneuh luhur moral atawa hiji hal babarengan maranéhanana garis. Leuwih gampang, sanajan, éta ngan murni ambek-ambekan: Maranehna bisa ngalakukeun naon nu urang ngalakonan jeung nu ngan saukur projecting maranéhanana ambek-ambekan, jealousy jeung ire. Kulon Hookers bobodoran Filipina Bar Katresna Filipina bar katresna teu kawas has anjeun streetwalkers kapanggih di jawa barat. Awewe aya dina aktipitas Profési Pangkolotna di Dunya nu biasana sadaya bisnis, leuwih kolot, skankier jeung paling meureun bray nepi di hiji kecanduan narkoba atawa nu lian. Di Filipina, geus loba nu leuwih diteundeun deui jeung seneng. Nu psk di dieu aya gampang akang, kabuka sarta genuinely nice, jeung lolobana klub moal ngidinan addicts ubar pikeun ngagambarkeun maranéhanana establishments (atawa maok duit maranéhanana). Bar gadis pangalaman di Filipina téh jadi béda, dina kanyataan, nu lolobana inexperienced anyar arrivals komo moal nyadar yén nice gadis anu kakara datang nepi ka di antarana dina»klub tari»anu sabenerna hiji palacuran. Kuring geus sabenerna katempo ieu jeung sababaraha babaturan milik nu datang ka Filipina pikeun kahiji kalina taun ka tukang — kuring teu méré eta hiji huluna nepi, jeung maranehna innocently aktipitas jeung nu kahiji katresna nu datang nepi ka eta di KTV. Maranéhanana éta teu bodo sanajan, jeung geura-giru ilahar kaluar. Masih, ieu geulis dihormat moment, jeung urang masih dzikir leuwih eta. Smarted Sha Filipina bar katresna nu geulis, pinter, utamana lamun datang ka sosok kaluar maranéhanana langganan. (Ngeruk nu — Filipina bar katresna umumna geulis jeung pinter.) Lamun nohonan a pendatang, eta teu mawa lila eta keur ngalaksanakeun hiji assessment jeung kalan antara rupa-eyed datangna anyar jeung jangka panjang purveyor tina hal finer dina kahirupan. Mandang pangalaman anjeun tingkat, sanajan, maranéhanana umumna bakal jadi pohara convivial jeung ngalakonan. Jeung sumpah ieu teu ngan bagian ti maranéhanana»meunangkeun-a-customer»rutin: Filipinas ngan seuri gampang, sok siap pikeun seuri jeung ngan saukur sigana genuinely nice. Ieu deui keur hiji béda gedé lamun contrasted ngalawan leuwih berorientasi-bisnis Kulon hooker.»Ulah Panggil Kuring Palacuran.»Salaku saméméhna dicatet, Filipinas teu kawas disebut ‘psk’ atawa hookers. Lolobana, dina kanyataan, komo teu tempo diri nu jalan. Pengamat baris ngomong yén ieu téh saukur panolakan jeung budaya cerminan ti ngalakonan nanaon teu ngarasa éra (hiya di lokal lingo). Dina ngobrol jeung bar katresna, tapi, kuring geus noticed nu loba envision sorangan ngalakonan ieu pikeun waktu anu singget. Pamungkas maranéhanana ngaharepkeun pikeun pamustunganana papanggih asing a (atawa beunghar lokal) anu bakal mibanda tingkat nu tangtu moneter kanyamanan ka nyadiakeun keur dirina jeung — biasana — kulawarga nya. Ieu téma ‘badarat urang asing’ jigana pervade lokal industri sex, jeung nu ngora sarta éndah nagara katresna hoping jadi disapu suku maranéhanana ku hiji la Richard Gere di Hiji Perwira jeung Gentleman a. Ieu téh salah sahiji big béda jeung psk di dieu jeung nilai pangdeukeutna nu lolobana urang nu leuwih akrab jeung di jawa Barat saha nu teu néangan hubungan jangka panjang — ngan duit maranéhanana saterusna ngalereskeun. Anu Maranehna has Filipina bar gadis ieu biasana ti miskin, padesaan of Filipina? Loba di Luzon datang ti Visayas, nyieun lalampahan panjang kalér dina raraga pikeun kalibet jeung tahan (jeung nguntungkeun) sex dagang Sumedang jeung Sudut Kota. Filipina bar katresna ilaharna condong jadi teu anu nyakola oge, jeung maranéhanana kaahlian inggris bisa jadi sagala rupa nu dimekarkeun. Tetep dina pikiran, sanajan, nu kuring keur diomongkeun dina watesan umum dieu — kuring geus ngajalankeun kana leuwih ti sababaraha nyakola Pinay bar katresna anu nyarita basa inggris kacida alusna. Paling Filipinas ngarobah ka nu pamandangan sex ngalakukeun hal eta pikeun moneter alesan. Aya sababaraha well-mayar jobs di Filipina, komo rada lucrative telepon puseur jobs inundated ku surplus layak (jeung biasana overqualified) lulusan kuliah jeung alus teuing kaahlian inggris. Jadi, pikeun kurang nyakola Filipina, eta boh manggihan hiji low-mayar ritel pakasaban ngajual hayam rasana di Chooks Indit atawa jadi a bar gadis. Hiji hal anu penting pisan pikeun tetep di pikiran nu seuseueurna tina ieu awewe nu ngarojong boh diri jeung kulawarga maranéhanana deui dina propinsi. Bakti ka kulawarga jeung kahayang pikeun kurban muka diri mangrupa salah sahiji cornerstones tina Filipino budaya. Kusabab kitu kuring biasana teu boga masalah ninggalkeun santun tips ka nicer katresna jeung teu arguing teuing leuwih sapuk pikeun harga. Hehehehe, kuring bit a monger, tapi nu teu mean kaula teu heartless. Bar Gadis Waragad teu Aya has harga napel belanja waktu jeung Filipina bar gadis — maranehna teu datang jeung tag harga. Biasana, sanajan, anjeun bisa ngaharepkeun mayar antara, pesos (dollar opat puluh USD), pesos (rebu genep puluh USD) atawa malah leuwih. Faktor nu mangaruhan ongkos bisa di antarana kumaha éndah nu tangtu bar gadis ieu, sabaraha bar gadis inuman anjeun geus dibeuli jeung pamustunganana kakara sabaraha manéhna diaku anjeun jeung kumaha anjeun meunang babarengan. KTV sendi nu cater pikeun jenis ieu bisnis jeung bikini bar umumna bakal kasampak nyieun salaku loba maranéhanana bisa off urus, jadi antara bar rupa jeung inuman, nu anjeun keur pilari di deukeut ka lamun teu leuwih ti, pesos. Alternatip ka outright bar rupa hal anu pasamoan bar olahraga gadis. Olahraga bar biasana mucunghul bit leuwih legit jeung damang ti outright bikini bar tapi game aya anu lumayan loba nu sarua. Boga olahraga bar nyaho transaksi ieu, tapi maranéhanana gé teu hayang maranéhanana berharga pagawe scampering off salila jam gawe. Ku kituna, anjeun bakal kudu meunangkeun jumlah nya jeung kontak nya negotiate hiji waktu jeung tempat ka hook nepi — biasana liaison dina anjeun hotel poé saterusna saméméh manéhna geus mulang ka karya di bar olahraga. Saprak aya no sabenerna bar rupa, biaya rapat ieu téh leuwih murah batan nu sabenerna bar gadis — ngaharepkeun mayar kira-kira, pesos. Tapi Cory, naon kira-kira guys nyebutkeun maranehna mayar ngan, pikeun a bar gadis. Oge, eta teu lumangsung, tapi anak boh A) manéhna teu aya nu menarik atawa ‘riweuh’ atawa B) manéhna bener, bener diaku nya klien. Deui, ulah poho yén katresna ieu biasana ngarojong diri JEUNG kulawarga maranéhanana — anjeun moal biasana nempo maranéhanana, peso hook up.

Nu keras kerja Filipina bar gadis jigana nyieun antara, pesos bulan (rebu opat ratus rebu, USD). Jumlah ieu téh cukup hormat di Filipina nunjukkeun yen rata-rata mall salesgirl lucky pikeun mawa di kira-kira, pesos bulan (dollar USD). Ampir kabéh bar katresna geus a base gaji nu kira-kira pesos hiji poé. Sababaraha katresna dina luhur ahir klub nyieun bit leuwih. Ieu keur gawe genep poe minggu (standar dina Filipina). Paling bar ogé ngabagikeun tips umum antara diri, jeung maranéhanana ogé nampa kira-kira lima puluh pesos ti — peso»nona inuman»nu konsumén meuli eta. Sumber pangbadagna panghasilan, tapi, asalna ti maranéhanana bar rupa panghasilan. Bade jeung customer nu bucks gedé (nyatu pesos) jeung jeung, peso bar rupa, nu gadis umumna bisa ngaharepkeun pikeun meunangkeun kira-kira. Dibikeun base gaji pesos jeung meureun dua ratus pesos dina nona inuman dina hiji peuting, nu grand total keur poé ayeuna nangtung ampir, pesos. Tambah dina hiji tip (pikeun overachievers), jeung nu teu goréng poé sacara mayar. (Pikeun Filipina.) Catetan ogé nu alus jumlah bar katresna ogé narima panghasilan ti admirers peuntas laut. Ieu remittances datang ti ‘boyfriends’ nu maranéhanana bisa geus pernah papanggih jeung ayeuna teu nulungan pikeun ngarojong eta di amoy nu bakal datang reunification. (Enya, atuh ulah gugur di sunda jeung bar katresna.). Sababaraha ladies komo bisa boga leuwih ti sababaraha sumber peuntas laut duit datang di. Jadi, dibikeun sakabéh variabel, nya éta jenis teuas paku turun persis sabaraha a bar gadis ngajadikeun. Dibikeun kaayaan sorry Filipina ékonomi sanajan, éta aman nyebutkeun yén manéhna téh ngalakonan sakabeh loba leuwih hade tinimbang loba séjén Filipinos. Bar Gadis Tips Bar katresna gawé teuas. Ngubaran eta jeung hormat maranéhanana pantas. Coba mun boga fun — éta teu sadaya ngeunaan urus Nyimpen barang berharga anjeun kakonci jauh dina aman Sok — maksudna mah sok make kondom Méré kavling tina ‘fives luhur. ‘Ieu hiji hal gedé di dieu Coba jadi nice lamun balik turun a bar gadis sacara kamajuan Jangji hiji tip alus lamun manehna ngalaksanakeun exceptionally oge teu jadi sieun pikeun nawarkeun hiji tanggal saterusna papanggih nepi — komo dahar beurang bébas dina artikel mah saterusna, kuring gé bisa mere hiji ngarecahna dina naon nyangka salila mimiti anjeun dina girly bar.

Nepi ka saterusna, tinggal haus

About