submit


Kuring keur kuring sorangan jeung Gering geus ngalamun Éta y kaula di dieu mah ngaraos néangan hubungan serius ka kuring bener Asa masih aya. Jigana teu aya ampir sataun ayeuna di dieu kénéh. Harepan. Kuring percaya life is an adventure jeung pinuh ku kejutan. Jujur jeung dipercaya. Satia jeung ruku’, cinta ka masak, cinta ka seuri. Kami hiji-man woman kindhearted gairah haneut kaasih jujur jeung don t percaya cerai ngarupakeun solusi pikeun masalah di nikah. Kami hiji jalma basajan pisan sabar nanaon jeung asih. Kuring hayang boga kasaimbangan hirup (nilai boh kulawarga karir). Aku serius nona utamana hubungan miara asih jeung jujur. Mah kawas ka cium jeung nangkeup nu s jalma anu bakal ngeunaan miara kuring. Kuring teu bisa ngajelaskeun sorangan, urang bisa diajak ngobrol ngeunaan eta leuwih telepon atawa dina paguneman urang lamun éta rupa. Kuring teu bisa méré anjeun lolobana waktu mah coz karya mah, (pembantu rumah tangga babysitting) mah bébas waktu peuting. Kami. layeut asih wanoja. Jujur dina datang ka hubungan. Pangdéngé alus. Kuring ka pasangan mah jeung babagi nu mana wae nu rencana. Kami kuat pikeun ngalawan masalah dina asalna tina hubungan. Aku basajan, Asian kaéndahan taun umur single jeung kungsi geus nikah. Aku jenis jeung jalma hina masak nyaéta markisa mah. A awéwé zat. Wanoja kuat jeung jantung gedé. Lamun kuring boga rasa cinta, kuring bener-bener cinta. Kaula a well-mannered jalma, fléksibel jeung gampang nungkulan. Kami basajan, lucu, loveable, kuring bogoh ka ucing, cinta film, pamahaman. Jigana mah mibanda sagala qualities alus di dieu. Loba loka ngaku jadi bébas tapi pencét anjeun jeung reuwas biaya sanggeus anjeun ngagabung. Nyambungkeun Single bébas Filipina dating service, sareng sadaya fitur bébas jeung no kejutan. Ieu hartina anjeun bisa ngirim jeung nampa talatah, Ngobrol, Talatah Instan, Blog, sarta Pos di urang liar tapi friendly internasional jeung Filipina bobogohan Panglawungan tanpa waragad kungsi. Nu No kartu kiridit diperlukeun. No waragad, No sks, No kupon, No nagreg. Minuhan anyar Filipina babaturan single ayeuna. Geus manéh sagala cara tradisional pikeun manggihan nu batur husus di kabupatén Ciamis? Dupi anjeun bosen Filipina bar bandung adegan, datang ka imah ka hiji imah kosong, ngalamun tabel-pikeun-hiji di eta layeut Filipina restoran, mawa musibah kaping blind nyetel ku anjeun matchmaking babaturan, Ciamis lokal single golongan, single kajadian jeung rapat jeung teu hasil

About