Mindeng urang asing mikir négatif ngeunaan Filipina awewe. Ieu lumangsung utamana lamun ngora Filipina hayang meunang kawin alatan duit, pikeun ngarojong kulawarga maranéhanana jeung boga nyaman, seneng jeung hirup loba pisan. Jigana jadi nu jenis ieu hirup pisan ngahina jeung heartless. Tapi anjeun oge kudu mertimbangkeun nu lolobana sadaya Filipina geus carita sorangan ngeunaan hirup maranéhanana sarta hirup. Filipina awewe anu tangguh, maranéhanana digawé teuas pikeun kulawarga maranéhanana jeung maranéhanana bakal ngalakukeun sagalana pikeun babaturan sareng kulawarga maranéhanana. Maranehna meunang loba masalah, tapi maranehna masih seuri jeung seuri unggal poé. Maranéhanana pohara lemes-hearted jeung asih sareng sadaya konsékuansi. Nah, meureun sababaraha anjeun nyaho sababaraha émbaran ngeunaan Filipinas, tapi aya sababaraha inpo nu leuwih lengkep anjeun kudu nyaho. Hayu atuh enumerate jeung ngamimitian deui sareng ieu Filipinas nilai pikeun bisa ngamangfaatkeun. Jadi, upami anjeun hoyong pikeun bisa ngamangfaatkeun, hormat eta. Maranéhanana ogé hormat kulawarga maranéhanana, lolobana sadaya, maranéhanana mom jeung dad. Upami anjeun hoyong jadi bagian ti kulawarga, mangka anjeun kudu nelepon nya kolot ‘Mama’ atawa ‘Papa’ jeung nya nini ‘Lolo’ atawa ‘Lola’. Maranehna agama ogé, tapi nu teu mean nu maranéhanana nyangka eta ti anjeun. Maranéhanana ngan nyangka yén anjeun hormat maranéhanana agama. Oh, jeung naha kuring nyebut yén maranéhanana cinta ka dahareun. Maranéhanana cinta ka dahar. Unggal Filipina cinta ka masak, utamana pikeun kulawarga nya. Jadi, lamun anjeun kungsi hirup di Filipina imah, anjeun gancang konsumsi kadaharan bakal ngurangan. Filipinas cinta ka dahar naon maranéhanana masak jeung ngabagikeunana ka dulur. Alami, aya bakal sababaraha Filipinas, anu teu bisa masak kacida alusna, mangga jujur jeung nyaritakeun eta. Kuring jangji ka anjeun, sagalana a Filipina anu ngalakonan, manéhna ngalakonan pangalusna nya jeung anjeun bakal cinta eta. Pikeun urang Éropa, eta dasarna teu deal gedé pikeun dibere nyaho hiji wanoja di Filipina. Aya tangtu tempat jeung wewengkon mana eta mana anu leuwih gancang dina kaayaan nu tangtu.

Pikeun eta, unggal Éropa praktis»jelema beunghar»jeung dina waktu nu sarua konci pikeun kahirupan anu leuwih alus. Paling Filipina awewe datang ti henteu kabayang kaayaan — unbelievable pikeun urang jerman. Sanajan kitu, alah teu mustahil nu a Filipina bakal tumiba di sunda dina salah sahiji urang, tapi ngan ati-ati jeung nyieun yakin, yén awéwé ieu mah ngan ukur néangan duit anjeun. Auf dieser Seite gibt es pikiran.

ein Filipino Bobogohan Video

Cookies für diese Website wurden abgelehnt

About