submit


Anjeun Kulon manusa jeung anjeun keur néangan hiji mate jiwa luar anjeun nkri nu pasangan milih jeung mana néangan. Sagalana gumantung kana ekspektasi anjeun pikeun pasti. Tapi, salaku statistik nembongkeun loba lalaki nu museurkeun ngora, menarik jeung pinter awewe pikeun jadi gede homemakers, devoted mitra jeung saukur mates jiwa. Hiji bisa manggih kabeh ieu di awewe ti Ciamis. Ieu nagara, di mana katresna gampang nikah asing jeung sabenerna happy saperti union nyieun maranéhanana mitra happy ogé. Hiji kanyataan metot nyaeta ieu awewe manggihan sadaya asing menarik sarta teu saperti loba budaya sejen di dunya nu narima gede umur gap antara mitra. Sagedengeun ti eta, maranéhanana teu néangan beunghar jeung glamorous lalaki, tapi basajan kahirupan kulawarga jeung sababaraha stabilitas finansial nu affordable ka Kulon nu mana wae nu man, anu hade jeung impian pikeun nyieun hiji kulawarga. Ieu awewe hayang boga kulawarga jeung nganteurkeun barudak saha maranéhanana orok-diuk jeung loba asih, kasabaran jeung perawatan. Ieu awewe nu gede homemakers, nyaho kumaha masak oge jeung pisan attentive ka salaki maranéhanana kaperluan jeung personalities. Datang ka dunya Kulon, maranehna hayang pisan pikeun ngembangkeun diri, diajar sarta ngaronjatkeun kaahlian sorangan jeung personalities ogé ku babagi kapentingan umum tina spouses maranéhanana. Maranehna ngalakukeun disada kawas hiji impian ka Kulon man jeung sigana teuing alus jadi bener, tapi kanyataanana a. Ngan cek eta kaluar jeung ngiluan jajar happily nikah Kulon lalaki, anu geus dipilih Filipinas salaku istri maranéhanana

About