Nu anyar mah narima comment metot ka salah sahiji anjeun tulisan ngeunaan kahirupan mah di Kamboja, nu pantes misah response:»hi. Kuring teu ngarti anjeun boga hubungan deukeut pisan jeung Filipina. Anjeun bisa nanyakeun ka tatangga anjeun di jéntré ngeunaan Filipino awewe sacara Umum. Jeung saterusna aya mitos yen maranehna alus istri.»Hubungan téh teu aya nu deukeut, tapi nanya ka teu bisa dipake, lain pertanyaan anu, kumaha jujur jawaban bisa jadi harepan. Dina ieu akun kuring geus saeutik ragu, tapi lamun teu kapikiran, kuring bakal coba pikeun nambahkeun gambar mah observasi pribadi jeung pangalaman. Hayu urang mimitian dina raraga. Pamadegan pribadi, tangtu, mungkin. Dunya téh ayeuna komo dua puluh taun ka tukang anu cukup global. Filipina awewe tangtu nyaho naon a»vanili cutatan»alien ka maranehna. Ngan saukur ngajalankeun ngaliwatan propil dina Facebook. Éropa meureun, tapi éta dina Rusia ti point of view maranéhanana kasampak foolish salaku dompet, sabab standar hirup anu cukup ngabandingkeun. Tangtu, di Filipina leuwih homeless jeung jelema nu hirup di handap garis kamiskinan, tapi alatan anjeun aya hiji pamajikan bade kasampak. Mastikeun diomongkeun, anjeun ngalakonan euweuh, euweuh di antarana wajib. Tapi lamun aya nu mana wae nu masalah serius, meureun anjeun kudu mantuan.

Ngadéngé loba ngeunaan kanyataan yén nikah Thailand gadis boga aliran dana ti Éropa kana désa Cicingeun. Filipinos asa beda saeutik. Tina pangalaman pribadi, Jen jeung loba babaturan nya indit ka pulo-Pulo di Kamboja, loba babaturan nya jeung babaturan boga salaki, istri asing, tapi ieu, ka batur, iwal Filipinos mantuan kulawargana finansial pribadi kuring geus teu kadéngé. Sarua Jen, contona, datang ka Kamboja ngan pikeun mintonkeun off jeung earns kurang ti manéhna earned di Imah. Teu materialistis, duit manéhna perlu pikeun mayar nyewa, kadang-kadang keur meuli baju, kosmétik sarta fun. Tapi di dieu eta waragad leres pisan duit séjén. Jadi, manéhna nu di dieu cukup normal kahirupan salila bulan puasa. Hiji deui anu luar biasa kanyataan: kuring geus ngajalankeun kaluar duit jeung kuring teu boga cukup, nginjeum nya, lamun duit mah datang dina dina bagean nu nampik pikeun nyokot eta, kuring kungsi stupidly nunda dina tas. Ngan hiji perkara rasa. Si perlu pamajikan leuwih calakan ti dirina, batur hayang boga éndah monyét jeung opat puluh jeung nepi dina pangwangunan. Pikeun kuring, ieu téh loba aman jeung wawuh kabentuk ti hiji kulawarga normal. Ngobrol ngeunaan nanaon. Naon anu anjeun lakukeun ka nu miskin fool.

Teu jadi muhrim

sedengkeun iinditan ti anjeun sahenteuna sababaraha saran ieu. Jeung kawas kalde jeung Filipina nya eta pikeun ngaleungit mimiti. Kumaha anu anjeun lakukeun. Éta sakabéh anu alus. Alesan utama nu kami di darurat mode réngsé aplikasi anjeun nu bisa saterusna pindah blog. Isukan rencana ka ahirna rengse sahenteuna sababaraha leuwih atawa kurang cocog. Ieu bade ka nulis post ngeunaan lalampahan mah ka laut, dahar keuyeup jeung lalampahan ka Vietnam sorangan motor. Atuh, sadaya nu harita Filipina pangalusna. Ngan hormat eta salaku awewe (teu change) mindeng nangkeup, nyium jeung anjeun bakal hirupna kabagjaan. Rusia hormat, tunai mayar, jeung uteuk anjeun, jeung zaiknis ngeunaan Filipinos, jawaban anu psk, teu pantes budak. Nah, lalaki anu resep olahraga Ekstrim, di dieu urang Girang, mangka anger iraha nya bade ka cahya, jeung anjeun rusia pamajikan bakal hirup sejen taun, jeung bakal sanggeus maot anjeun ka tuang anjeun mayit moral sial nu maranéhanana ngomong di dieu»Ninggalkeun kuring sorangan asshole, teu make duit, jeung sajabana.»Kuring Hoyong dicatet yén ieu téh anjeun rusia manéhna baris jadi Allah nyaram, naon nu bakal opat bal. Tapi lamun cacah lima bola manusa, Allah nyaram, naon nu bakal saperti hiji awewe nu geus cicing nepi ka ka(sanajan. rubles dina eta dina hiji bulan sahenteuna, disebutkeun naha manéhna rogue)

About