Sateuacanna kuring ngingetkeun nu kapaehan jantung jeung hamil yén artikel mah béda sacara signifikan ti standar»state, nu diwangun ku Pulo»jeung saperti teu mirip ka coincide jeung tayangan wisatawan dwuhvalentnykh, choking drooling jeung delight. Fakta dumasar kana pangalaman pribadi, loba ieu dibahas jeung asing séjénna anu dibawa ka FILA, jeung anu geus sababaraha pangalaman coexistence jeung locals. Fact: teu nyangka nu geulis seuri lokal Anjeun meureun ngadéngé nu Filipinos nu paling marahmay bangsa di dunya. Eta sacara bener. Maranehna sok mesem, kaula sorry, sanajan upami anjeun trod dina eta hiji leg up, coba mangga jeung phlegmatic, kawas sapi di India. Eta sih gede lamun maranehna datang sakeudeung ka nagara bersantai ti»asam min»compatriots. Enya aya, geus gede lamun anjeun cicing di nagara. Pasti leuwih pikaresepeun ka passers-ku seuri jeung salam strangers, tinimbang sabalikna. Tapi, salaku sok, aya hiji caveat. Balik seuri hides karaton jeung kabodoan (mutlak henteu mampuh pikeun ngajawab masalah). Lamun hal serius kajadian atawa hiji kudu urgent pikeun ngahurungkeun uteuk ka nganggap tanggung jawab dina kasus Filipino gunana. Kanyataan: Antara Filipinos loba freaks di Nagara bisi kalayan sagala sorts trances (maranehna nona-budak, sarua sipatna wortel), gay, bisexual, jeung nu séjénna perlindungan-raff anu berkurban burit-na dina craze. Gambaran yén unggal kasapuluh di Sumedang dipareuman. Jalan defile ngandung lisah jeung mawar pomade a La Mary. Maranéhanana grimace jeung zhemannichayut, winking di normal guys jeung enchanting pulas burit. Kasampak kawas jerks. Meunang dipaké pikeun eta teu mungkin. A model paripolah éféktif dipelak di subcortical leutik Filipinos saprak budak leutik saos. TV lokal permanén pulas runtuyan, nu utama»srikandi»TRANS ragrag asih hiji guy ganteng jeung maranéhanana asih. Steam miboga ti serangan batur, prohibitions kolot, tapi maranéhanana lulus sadaya kalangan naraka jeung cicing babarengan. Tangtu, no mintonkeun tanpa kissing, sapatemon jeung roman jeung sagelas sampanye. Ieu bid ah anu katarima jadi pakewuh. Kanyataan: Filipina waktu ieu beda-beda ti nu Reureuh jeung kurangna rasa waktu. Reureuh dua jam teu dianggap kaluar ti biasa. Jadi, samemeh anjog di lokasi, ménta babaturan-na,»datang dina Filipino waktu atawa dina normal»Kanyataan: Di Ciamis teu percaya dina cerai. Tapi ieu no way interferes jeung kumaha salaki jeung pamajikan junun ngarobah silih. Leres pisan kaayaan normal, lamun gadis ngora nempokeun off kabogoh nya jeung kalem nyebutkeun yén manéhna nikah. Naon di bumi nyaéta pamakéan saperti hukuman panjara hirup di nikah. Kanyataan: Sangu pikeun Sarapan, dahar beurang, dahar peuting, jeung dessert, Enya. Locals cinta ka dahar jeung maranehna dahar sangu, kilotons. Sabab gambar tina Filipina»kentang»: suku ipis jeung wide cangkéng jeung tummy. Lamun batur hayang indit dina diet a, ngan eureun dahar sangu, nu keur maranehna universal tragedi. Lasts ieu kurban diet hiji diet poé produk nu»anjeun»nu sausages, snacks jeung barang canned. Kanyataan: Filipina nu panggedena mall balanja di Asia. Tapi, pohara impressive wangunan jeung kungsi-tungtung kaleidoscope toko jeung boutiques. Datang jeung sombong lokal, hal kahiji, nuju on a tour of anak mall. Hal ieu téh jenis hiburan. Kanyataan: Sex pariwisata, atawa kumaha hasil nikah kawas red light district mangrupa tempat di mana asih téh lahir jeung»pertikahan»(teu di sawarga). Unggal Filipina cherishes ngimpi nikah urang asing, jeung umur jeung penampilan obyék teu bener urusan. Brand biasana katresna ngora jeung Éropa taun. Ku jalan kitu, loba pasangan legalize hubungan maranéhanana jeung boga turunan. Di handap ieu Filipina kabagjaan. Kanyataan: lamun anjeun squeamish, teu dahar deukeut Filipinos. Maranéhanana burp. Pisan. Jeung rarasaan. Savoring. Sorry, tapi nu kahiji waktu kuring disaksian peta ieu, teu sangka, gonna puke katuhu dina méja. Saterusna, adapting ka hirup jeung lokal, retching turun tapi unggal»volley»masih kaluar rusia mats. Hard pikeun meunangkeun dipaké pikeun ieu. Ku jalan kitu, kuring malah kungsi hiji paguneman jeung Filipina pikeun alesan ieu, kuring usaha pikeun nerangkeun yén étajeung(disgusting jeung kurang ajar). Manéhna pisan reuwas jeung ngécéskeun kumaha anak, nu ti titik médis of view eta mustahil pikeun tetep gas ngabahayakeun, bisa ngaruksak awak. Ulah nyaho lamun ieu bisa ngaruksak awak, tapi teu dijagi psyche — kahayang. Kanyataan: leuwih Laun Filipinos ngan Panda, sabab nu kadang hayang nyekek keur slow. Komo di McDonald sacara mah geus mah fillet-o-lauk leuwih ti lima belas menit. Ieu guys nu kungsi di buru a. Jadi, tenang anjeun buns jeung ngarasakeun. Gancang moal lumangsung. Kanyataan: Filipinos nu aman»dipelak»dina. Ieu manglaku teu ngan ka Facebook, YouTube jeung SMS. Anjeun geus irung anjeun dina maranéhanana gadget jeung leumpang turun jalan tanpa noticing unggal séjén. Atawa kumpul jeung babaturan di cafe jeung deui patapat kasampak di mobile. Tapi lamun anjeun geus hiji Filipino babaturan, tur anjeun friended manéhna dina sarua Facebook, eta bakal kawas anjeun sadaya gambar. Jaminan saratus Kanyataan: Filipinos cinta baskét. Nu ieu sabab alam lulucon — Shorty-Filipinos bogoh kaulinan. Dina deepest backwoods, lumbung jeung embé jeung sapi di kuburan, dina katilu floor»karton»shantytowns wargi Hoop ieu. Kanyataan: Filipinos sikat huntu maranéhanana sahenteuna tilu kali sapoé. Mawa sikat huntu jeung odol, jeung terus huntu beresih. Jeung anjeun keur nangtung dina garis pikeun hiji jam ngumbah leungeun mah jeung quietly kaeusi jeung hatred. Kanyataan: pohara tiis-jalma. Ieu jadi yén»freeze»kantor maranéhanana, taksi, beus, mall balanja ka tujuh belas derajat. Tangtu, nu Éropa ti saperti parobahan (sanggeus commercials tilu puluh genep tingkat di jalan) snot ngalir, jeung suhu naék, tapi Filipinos bagja. Ku alatan éta, sok, sok mawa haneut hal angkutan jeung ka bioskop. Kanyataan: Filipinos sunda karya maranéhanana. Ieu téh salah sahiji nu virtues karakter nasional, nu jadi envied jeung bagja. Kontras countrymen urang, nu teu salawasna aya dina tempat jeung ngalakukeun hiji ni mat nu, prinsipna mah, pagawean jeung, dasarna, anjeun ladenan (saperti a gaji), Filipinos ngalakonan sagalana jeung cinta. Lalaunan, tapi asih. Kanyataan: Salah sahiji national hiburan — cock gelut. Salah sahiji hal kuring pernah bakal ngarti ieu ekstrim rigidity pikeun no alesan. Tangtu, kuring teu hadir a cockfight, tapi kuring lumangsung pikeun ngahurungkeun channel olahraga dina a buleud tina cock pajoang (Enya, maranéhanana mintonkeun eta dina TV). Jeung nyaho naon. Unggal babak anu dua anyar hayam jalu. Sabab boh saméméhna maot di babak kahiji ti mutilation. Unggal sato anu napel paw sabeulah seukeut jeung liang eta ngéléhkeun huluna maranéhanana, nepi ka maranehna dimimitian tarung. Tarung pondok, maranehna ngaluarkeun getih. Tapi komo lamun manuk digolongkeun jeung nolak pikeun tarung katurunan maranéhanana ngéléhkeun anak sapi huluna nepi ka, nepi ka maranehna meunangkeun deui eling tur mimitian teunggeulan deui. Sanggeus tarung boh skor (lamun maranehna masih hirup). Ayeuna dibayangkeun kuring nunda mobil dina gear dina buleud, jeung manéhna terus dina. manuk geus maot, tapi. Fact: dina jalan anjeun bisa sering ningali jalma milih silih kutu. Enya, ieu lumangsung di India, teu mahiwal. Tapi di India saperti, dina kanyataan, sirah kutu aneh ka handap castes. Di dieu kutu komo geulis sarta well-groomed katresna. Kasulitan ieu di dieu. Kanyataan: Filipinos anu pohara tarik. Sarta saprak basa inggris teu bisa disebut hiji nice sonorous, jigana wae nu anjeun meunang pikeun jangjangan pakarangan, nu turkeys. Jadi, nangtung di Lift, jeung maranehna geus ngawangkong. Rarasaan nu uteuk anjeun lengket hiji cengkeh, jeung saterusna, methodically ku kituna, skor. Anjeun mikir ngeunaan eta, ahir dunya — hiji no, kuring mikir Lift muka Cina. Kanyataan: ibun heran datang urang jeung Vitalik di Sumedang, nangtung di line, nungguan. Kami dibikeun haneut jaket, jadi saterusna aula mangrupa tempat di mana polar sato hirup. Nungguan antrian a mil lila. Sarta pamustunganana datang. Ngadorong urang kana freezer tanpa sato. Ngan kamera. Dina dinding salju teu seger, di lantai tina kokotor hideung tina és. Nyaéta bangku, Santa jeung fotografer. Dulur happy.

Kanyataan: Notaries ngajual permen. Lamun anjeun kudu a notaris Ciamis, ulah salempang. Katempo grannies jeung jalan layouts jeung roko jeung permen. Ayeuna, éta téh. Datang dina, milih dina kotak jeung hiji kebat signets nu anjeun keur pilari jeung nanya ka cap dokumén. Notaries di dieu aya teu irakus — nunda dua atawa tilu anjing laut dina unggal kaca. Mangka seuri jeung mayar saratus pesos. Éta sadaya hukum. Kanyataan: Sk nu teu leuwih ti sabulan, jeung ngababarkeun langsung digawé. Pikeun barudak néangan sanggeus generasi kolot. Kids di kulawarga saeutikna tilu. Kanyataan: Filipinos kungsi wadul ngeunaan kahirupan. Ieu teu distilasi, sakumaha nu ayeuna urang geus»anu ngabogaan eta hardest». Komo lamun maranéhanana hirup teh teu alus atawa hiji hal kajadian di imah, maranéhanana masih seuri. Keur sakabeh waktu kuring ngan sakali nempo hiji teu marahmay Filipina, jeung manéhna meureun ngan gering. Seuri di jahat tina sadaya troubles. Kanyataan: Filipina divinely éndah. Naon atuh teu kawas di Ciamis, kuring masih teu bisa mungkir yén Filipina Pulo paling éndah tempat di bumi. Saperti alam salaku di dieu, nu ngimpi di paling ngimpi vivid jeung eta sigana mah ngimpi wildest. Hal ieu pasti patut neng ka tempo eta sadayana pikeun diri sarta meureun nyieun anjeun leuwih alus, LUHUR dua puluh opat fakta ngeunaan kabupatén Ciamis

About