Lamun kuring nyarita ka jalma anu geus kungsi geus ka Asia Kidul-Wétan, aya hiji stereotype kuring ngadéngé utamana mindeng: awewe lokal nu miskin, low-brow jeung basajan. Jeung nu bisa jadi rada bener di nagara-nagara kawas Bangladés sarta Kamboja. Eta tempat geus ravaged ku perang, jeung nu jelas nunda jalma standar hirup jauh di handap rata di Asia. Tapi, kabeneran aya nu, awewe di Filipina anu jauh leuwih canggih jeung worldlier ti Amérika Kalér sadulur.

Eta sacara GEDÉ pernyataan.

Sabenerna, ieu BADAG

Anjeun bisa mikir yén kuring geus loba teuing whiskeys tadi peuting, tapi biruang jeung kuring pikeun moment, sarta kuring bakal nerangkeun naha. Filipina boga populasi kira-kira saratus juta urang, dibandingkeun jeung kira-kira tilu ratus juta di Amérika Sarikat. Najan ieu, Filipina geus kira-kira, paguron — ngan dua puluh kurang ti Amérika Sarikat’, taun akademi jeung paguron luhur. Ieu ngandung harti yén jauh leuwih Filipino awewe meunangkeun atikan leuwih luhur, nu diajar basa asing jeung ngamekarkeun minat dina budaya, seni jeung iinditan ti di Amérika Sarikat. Dina basa sejen, Filipinas geus leuwih ilahar dina jeung luhur-kelas Kulon awewe, jeung lima béda penting nu nyieun eta leuwih dideukeutan, hayang pisan pikeun sex jeung dipercaya pikeun hubungan jangka panjang. Dina artikel ieu, kuring gé babagi ieu alesan, kaasup hiji nu ngajadikeun Filipinas ngabutuhkeun pisan lalaki bodas jeung resep eta leuwih guys lokal. Kawas mah ceuk tadi, sababaraha Kidul-Wétan nagara Asia nu paéh goréng, tapi sacara umum bisa disebutkeun, paling awewe di Filipina nu teu néangan hiji gula daddy, atawa sponsor hiji, atawa»Mr. John»mayar eta salila sex. Kanyataanna, ieu téh nagara konservatif tempat kalolobaan jalma anu Christian jeung mana cerai haram. Jadi, pamanggih saré jeung manusa duit abhorrent ilahar gadis. Yakin, loba katresna ulah karya di bar jeung beureum-cahaya kacamatan tapi nu bener keur unggal nagara — jeung eta teu mean yén anjeun teu bisa meuli Filipina sunda. Kalobaannana kakara rek manggihan kabogoh salaki maranéhanana bisa dipercanten jadi nanaon jeung dipercaya dina ngajalankeun lila. Filipino lalaki nu rawan selingkuh — jeung awewe di Ciamis sunda nu Westerners nu leuwih monogamy-berorientasi. Ieu ngandung harti yén anjeun Pinay kabogoh atawa pamajikan bakal bagja pikeun méré ka anjeun naon hayang, sawaktos anjeun hoyong jeung kumaha anjeun hoyong eta. Hayu atuh ngabejaan ka anjeun — ieu rarasaan gede datang ka imah hiji wanoja anu hayang euweuh leuwih hade tinimbang anjeun jadi happy. Jeung lamun anjeun geus kungsi geus nu saméméh, kuring pangjurung anjeun pikeun indit ka Filipina pas mungkin — utamana sabab Hayu urang jadi nyata Lamun anjeun nagara meunang lima puluh obesitas laju — kawas Inggris, Amérika jeung loba nagara Eropa — aya teu loba hotties kira-kira. Salaku hasilna, anjeun bakal aya bewara aya jalan nu leuwih langsing awewe petite di Filipina ti mana waé di jawa Barat. Anjeun bakal jadi ditiup jauh ku kaéndahan awewe lokal. Faktor sejen anu alami kulit disamak, bulu poék, jeung panon hideung nyieun eta aheng jeung wilujeng sumping pace keur loba. Pikeun Pinay chick, éta unthinkable jadi hiji kaluar-of-bentuk slob nu walks jalan di sweatpants. Jadi, jeung awewe di Filipina, naon anjeun geus meunang hiji athletic tipe awak, rasa agung gaya jeung hiji ekstrim horniness pikeun lalaki bodas hatur nuhun ka Jelema jeung»kolonial mental»ngarasa nagara maranéhanana, jeung sorangan, salaku inferior ka jelema anu ngajajah eta. Sabab lolobana, lamun teu sakabéh locals nempo diri salaku kurang menarik jeung suksés ti Westerners. Eta teh sarua keur jelema beunghar atawa Rockstar di dunya Kulon, dina rasa nu awewe bakal nyorong jeung nyurung lokal lalaki kaluar ti jalan pikeun hiji kasempetan pikeun meunangkeun perhatian anjeun. Dina jaman baheula, di Filipina nya éta spanyol koloni — tapi ayeuna, inggris kadua, basa nasional, jeung anu diajarkeun di sakola. Hiji hal teu jeung American penjajahan sanggeus WW. Éta ogé basa nu loba ngora Filipinas lalajo pilem, ngadangu lagu jeung maca buku. Hartina maranéhanana geus sugan pangalusna inggris diomongkeun bikang di sakabéh Asia, nu ngamungkinkeun pikeun nyata, bermakna interaksi anjeun teu bisa meunangkeun di mana waé nu sejenna. Naha anjeun geus néangan lempeng-up sex atawa hubungan committed, anjeun meureun bakal satuju ieu téh hiji hal anu alus. Nunda kabeh babarengan, sarta anjeun meunang hiji sabenerna pangalaman unforgettable lamun pasamoan Filipino awewe. Saha nu, hatur nuhun ka Filipina’ diversity étnis, datang dina sagala rupa nikmat warna jeung wangun? Bebeneran jadi ka, ieu téh hiji paradise pikeun saurang lalaki anu mikanyaah ka awewe — atawa néangan anu hiji husus nona nu bakal ngahargaan jeung cherish manéhna jalan manéhna pantes. Ulah anjeun mikir anjeun pantas wanoja nu ngajadikeun anjeun bagja — tinimbang hiji nu withholds sex, méré anjeun sikep jeung kungsi expresses nu mana wae nu sukur. Lamun anjeun teu ngalakonan, anjeun bakal hayang ngalanggan email mah tangtu éta gé mintonkeun anjeun persis kumaha papanggih jeung narik a Filipina dina léngkah basajan. Barang ieu leuwih hade kawas anjeun moal percaya, jeung anjeun teu komo kudu di Filipina ka ruang lingkup kaping poténsial ti mana bae di dunya. Abdi cinta keur anjeun pikeun nyaho rusiah tips jeung strategi mah geus dimekarkeun dina sagala taun mah di dieu di Ciamis

About