a nagara berkembang jeung mayoritas Filipinos masih bajoang pikeun nyieun boh ends papanggih? Pikeun alesan ieu, anjeun bakal ningali jumlah kulawarga hirup di kumuh atawa gigireun jalan. Sababaraha menta jeung sababaraha maok, kiwari dimungkinkeun ngabalukarkeun naékna ongkos kajahatan di nagara. Sababaraha katresna, ngora atawa heubeul teu bisa mampuh hayu kulawarga maranéhanana indit lapar jadi maranéhanana nyokot jobs aneh.

Tapi, kumisan ti keur sare jeung asing, ieu awewe oge hayang nu diperlukeun keur indit ka luar nagari jeung méakkeun kahirupan anu leuwih alus jeung hiji lalaki bodas. Dina kanyataan, aya hiji naékna dina nomer Filipino néangan asing salaki.

Di Ciamis, hiji wanoja anu nikah asing beunghar

Tatanggana nya bisa ngabuktoskeun ka kamajuan dina kahirupan nya ku ukuran imah nya mana nya kolot jeung duduluran hirup, mobil diparkir di hareup imah maranéhanana, jeung bungkusan manéhna ngirimkeun ka kulawarga nya. Bodas lalaki nu sok mikir salaku beunghar sabab di nagara maranéhanana maranéhanana anu occupying hiji imah leuwih alus. Komo lamun manéhna ngan owns mobil kadua leungeun, manéhna masih beunghar sabab kulawarga nya jalan balik ka imah teu boga roda.

Mayoritas Filipinos adore nu bule, sabab ibadah eta

Maranéhanana percaya aya kasempetan hade mancanagara jeung nikah urang asing anu panggampangna tiket pikeun meunangkeun jeung hirup aya. Nagara kulon anu leuwih alus ti Filipina jeung setting foot aya atawa nikah hiji ti aya, instan ngajadikeun hiji beunghar. Pikeun alesan ieu, Filipinas condong neangan cinta jeung nikah jeung lalaki bodas. Tapi, ieu teu mean nu maranéhanana ngan bakal ngagunakeun lalaki asing ka kauntungan. Lamun Filipina awewe meunang kana nikah, manéhna téh pamajikan halal jeung dutiful indung

About