Hey, bro

Ketawa keur maranehna badag

Metoda sejen mah make muka dina eta nyieun lulucon ngeunaan nanaon maranéhanana geus ditulis dina kaca maranéhanana, salaku conto — lamun manéhna nyebutkeun kuring teu kawas bad boys — jawaban mah»kami a bad boy, jeung maranéhanana ngan seuri nyebutkeun»no way anjeun keur a guy alus.»Kuring make Filipino Cupid, éta situs téh ngan gila. Pas kuring nyieun kaca mah, kuring geus lima suku jeung talatah dina waktu kurang ti lima menit. Sanggeus opat poé kuring narrowed turun dua katresna ti Sumedang jeung dua ti Cebu. Katresna ieu -s, jeung maranehna hina teu nyangkut up. Kuring ogé boga hiji ti Makati, tapi manéhna a real freak ngirim gambar taranjang. Bagian awon kuring searched nya Facebook, jeung manéhna ngabogaan hiji salaki. Dina poé heubeul, kuring dipaké pikeun anjog di tujuan jeung mimiti mah search pikeun gadis sampurna s méakkeun waktu babarengan. Ieu time-consuming jeung hiji-usulna teu jelas cara pikeun meunangkeun diteundeun. Nu hottest katresna aya di paménta, jeung éta hésé pikeun meunangkeun kaping di jalan, klub atawa bar. Oge, sex bakal ngan rata-RATA. Manéhna teu nyaho anjeun.

Anjeun nu sampurna muhrim

Manéhna gé balik pikeun anjeun ngan pikeun DUIT. Gantina, anggota bikang dina Filipino Cupid aktip neangan lalaki asing. Di ahir, anjeun neangan awewe lokal ka tanggal teuing.

Kaayaan WIN — WIN

Filipino Cupid ngabogaan leuwih ti hiji juta anggota aktip. Bayangkeun ngabogaan di pembuangan anjeun a city dipak jeung katresna jeung anjeun bisa neangan, filter jeung cocog anjeun tipe awewe ti kanyamanan asal anjeun. Bagian pangalusna nyaéta aya leuwih Filipino awewe ti lalaki asing dina loka, jeung éta sok hiji hal anu alus lamun nawarkeun outstrip paménta. Kuring teu ngaraos hiji ékonom, tapi chances pikeun meunangkeun date aya di ni mat anjeun

About