Grup di Filipina pikeun maranéhanana anu hayang nganjang ieu éndah nagara atawa geus di handap atawa di dieu jeung ayeuna nu Agénsi pikeun genep taun nyokot Filipino domestic staf pikeun konsumén maranéhanana. Salila ieu urang geus diajar ngarasa sensitip ka specifics of recruiting, nebak kahayang klien jeung manggihan anu pangalusna nannies, housekeepers, maids jeung cooks-Filipino. Alamat: Suschevskaya str, d, Moscow (publishing house»Hansip Young», lima lantai, Suite A). Telepon tujuh, tujuh kontak urang jeung urang bakal nyalametkeun anjeun tina domestic perbudakan, milih pikeun kulawarga anjeun miara nanjung atawa beberes babu nyaéta Filipina. Urang nawarkeun calon ngan jeung pangalaman salaku pembantu rumah tangga jeung akomodasi jeung tanpa. Hanjakalna, Filipinos anu datang langsung ti Filipina, ngan teu cukup pangalaman di imahna.

Ayeuna ti Hong Kong ka urang deui ngapung Filipina nannies jeung maids. Sanggeus sakola ieu pagawé-tingkat pisan luhur jeung ngaleuwihan ekspektasi komo nu paling nungtut konsumén ti Rusia.

Filipina geus siap pikeun nyokot dina chores rumah tangga

Salaku sok, Anjeun bisa datang pikeun wawancara jeung pikeun ngatur hiji poe sidang. Di urang Agénsi anjeun oge bisa nyewa nanjung a atawa pembantu rumah tangga pikeun hiji atawa sababaraha kali saminggu. Nelepon urang jeung urang bakal ngajawab sakabéh patanyaan anjeun. Mun Anjeun geus teu kungsi ngalaman di imah anjeun jeung Filipino babu, urang nyarankeun trial poé. Urang ngingetkeun yén basa rusia maranehna teu nyaho nyarita basa inggris, iman Katolik. Daptar kaunggulan dimimitian jeung kahadean maranéhanana jeung naivete. Lamun anjeun rencana pikeun pindah atawa ékspor hal ka Filipina, bakal nganteurkeun Anjeun kaduh pribadi dina waktu nu ditangtukeun. Urang sacara saksama jeung bener pak, mangga eusian kaluar karya kertas

About