Lamun kuring hirup di AS jeung ieu salaku agrésif ngeunaan leumpang nepi ka katresna jeung méré eta mah nomer salaku kami jeung pinays mah jigana bakal jadi di jail ku ayeuna, jeung di saeutikna mah bakal jadi ‘d ti sadaya nu mall sabudeureun tempat kuring cicing. Dina kanyataanana aya nu lepat jeung leumpang nepi ka hiji mojang, nétélakeun nya manéhna imut, jeung méré nya jumlahna anjeun. No ngarugikeun no ngintip, jeung nu bener extent naon atuh. Tapi kami cukup tangtu lamun kuring teu eta jadi loba nu aya salaku mah geus dipigawé di dieu goréng hal nu bakal kajadian. Kuring geus dibikeun kaluar mah jumlah leuwih, kali taun ieu katukang. Awalna, kuring wrote ngan digit dina salembar kertas jeung nu meunang kuring minuscule lima téks deui mulang. Mangka hiji poé kuring megatkeun pikeun ngamimitian nulis witty jeung lucu messages dina eta jeung persén ucul ka kira. Nu hiji leuwih hadé mulang dina mah lengthy waktu investasi sabab aya poé di mana anjeun bisa pindah ka hiji mall jeung teu ningali gadis patut approaching dina hiji jam. Atawa ngan leuwih anjeun tempo nu leumpang leungeun di leungeun jeung kabogoh, atawa jeung mom maranéhanana, atawa dina sababaraha bad séjén pendekatan spot. Bewara kuring disebutkeun di mall jeung nu jelas tempat pangalusna pikeun nyieun pendekatan anjeun. Anjeun ngan perlu pikeun mastikeun yén anjeun ngalakukeun hal eta jeung sababaraha hormat, seuri, jeung teu jadi teuing gede ambisina lamun gadis ieu jelas teu kabetot. Lamun mall nyaéta tempat pangalusna, tuluy jalan téh pasti nu awon tempat kuring geus usaha. Pikeun alesan atra Filipinas nu loba leerier random guy approaching eta di jalan tuluy maranehna aya di jero mall. Lamun kuring nempo gadis panas di jalan, kuring bisa coba eta, tapi biasana lulus. Hiji hal kuring geus diajar nu keur sababaraha alesan nicer wewengkon kota anjeun dina leuwih gampang anjeun bakal meunangkeun téks deui. Kuring bakal angka nu miskin impoverished katresna bakal jadi leuwih nu leuwih bungah papanggih hiji»beunghar»urang asing, tapi eta sabenerna hade leuwih alus jeung leuwih well-off katresna. Jadi, tega dina pikiran lamun mikir nu mana papanggih Filipinas. Waktu munggaran dimimitian ngalakonan ieu, mah ieu jauh shyer ngeunaan eta ti kami ayeuna. Eta bisa jadi bener kagok lamun anjeun aya handing ngalamun sapotong kertas jeung manéhna moal nyokot eta, atawa manéhna terus nanyakeun»naon nu.»jeung jelas panasaran tapi moal nyengkram eta. Lamun anjeun dijieun pendekatan anjeun, eta ieu nice rohangan kabuka di mall jeung no hiji ningali, ayeuna anjeun keur approaching rame wewengkon jeung loba panon ningali anjeun sareng sadaya nu anjeun hayang ngalakonan nyaéta GTFO aya. Paling kagok waktu keur kuring geus jadi di Greenbelt Mall di Sumedang. I ngancik sudut jeung nempo ieu pisan seksi pinay anu padet dalapan meureun komo salapan nu digawé di hiji toko sapatu ninggalkeun nya store. Ieu mah ngeunaan lima belas suku balik nya jeung noticed nu riungan thinned kaluar ka payun, jadi kuring waited pikeun mah titik jeung indit dina. Katuhu jadi kuring nyebutkeun hi jeung nyaritakeun nya kumaha geulis baé manéhna téh nyieun ngahurungkeun kana aula pikeun mandi. Manéhna ieu ngajempolan jeung nyebutkeun hatur nuhun jeung kuring coba leungeun nya mah gé catetan. Manéhna teu yakin naon anu kudu dipigawé jeung mangka lalaki kamar mandi panto muka, jeung tilu guys coba pikeun leumpang kaluar iwal panto ngadorong kana dirina. Ayeuna dua awewe ngahurungkeun di ti mall sisi, jeung kuring geus disababkeun sababaraha badag bottleneck jeung gadis anu satengahna ngahontal pikeun kertas jeung lalaki kadorong ku panto. Hal kawas nu lumangsung ti waktu ka waktu, maranéhanana anu kagok jeung ngerakeun tapi naon bae. Kuring sabenerna geus craziest usaha kira-kira sabulan ka tukang. Kuring geus leumpang di mall pikeun jam jeung dibikeun kaluar mah nomer dua kali. Kuring geus geus maréntahkeun hidangan a pikeun takeout jeung ieu dina jalan mah pikeun nyokot eta up tapi manggihan sorangan balik hottest seksi pinay mah geus katempo di bulan. Tapi ti mimiti aya loba umbul beureum A) manéhna ngadorong hiji kareta orok, B) manéhna jeung tilu séjén Filipino awewe. Kuring sabenerna cukup yakin ieu mom nya jeung boh nya sadulur. Biasana ieu a no brainer nu kuring lulus, tapi deui ieu hottest pinay kuring geus katempo dina sabulan. Jadi, kuring coba jeung manggihan pendekatan katuhu titik jeung ngan mah tuah maranéhanana leumpang ka restoran nu sarua kuring kudu nyokot dahareun mah nepi ti. Ayeuna ibu jeung salah sahiji sadulur leumpang dina jeung hiji séjén metot kaluar telepon nya jadi kumaha bae, kuring sabenerna meunang shot mah. Kuring indit nepi jeung nyaritakeun nya manéhna nyaéta gadis paling geulis mah geus katempo di Filipina, leungeun nya jumlah, jeung scurry off. Ayeuna mah geus meunang dinner mah. Kuring geus mayar for eta jeung kami teu miceun jauh rebu lima leuwih éra. Kuring indit ka toko nu pangcaketna jeung nyoba nyogok gadis gawe aya nu rék nyokot dahareun mah, tapi manéhna freaked kaluar ku gila rambling asing jeung nyebutkeun no komo sanggeus kuring nawarkeun duit. Restoran boga kaca jandela dina hareup jeung gadis anu écés diuk katuhu ku panto. Kuring nangtung ku juru jeung kabeneran meunang hiji server perhatian nu inget kuring jeung dibawa dahareun mah kaluar ka kuring. Manéhna kungsi texted kuring, hal ieu bener hiji uih kaputusan, tapi manéhna bener panas, jeung kuring bakal coba eta deui lamun nyanghareupan hal anu sarua di mangsa nu bakal datang. Aku jadi cocoba ka pos Ohi sacara super-rusiah dipaténkeun talatah ayeuna bener sanajan nanaon nu ngajadikeun eta sigana kawas anjeun teu pre-nulis eta ka leungeun kaluar s katresna bakal digawe. sedih kuring teu bisa bener share milik, kuring geus geus papered nu mall di dieu jeung, sarta bisa boga guys séjén ngagunakeun hal anu sarua ngan pastikeun anjeun nunda smiley atawa dua dina eta, mikir hal maranéhanana bisa kawas maca, jeung coba eta kaluar Mah ngan pertanyaan téh Sabaraha ieu nu nyogok anjeun ditawarkeun ka gadis yén teu nyokot dahareun keur anjeun. Kuring nyaho éta hiji nagara dunya katilu tapi di dieu hihi manéhna jeung nya coworker jeung duanana melong kuring kawas kuring ieu nyoba scam eta, kuring mikir kuring ditawarkeun kawas lima puluh pesos, kuring teu bakal mayar nu mana wae nu leuwih ti nu pikeun nyegah saeutik éra Naon, anjeun kudu loba waktu di dunya ngalirkeun jumlah anjeun kaluar. Paling bikang teu nelepon. Guys boga ka sauran nu kahiji. Loka Pina cinta nu gedé scammers. Maranéhanana block mah bébas akun, jeung maranehna meungpeuk eta.

Kuring kudu mayar pikeun layanan. Maranéhanana hayang ngirim kuring new MSN kode butt maranéhanana teu ngalakukeun hal eta. WARNING PIKEUN PINALOVE LOKA.

Gede Scammers

Sarta maranéhanana hayang boga hormat.

Naon hormat

Kuring témbongkeun sok hormat ka nona, s I kungsi boga seksual ngobrol. Sabab kuring témbongkeun hormat sok. Hmm mah geus pernah ngalaman masalah pribadi. Anjeun teu acan mayar for eta can jadi kumaha is it scam a. Eta sacara bébas loka. Lamun maranehna meungpeuk akun anjeun, waktu nu diperlukeun lima mins nyieun nu anyar jeung mangka ngan talatah nu sarua katresna anjeun messaged haratis tanpa mayar. Meureun sababaraha gadis dilaporkeun anjeun falsely, ngarah diblokir anjeun, eta kajadian

About