Hiji tempat keur kuring pikeun ngabagikeun pikiran mah dina tempat mah geus aya, hal kuring geus meuli jeung naon bae nu sejenna pops nepi dina pikiran kuring.

Ngarasa luncat ka ninggalkeun konstruktif atawa mantuan koméntar. Nanaon nu vulgar, spam, atawa narajang batur nu sejenna pikeun no alesan bakal dihapus. Aman Journeys, Yosia Weir Ieu téh ngan pamadegan mah dina sababaraha cara alus pikeun minuhan alus Filipinas. Hayu atuh nyaho di koméntar lamun anjeun boga leuwih bongbolongan atawa di mana anjeun papanggih batur husus anjeun.

Hatur nuhun pikeun ningali

About