Antukna meunang ka luhur cukup seger. Santika di curug, podnimalis komo junun némbak wandered aya ngalamun monyét Ilya, dina Facebook périodik meunang nu line»anjeun Bisa nyaho ieu urang»atawa hiji hal kawas éta, di mana show babaturan, jadi markisa anjeun ka silih jeung manggihan. Salaku I manggihan maranéhanana babaturan dina lalaki nu béda. Jeung licik awewe teu kudu underestimated, konci akun umumna lesser jahat. Dok, kanyataan zat nyaeta kuring tuntas cleaned akun mah dihapus ampir kabéh babaturan, atawa rada, leres pisan sadaya babaturan mah. Aya ayeuna a BARAMAEN, sarta salila leuwih ti genep bulan pikeun mastikeun. Ngan anjeun Petrus, Gladiator, komo boga adi-di-hukum, tapi kuring mikir kuring jeung akun dihapus ti FB collector informasi dina tingkat nu pangluhurna. Contona, anjeun babaturan jeung jalma, jeung aktip pakait jeung jalma B, bari teu gaduh babaturan nya. Tapi FB»understands»nu waktu susuratan hartina hubungan hiji. Kuring naha teu ngajak anjeun ka kabeh nyieun babaturan, saprak anjeun jadi alus jeung B. haha, FB masih teu ngarti urang fellows Khoni terus firing kuring oge dina FB di sababaraha misterius jalan. Awewe ti kacamatan beda dina sababaraha dipikanyaho ka kuring jalan ujug-ujug ngakuan ayana silih jeung komunikasi jeung kuring. Euweuh misterius ngeunaan eta. Facebook jeung sadaya jaringan séjén nu néangan akun anjeun dina competing jaringan, kasampak anu geus aya di babaturan, harita kasampak keur maranehna(babaturan) dina jaringan anjeun sarta ogé nawarkeun ka babaturan. Sugan, Bapak salaku worker design web jeung Internet bakal bejakeun ku anjeun nu leuwih lengkep ngeunaan algoritma sistim ieu, tapi titik nyaeta euweuh urusan kumaha nyumputkeun, sooner atawa saterusna pamajikan jeung nyonya geus kasempetan pikeun papanggih online. Jeung maranehna geus papanggih. Leuwih ti éta, dina kali rapat pencinta (potensi) jeung pamajikan mah diulik privasi setélan tina Facebook. Jadi mun nyarita, dina kulit sorangan. Ditutup kamampuh pikeun kasampak nepi akun mah ngaliwatan Google jeung mesin pencari séjén. Ditutup nempo kuring jeung lolobana poto dulur iwal sorangan jeung ditandaan dina poto, bagian leutik tina gambar tetep katempo for jeung babaturan wungkul. Ditutup pilihan pikeun ngirim requests babaturan ka dulur iwal ti babaturan. Jeung hiji hal nu sejenna teu. Saméméh lalampahan kahiji ka tai aktip babaturan kabéh ladies. Sanggeus sababaraha di antarana staged a squabble ngeunaan hiji poto mah dipiceun ti ampir sakabéh babaturan, paling anyar (jeung salaku tétéla, kasep pisan) threw ti babaturan Lulu. Tapi komo sanggeus ieu bagian kick bisa nempo joint urang poto dina ieu saterusna. Ku jalan kitu, Ilya, jeung kumaha maranéhanana kabéh pakait ka panyabutan nu ti babaturan, teu fools, ngarti yen aya anu hiji hal pikeun nyumputkeun. Jeung nyoplokkeun nu, sorangan teu bisa nempo loba ti eta. Tangtu, teu timburu, tapi. alesan kasehatan hal ieu metot pikeun nempo saméméhna) Oleg, kuring boga babaturan anu leuwih atawa kurang dikaitkeun aya dua atawa tilu ladies kaasup Lulu. Lengser ti babaturan sakali diréaksikeun ngan Lulu, sesa tina ieu sajajar. Anjrit, teu dina waktu dileupaskeun nu lila-ditunggu laporan Ilya, sumur, dua minggu bakal jadi awal, ayeuna unggal jam diitung, jeung pikeun ngumpulkeun saeutik demi saeutik kudu ka hem nyaéta muatan, pikeun ngumbah jeung paling importantly pikeun maca, nulis, ngabandingkeun, nyitak. Tapi kuring teu bisa cicing (sababaraha jam bakal maehan(((. Tapi upami teu kitu, dibandingkeun jeung Thailand galeri jeung téks pondok Ilya bener lalampahan. Naon atuh nu rek ngomong langsung jeung sunda nya jéntré jeung jéntré praktis, ngirim manéhna kana sarua Tengah jeung aya teu bakal mana wae nu masalah nyungsi informasi dicitak kaluar jeung maju (ieu téh perlu, a floor poé ditelasan dina nempo sadaya schemas Dubai bandara internasional, dina pilarian ikon Bagasi gudang, Enya ngagambarkeun mana éta téh, tapi teu luput lamun anjeun flew kana ieu bandara jeung indit kaluar, jeung dibikeun kanyataan yén sabalikna kuring bakal DATANG KA ieu airport ti al Maktama dina beus, ngajalankeun kira-kira gigantic wangunan, teu aya dina hiji buru, jeung naon anu bakal jadi Afrika(((((No, Oleg, sanggeus kamari utama serangan téroris di Nairobi, di benua Afrika teu rider. Ngan di transit, lamun nu. Jeung lamun maranéhanana anu dibawa ka tempat indit, rada mangka ka Madagaskar. Enya, kuring teu ngajalankeun di Afrika. Kaula ngobrol ngeunaan gaya carita.»Nu tinggaleun di dieu, meuntas sasak, meunang dina beus salila sapuluh baht, drove tilu titik»). Aya sumber nu béda, anjeun bisa maca from:»Oh kumaha murah taksi ti bandara ka puseur Tengah, ngan opat puluh rebu»(dua belas kilométer), saméméh»Nyoba ka nyeri, tapi bisa ngajual jeung pikeun»jsb. Antara bandara taksiAya anu gede Shuttle bébas») Ayeuna guna. Reuwas youthful seksual ardor). genep-time poean rate poé kahiji bisa dihampurakeun single-urang sunda (sanajan salila tilu ngalir ngan bisa inget, weleh teu ngarti kana beda antara hiji disetir professional jeung»na»wanoja) jeung teu happily nikah manusa pasti»sanggup»jeung pamajikanana teuas teuing geus). Ilya, sumur, anjeun sawawa, loba ditempo gawe dina tim awewe lalaki. Sanggeus kabéh, geulis, teu hiji awéwé kolot, Lulu, lamun saeutik makeup, sababaraha semblance of cukuran bakal nimukeun, baju nu beda maké. Jelas, Anjeun nulis nu anjeun hal ka kasampak kana pussy, tapi leumpang, teuing, kudu wanoja geulis. Gambar di curug baseuh sleek normal, kuring bakal ngarti bakal naek dina gunung jeung backpacks jeung keur sare di tenda rupa. Tapi dina kaayaan normal, jeung pancuran, Hairdryer a, a kosmetik bag, ayana duit dina baju ieu sleek cukuran jeung gizmo jeung ceuli kaluar, jeung t-kaos blus bodycon dimutilasi, langsung sorry keur dirina. Oke katresna, pohara ngora, tumuwuh nepi di kamiskinan, nyaho dua gaya imah jeung fucking, jeung maranéhanana kudu ngajar jeung meuli maké, tapi awewe Asian dina umur kota gedé jeung biasana bisa maké stylish cukuran dasar (mandi-dryer buuk) pikeun ngalakukeun. Saperti biasana komo leuwih alus bari diasah), undressed salaku umur nyokot tol. Teu nelepon, leumpang dina peuting dresses dina pakansi, tapi gaya olahraga (kaos, rok, kolor, pinafores) jeung paling importantly bulu, anjrit, ieu awewe Cina ngan pikeun cangkok di Urumqi nempo eta. Ngajarkeun nya, anjeun nempo leuwih gancang bade meunangkeun nikah, Anjeun boga nurani, sumawona kumaha pakéan, sisir rambut nya gancang jeung stylishly, Anjeun pasti dina Israél conto, anjeun perawat jeung dokter nyaho. Ngeunaan lalampahan jeung Lulu, naon anu bisa kuring ngomong ka ngéléhkeun eta jeung batang moal kitu Bukuku, tangtu sagala anu dumasar kana perenahna, tapi ieu masih teu pikaresepeun dina sagala ngahormat pondok lalampahan pikeun petualangan nya, kawas bodo sex Winnie mengembang Becky, nongkrong mi dina ceuli. Jeung paling importantly carita ieu teu hiji taun, jeung jadi jenis ieu hubungan cocog nya. Ngeunaan kanyataan yén manéhna teu nyaho ngeunaan ayana awéwé séjén jeung sex pariwisata di Asia Tenggara, teu percaya. Awewe bodo teu bakal boga rebu bucks di Jakarta ka earn (ieu téh teu Bangkok). Jeung ngeunaan ayana pamajikanana, kudu geus ditebak. Ogé naon anu bisa kuring nyebutkeun, urang boga saperti awewe ngalamun satengah nagara imah, pagawean, kolot, alus, lamun lahir anak, babaturan, ucing. Jeung ogé lamun geus datang fucker (sakumaha nu ditétélakeun ka kuring nembe kasus hamil nyonya, babaturan heubeul mah, aya wanoja pinter, dokter, di kali-na duit, weruh ngeunaan pamajikanana jeung ngeunaan barudak, jeung mabok nyokot eta, teu kawas pamajikan, tapi megatkeun pikeun méré lahir). Nah, mini jealousy jeung excuses Elias teu di anak naif hal, ngan boga awéwé bukti lamun Julita jeung bohong, mangka appreciates jeung teu hayang leungit, jeung lamun nyanghareupan bata hartina»wilted tomat». Hiji harepan yén manéhna ngabogaan batur nu sejenna di Jakarta. pikeun awak jeung jiwa, sarta teu hiji Elias»cahaya dina jandela». Memang, mana wae fungsi awak atrophies lamun teu ngagunakeun jeung hiji satengah taun teu waktu anu singget, Ilya, salaku dokter, kudu mastikeun. Tempat nu éndah, nu gambar candi liked tipe Ieu tina tangkal badag jeung ngali jeung katempo di Bangkok di kampus. Pinned ngeunaan daging babi jeung sangu. Oge, kalawan nyata manéhna teu utamana agama, jeung Cina. Tapi pasti dina Luncat dahar), laut dahareun, sanajan teu beunghar, tapi Jakarta nempo, tapi jeung babi di hiji cafe aya sagala gangguan nu, sarta dina supply pondok, jeung mahal).»Reuwas youthful seksual ardor,»naha teu. Lamun anjing a hayang (utamana lamun anjeun bener hayang, jeung hiji hal bakal butuh), anjing masih luncat.

Nah,»dope»(Anjeun nyaho naon atuh maksudna, tangtu) can aya hiji ieu ngalarang.»kawas nu bodo sex Winnie mengembang Becky»Oleg, kuring ngarasakeun kasatiaan Anjeun modest mah jalma, tapi jujur, Anjeun aya teuing panaksir dangong pikeun Bukake. Manéhna teu kawas kuring, ieu teu sieun ka eupan riungan baraya jeung babaturan maranéhanana conquests, jeung»taksi»pisah. Jeung ku cara kitu, manéhna, katresna datang lolobana sanggeus karya, jeung walked jauh ti manéhna dina pakasaban sabab ngan pikeun sex daya waktu jalan.»jeung lamun nyanghareupan bata hartina»wilted tomat Anjeun nyaho, Oleg, sabenerna, metoda mah nyaeta»beungeut bata», coba teu nyieun excuses. Jeung jeung Lulu ahir-ahir jeung teu nyieun excuses.

Jeung heran teu isro acan

Sanajan kuring bakal sigana teu kapikiran.»Hiji harepan yén manéhna ngabogaan batur nu sejenna di Jakarta,»Teu nyangka.

Baramaen di dasarna

Pribadi, kuring teu kapikiran. Kituna téh, sabab éta téh karunya a gadis alus»Ngajarkeun nya, anjeun nempo leuwih gancang bade ka meunang kawin»éta pasti teu keur kuring. Kuring teu ngajar, sabab kuring percaya hiji latihan di futility. Jalma atawa mawa naon éta téh, atawa teu mawa. salah sahiji nu Anjeun nu katuhu, tangtu, sabab saperti nostalgia, inget yen jarang papanggih dina kahirupan»nymphomania», nu hayang, jeung kapaksa, jeung boneka) di saperti jeung teu haus, sedengkeun sésana tangtu bitches((. Teu ngan ieu sieun ka eupan, tapi ogé teu ragu ka na telenges indignation ieu forum pikeun nyebarkeun. Jeung ngeunaan kasus taksi ieu nagging jadi loba nu kuring geus di imah jarak jauh susu tos haseum). Jeung ngeunaan karya peuting ieu dicét, jeung hayang gadis cicing, masih dikawal. Sedengkeun Enya, di talaga aya anu maksa. Lamun keur Bobogohan jeung Simanovsky, lamun urang dieureunkeun salila sawatara poé ku di Pattaya, jeung urut hayang teundeun salinan paspor mindahkeun ka nu sejen lalampahan ka Rusia, jeung pikeun meunangkeun diteundeun (ngabohong ti Bangkok datang keur sababaraha jam), sarta kuring nyarankeun sejen leumpang ka toko hadiah ka barudak meuli, jeung duit ieu dibikeun, manéhna ngan soaked dina tilelep sadaya baju, naek taranjang dina simbut jeung ceuk nu teu bade di mana waé, jeung dina nganjang ka hareup, lamun urang dieureunkeun dina Pattaya jeung kids pikeun sababaraha poé jeung deui aya kasempetan di Cangkir kopi ti downstairs bar, barudak dikirim jeung maranehna nya ceurik disembodied dibawa. Tétéla getih ka Bukuku sedengkeun pikeun poténsial suitor teu hayang, jeung euweuh pakasaban teu bakal menyakiti, jeung cicing di pulo jawa pikeun sababaraha minggu indit. Ditilik ku laporan, ngabohong jeung nyieun excuses, manehna nyamar percaya. Awéwé wijaksana.»Ditilik ku laporan, ngabohong jeung nyieun excuses, manehna nyamar percaya»Oleg, eta mah dina laporan. Nah, atawa rada di ahir laporan. Ngadagoan, Dima kabéh bagian diteundeun kaluar, terus kuring bisa ngeusi dina naon anu lumangsung saterusna. Sigana nu eta bakal rupa sanggeus Anjeun mulang ti Afrika. Niron bahan ngan jeung idin ditulis jeung hiji open source rujukan

About