Ayeuna urang geus aya dina agenda pikeun glorious bangsa Filipina, keur Berry-anjeun jeung Sumedang Sumedang, Berry-Sumedang dina usum panas nganjang disebut. Dina review ieu, tilu komponén Sumedang, kota debauchery Angeles jeung island of debauchery tapi basisir — Boracay. Ku kituna leuwih opat puluh gambar fotografik anjeun bakal nempo tilu komponén hiji nagara: jarian, well-dimekarkeun prostitusi jeung éndah pantai nu tahan santun response, ku kituna teu geser dina kahiji jeung kadua komponén. Pikeun ngalakukeun ieu sadaya nyalira kuring teuing puguh pikeun nu-kuring capé pikeun satengah bulan kontinyu jalur. Supir taksi ti bandara ieu circling wewengkon menit, teu bisa manggihan nanaon. Ahirna bieu manéhna manggihan hotel urang. Aya balik sababaraha drunken asing di leungeun a Filipina. Sumedang ieu hiji kota éndah, nu kuring liked. Sanajan di dieu sadaya waktu, ieu mendung jeung stank ti laut jeung sacara Umum kaayaan ieu pisan pikaresepeun pikeun hirup. Jadi lolobana dulur ieu sare. Kuring hayang meureun pikeun mintonkeun Sumedang salaku sababaraha realm of asa, tapi Allah — euweuh kajadian. Di handap ieu hiji unik lalaki. Teu ngan éta, manéhna ruined mah sakabeh beungeut jeung pulpén pen — jadi saeutik leuwih sataun ka tukang, manéhna pencét lénsa ka, jeung dina gambaran tina ieu — dieureunkeun pikeun meunangkeun teukteukan buuk jeung manggihan suku-na oge sahenteuna keur kuring leg teu ngabengkokkeun. Geulis Filipina patung. Tapi kuring masih tetep aya dina ragu yén éta vandalisme, atawa jadi katimu. Anak nu mibanda boh leungeun, indung teu beunghar dina anggota awak, doggie — jeung dicabut tina hiji paw, bapa kulawarga sampurna nyampurnakeun gambar sakabéh. ngalakukeun nu mana wae nu bagja tarian leuwih bohong di puseur sapatu barudak. Oh, nu gede seni Kapuloan Filipina, teu dipikanyaho sarta misterius. Bangsat eta Sapatu lamun leungeun maranéhna bakal manggihan. Tapi jeepney téh éndah, caang jeung no hiji sejenna jigana. Tapi sanajan maranéhanana bisa nyalametkeun Sumedang dina poe mendung. Sabab urang yakin kasampak pindah ka kota Angeles. Oge, eta teh bener sadaya dina gambar. Kanyataanana ieu loba parah. Urang netep cukup jauh ti tempat utama ‘mindfulness’. Hotel disebut ‘Blue widang’, geus kotor pool, kira-kira nu dimaksud Vietnam veterans dikurilingan ku ngora Filipinos. Nu Chicks umumna ngamimitian sagalana. Amerika maranéhanana mayar generously pikeun kaasih jeung perawatan. Aya leuwih mayar ieu mah kanggo nu. Pikeun hal-hal nu gede, kuring mikir, teu kahontal. Angeles I liked eta. Teu sering anjeun meunangkeun murah hiasan animasi American film. Abdi teu ngaraos kaget nempo daptar adina kota Las Vegas. No city kuring geus jelas saperti asosiasi jeung kecap ‘liang’.

Mun anjeun kungsi hayang ‘prick jeung poho’ atawa ngan di waktu (atawa permanén) jurang, antusias ngaruksak sorangan.

sampurna

Hiji jalma normal geus nganggur teu di dieu. Tapi, lalampahan kaluar ti ngarasa panasaran murni ogé bisa jadi entertaining pausahaan. Nyarankeun. Hotel sacara saksama dipilih poé saméméh, ieu disebut ‘Blue widang’. Gambar dina website ngarujuk ka harti ‘beresih’ ti rusia iklan pikeun apartemen rental. Tapi ieu mah dina asumsi yen ieu kota kudu settle nu jalan, jeung ieu diyakinkeun. Bed linen, erased pikeun transparansi, stank ngabodaskeun, jeung ieu encouraging. Ac, diwangun-dina tembok, frantically shouting, urang teu aya kasempetan keur paguneman, jeung, dina waktu nu sarua, ieu ditiup ka kamar shit pikeun abad geus accumulating dina radiator grille. Kuring langsung dipikaharti sagalana. Di tempat saperti, hal utama — teu ka sober up. Kuring woke nepi lamun sémah anu geus pareum, langsung nginum, dipariksa paspor, diitung duit tunai nu, nyokot kaluar ti handapeun kasur jeung lalajo paporit maranéhanana American film cocog mata pelajaran. Hotel kaula ngan bit a overdone. Komo unspoiled nganjang ngomong ngeunaan mah interior salaku minimalis. Lamun katresna lokal»ngan»jadi jadi — sadaya x_x nepi. Tapi, ékonomi Katolik Filipino jiwa pleasing dapur di hiji kamar misah jeung baranahan the last dahar peuting nongkrong dina tembok. Cock dina tabel dapur, lovingly ukiran ku batur tamu, pleased teu kurang. Scurry kira-kira peddlers kurban maranéhanana trays viagra jeung rokok. Eke kaluar tuur maranéhanana kabéh sarua veterans. Ti unggal emper ka bar luring kageulisan. Tapi, salaku ceuk kuring, sigana bisa deceiving. Kabéh paling éndah bikang lembaga susunan ngan ka mamingan konsumén di jero, jadi ti gadis sacara campuran, nu nyoba ngagambarkeun hiji hal dina podium atawa ti kutub, kuring hayang heuay. Pikeun bagian nu paling maranéhanana ngan nangtung masih, komo teu nyoba bae ngagambar perhatian ka diri. Lamun ogé, ujug-ujug (ogé, anjeun kungsi nyaho naon rasa anjeun.) batur anjeun liked — anjeun mayar ku nangtukeun jumlah jeung akang jeung gadis dimana wae kuring hayang.

jadi bener

Aya teu kudu meuli ti ngadegna lamun anjeun teu boga duit — anjeun bakal muka nu mana wae nu lokal. Satuju jeung eta pribadi. Maranéhanana teu paduli ngeunaan umur, status sosial, jeung sagalana sejenna. Tapi lamun anjeun keur urang asing, jadi nya kabagjaan téh cukup mungkin. Dump Ciamis — dina naon nya ngimpi. Tapi ogé mawa duit sorangan, sakumaha contona dina Cuba, kuring teu aya bewara. Diteundeun dina ukuran mulya, tanpa tekanan jeung alus teuing jeung pangaweruh tina basa inggris. Jalma nu umurna can datang pikeun nyerah ka urang asing, ka pesona manéhna jeung datang kaluar di ahir nikah — nepi ka nekat ngarenghik. Tapi geura-giru bakal datang waktu maranéhanana. Kumaha bae jigana eta mah nu Angeles nyaéta AB cangkang jeung nu American veterans (jeung teu ngan aranjeunna, terus, turun ka jeung jalma ngora) hijrah ka pulo per cent of pasangan nyaéta lamun manéhna nyaéta Filipina jeung manéhna téh ti Barat. Sagalana sejenna di handap ieu Cina. Cina di Boracay — laut. Nah sahenteuna di laut maranéhanana laut teu balik. Ieu dituturkeun ku hiji lengkep terduga keur kuring gambar — gambar basisir liburan. Kuring malah mikir pikeun meuli inflatable kasur dina bentuk Bolu Bob. Tapi datang bangkong strangled Bolu Bob. Kuring teu hayang ka nyabut nanaon — sanajan foto ieu geus mucunghul. Hehehehe, anjeun nyaho, di nu tiis Moscow, maranéhanana ayeuna kasampak blasphemous. Salila ieu sapuluh Filipino poé, kuring mikir mah geus katempo di nagara ieu, jeung di waktu nu sami nempo sia. Tapi wording ieu téh hiji alesan gede pikeun datang deui. Sabab Shura ceuk bener: sanggeus ngadatangan Filipina kuring bener hayang ngahampura sagala anu ngahutang kuring, inget yen kami sok happy eupan balik ngeunaan bahan anjeun. Penting pikeun kuring komentar anjeun euweuh urusan kumaha bahan ieu bisa sigana timer cukup. jeung, tangtu, ngapung ka Ciamis s. Sabaraha bakal datang ti Moscow ka Boracay, contona, maranéhanana ngitung ti tumbu di handap ieu. Jeung ngeunaan manula Amerika jadi maranehna boga hiji patut eta, ieu mah ngawangkong di Sumedang ka campy gadis (dahsyat maot) — Chicks maranéhanana geus hired lolobana radioaktivitas jeung blue ka ranjang ieu damascelli nah, jadi dikenyang choked. Enya, nu direngsekeun kinérja sarta popularitas ka tungtungna manggihan. sadaya ieu lalampahan teu nyumbang, tuluy sahenteuna sugan anak ucing bakal ninggalkeun. jadi kuring boga hiji hal keur diri. kuring jeung Rusia nu wareg. Leuwih ti éta, tingkat maranéhanana tina basa inggris nyaéta jauh leuwih ti kuring.

Aya no pamahaman

About