submit


Cinta sajati weruh aya jarak, status sosial, atawa komo ras. Sanajan urang ve geus katempo nu nunjukkeun dina loba film Hollywood jeung roman novel, éta sok paling heartwarming lamun kajadian dina kahirupan nyata. Kasus di point, carita éndah anjeun bakal maca di handap ieu persis ngeunaan nu. Ieu anyar indit viral dina média sosial jeung dulur geus saprak geus gushing ngeunaan lucu pasangan. Nurutkeun blog post ku Dandified, ieu Canadian wanoja ngumbara sadaya jalan ka Filipina nu ngan nempo nya batur husus. Kumaha teu maranéhanana papanggih di tempat kahiji, anjeun ménta? Nah, maranéhanana roman mimiti jalan deui jeung babaturan single paménta dina Facebook, ceuk artikel. Pasangan pamustunganana geus kasempetan pikeun papanggih silih di jalma dua taun sanggeus maranéhanana patepungan kahiji online. Gadis dipesen hiber ka Filipina jeung flew ka General Santos Kota di bagian kidul nagara. Salila nya tetep, pasangan ngarasakeun pausahaan masing-masing jeung strengthened hubungan maranéhanana. Pamustunganana, kumaha oge, moments happy maranéhanana anu motong pondok salaku gadis geus pikeun mulang ka dirina tanah air. Sanggeus sataun satengah sanggeus kahiji nya lalampahan, manéhna datang deui ka Filipina dina jeung nu waktu sababaraha megatkeun pikeun pamustunganana dasi cangreud nu. Oge, ieu téh hiji conto sampurna nu ngabogaan hubungan jarak jauh teu masalah lamun boh anu daék pikeun tetep di touch jeung tetep satia ka silih. A dying taun heubeul gadis Cina ditolak meunang perlakuan jeung méré nya tabungan jauh pikeun nyimpen adina nya ngora ti nasib anu sarua. A taun heubeul gadis geus jadi epitome of a adina saratna sunda, jeung jantung nya-lebur carita bisa ngan ngahemat nya jeung nya sibling ngora. Salaku ngora salaku manéhna bisa jadi, nu gadis Cina ngaranna Wang Yue pinuh understands kulawarga nya sacara hésé kaayaan finansial jeung manéhna daék kurban hirup nya sorangan pikeun luang nya orok adina ti pati. Wang Yue geus didiagnosis jeung ngancam-hirup karusuhan, Osteoporosis, di mana nya tulang jadi denser. Panyakit anu pohara jarang dipake pikeun anak ngora jeung Wang Yue sacara kaayaan ieu meunang parah ku poé. Manéhna bisa maot nu mana wae nu poé salaku manéhna nyanghareup resiko sangsara karusuhan sacara gejala. Ieu di antarana low produksi sél getih, fractures, leungitna fungsi saraf kranial nu ngabalukarkeun lolong, deafness jeung paralisis saraf raray. Memang, nya gering geus nyokot tol dina dirina salaku manéhna laporan ngalaman visi rumeuk, nyieun eta nya teuas nya keur nu maca nya buku sakola. Tapi nurutkeun Dunya Buzz, leuwih musibah bagian tina carita kulawarga nu Wang Yue sacara hiji taun heubeul adina geus didiagnosis jeung sarua karusuhan. Wang Yue sadar adina nya ngora sacara tragis kaayaan jeung mutuskeun pikeun skip perlakuan pikeun méré kasempetan ka dirina sibling. Continue Reading Mereun Penting Palajaran Bapa Kudu Ngajar Putrana»teu Aya hubungan séjén cukup kawas nu mana nu bisa jeung kudu aya di antara budak hiji jeung dad-na.»Sanajan ibu maénkeun peran badag dina nurturing jeung ngajarkeun barudak, founding kitu ogé boga kawajiban pikeun mantuan bentuk a upbringing anak. Sagedengeun ti eta, boh kolot boga kawajiban pikeun gawé babarengan salaku sarua jeung mitra dina ieu kacida tanggung jawab. Jadi enya, make aya kasalahan ngeunaan eta — aya hal nu tangtu boga bapa tiasa ngajar barudak-na, paling husus putrana, jeung éta hiji hal éndah. Salaku pamingpin agama M. Russell Ballard sakali ngomong,»teu Aya hubungan séjén cukup kawas nu mana nu bisa jeung kudu aya di antara budak hiji jeung dad-na. Brightside daptar»Hal Unggal Bapa Kudu Ngajar Putrana»méré urang leuwih wawasan ngeunaan topik ieu. Baca dina jeung diajar. Continue Reading Mereun Wanoja Nunjukeun Naon Kahayang Kajadian Lamun Anjeun Abandon Anjeun Ngarobah Kabiasaan Goréng bisa jadi nyeri tapi lamun urang pikeun leuwih alus, eta sok bakal jadi patut eta. Urang geus diulas loba mereun jasmani carita di dieu dina website urang tapi lamun éta teu cukup pikeun anjeun pikeun meunangkeun off anjeun butt puguh jeung ngamimitian digawé kaluar, meureun ieu carita awéwé ngan bisa jadi motivasi anjeun kudu. Ieu Imdur pamaké anu mana anu ku cecekelan ‘gajah’ anyar babarengan sababaraha poto nya mintonkeun endah nya transformasi jeung dulur geulis impressed. Nurutkeun nya, eta nyandak nya taun pikeun ngahontal hasil manéhna hayang tapi gawé teuas loba pisan patut maung gajah bosen panganyarna urang»fitspiration». Sumber: Imuran nya post, nu ft-di awewe confessed manéhna dipaké pikeun beuratna lbs. Saprak mutuskeun pikeun hirup hiji hirup healthier, manéhna geus saprak leungit ngeunaan lbs. Sadaya eta pikeun nyandak nya ieu ka tweak nya dahar kabiasaan, cacah kalori manéhna dikonsumsi, jeung, tangtu, sababaraha biasa waktu gym

About