Aku ngahontal kaluar ka anjeun salaku babaturan, hirup anjeun anu pendék anjeun bisa jadi nyieun hiji parobahan endah dina kahirupan anjeun jeung relatif lokasi.

Kuring bakal nyokot anjeun dina hiji trek sapanjang Cebu jeung kaayaan anak islands, nyekel bir di leungeun jeung nu geulis Filipina gadis di nu séjén. Kuring film video mah atah, uncut tanpa ngédit mana wae, jadi nyaho anjeun lalaki nu nyata, uncut bebeneran jeung hiji unscripted naratif.

Kuring pencét dina jejer ti dating Filipina bar katresna, Filipino pangan, jeung affordable hotél di Cebu

Abdi oge cinta nyieun observasi jeung cracking guyonan bari picking random jeung jejer metot nu lumangsung sapanjang kahirupan sapopoé mah hirup di Ciamis. Jadi, ngarasakeun mah vlogs ngeunaan pindah ka Filipina atawa nuturkeun kuring dina mah Filipina lalampahan ngaliwatan ieu pulo tropis nu urang asing di Filipina asup ka imah jauh ti imah.

Babaturan mah mangga LIKE, SUBSCRIBE BABAGI jeung Babaturan, HATUR nuhun pikeun ningali

About