submit


Mikir anjeun nyaho Filipina awewe. Alusna balik jeung kuring dina hiji ieu. Kahiji, mikir ngeunaan has Asia view hirup: rileks, pamikiran jero, jeung sensuality. Saterusna, mikir ngeunaan spanyol elegance, Latin markisa jeung coquetry, jeung fondness pikeun roman. Kamari, nyabut stereotypes terus anjeun geus meunang panggih jeung a Filipina awewe. Filipina nu unik di Internasional perkenalan industri. Lila saméméh Uni Soviét murag, loba lalaki American geus geus kapanggih pesona jeung kaendahan Filipina awewe jeung geus dijieun eta istri maranéhanana. Lalaki anu ilaharna di Militer jeung ditempatkeun di Filipina sapanjang puluhan. Ieu happy union antara Filipina ladies jeung lalaki American geus lila-hirup asih commitments anu geus dijieun hiji dampak pohara positif dina pasangan aub jeung kulawarga maranéhanana. Naon ieu bener hiji generasi ka tukang komo truer ayeuna. Aya rébuan kana rébuan denok Filipina awewe anu hoyong gaduh nu sarua bagja hirup salaku ladies ditétélakeun di luhur jeung nu nungguan a man asing nganjang eta di maranéhanana nagara. Filipina awewe anu amis, denok, pisan friendly, jeung dedicated pikeun kulawarga jeung lalaki maranéhanana asih. Dasar kaunggulan ieu Filipina bobogohan tour nawarkeun leuwih ti nagara séjén nu mana wae Asing Selingkuhan kunjungan nyaéta yén sadaya Filipina awewe nyarita basa inggris. Ku alatan éta, penerjemah teu diperlukeun (tabungan keur anjeun) jeung teu aya komunikasi halangan. Filipina katresna nu dalit pisan jeung budaya American jeung boga kasusah saeutik nyaluyukeun ka US gaya hirup. Filipina awewe ilaharna leuwih milih pikeun minuhan calon suitor ngaliwatan perantara. Ieu téh mana AFA asalna di. Alesan Filipina ladies ngiluan ieu pausahaan téh sabab manager di Filipina kantor ngawangun trust ladies, jeung maranehna ngarasa nyaman ngabogaan manager jeung pausahaan kitu nya perantara. Mah saran. Kasampak di maranéhanana foto jeung méakkeun saeutik bari maca propil maranéhanana. Anjeun baris nempo Filipina awewe anu basajan, ekspresif, kaasih, jenis, friendly, jujur, urang alus-hearted jeung loba hal séjén nu urang boh nyaho you were looking for. Ciamis nawarkeun rupa-rupa hal pikeun ngalakukeunana jeung loba kagiatan kaasup cai. Jadi, naha anjeun beach eun, atawa ngan nempo cai dina pakansi, Filipina geus pohara éndah pantai nungguan jeung kavling tina papisah hiji keur anjeun jeung anjeun Filipina lady ka nyolong jauh ka. Jeung basisir dua kali salaku badag salaku AS anjeun yakin pikeun manggihan hiji tempat ka liking anjeun. Davao nawarkeun gede cuaca sadaya taun kira-kira, jadi anjeun bisa rencana tour di genah anjeun. Di handap ieu aya hal pikeun ngalakukeun salila kadatangan anjeun ka Filipina. Leumpang nepi Gunung Ceremé nu gempungan téh, suku jeung opat poé nanjak. Nganjang Filipina Garuda Alam puseur jeung ningali monyét dahar garuda. Nganjang Pearl Tegalan Beach Resort, dina Samael Pulo. Pindah ka Buaya park: ngaran nyebutkeun eta sadayana. Anjeun jeung anjeun Filipina nona bakal ngarasakeun tamer kagiatan di taman saperti horseback tunggang, tapi lamun anjeun boga sumanget petualangan anjeun meureun hoyong gaduh hiji indit di dahar ngora crocs hiji pangalaman teu geura-giru poho. Lamun geus siap pikeun boga dinner jeung Filipina gadis naon bae palate anjeun craves, anjeun bisa manggihan eta di dieu. Filipino asakan fusi Cina, Hispanik, jeung American masakan ti cumi-cumi, béas crisps, tamales, ka palasik American burger. Jadi dahareun gede, gede wisata, sarta lolobana importantly gede Filipina awewe nu nungguan anjeun aya euweuh nyekel anjeun deui

About