Standar curang duit

salila opat poé

mangka babaturan ninggalkeun jeung kami sorangan pikeun nu sejen genep belas poé. Meureun batur bakal hoyong candak sapanjang jumlah. Nulis. ATOH RUSIA HAYU URANG RAMPAK KALUAR. NULIS, jigana eta hiji ide nu sae pikeun minuhan dina bar (a husus awewe bar). Ieu teu rusia bar di mana katresna datang pikeun megatkeun jauh, jeung Filipina anu pohara pragmatik jeung, salaku sajauh kuring teu bisa hakim — pisan satia. Dina Pamarã (Pamarã Timur, lamun ngeunaan eta ucapan) kuring nempo sababaraha pasang manéhna manula American, sarta manéhna nyaéta gadis ngora ngabalukarkeun manéhna ku panangan. Jadi, no maranehna teu psk, tapi normal pamajikan satia. Pikeun kulawarga — sampurna. Kuring mikir nu loba rusia lalaki indit neangan anak Kadua Satengah ka Wetan: ti kanyataan yén dina méntalitas (jeung memang, gaya hirup) rusia awewe merambah teuing négatif budaya Kulon (feminisme, careerism, jsb.), maranehna jadi loba kurang feminin, sarta awon sakabeh. loba katresna rusia teu jadi gampang datang ka nyaho — nya eta pikeun Nyieun Kulawarga (ampir sok — ngarasakeun hiji mental barrier). Filipina, Cina, Kherki jeung loba séjén Wétan awewe junun kumaha bae pikeun ngajaga nu hese dihartikeun daya tarik jeung betah dina komunikasi (lamun teu diganggu, jeung teu mikir unggal kecap — kira nanaon-nepi ka obrolan, pikeun nyieun paguneman jeung manggihan hiji topik metot pikeun komunikasi), Enya, leres pisan. Kuring geus teu usaha pikeun diajar, tapi aya saperti moment a. Sakabéh South-East Asia, kaasup Filiphina, densely asezare populata, jeung lalaki maranéhanana pinuh. Jeung katresna leuwih resep asing. Naha. Sabab kamiskinan, sabab kahayang pikeun indit kaluar kana dunya jeung ‘lift’ standar hirup. Guys, tangtu, quietly timburu jeung kasampak askance di wisatawan, jeung katresna jeung nyoba mintonkeun diri. Sanajan kuring geus papanggih pisan uninhibited Filipino (aya loba beda lokal grup étnis jeung idiotypes, jeung saterusna, dua ieu, katingalina, Nyaéta bloods, geulis pisan, aheng penampilan), lucu, kawas Éropa. Lamun kuring maca ngeunaan awewe bar, kuring sadar naha hal ieu jadi ribut di peuting, jeung madhab kuring ngadéngé bikang voices

About