I dipaké pikeun mikir yén ieu awewe méré lahir ka ngan manula Éropa, ieu dina mancén maranéhanana sahenteuna Filipino bisa ngabentuk harem. Tapi tétéla yén taun heubeul Muscovites aya. ‘Jeung nu terangna ka kuring nu panganten lalaki, jeung kuring teu goréng, eta tétéla. Susun-na ayeuna pikeun nyewa jeung panghasilan bulanan rébu euro dianggap di Filipina Pulo raja’. Dina Moscow, ieu guy bisa manggihan mojang. Aya sababaraha ruku ladies sok swirled kira-kira manéhna, murag asih, sanajan, ieu dikurilingan ku pangangguran man lemak jeung perhatian sarta perawatan. Tapi centerfolds perhatian ka manéhna pikeun sababaraha alesan teu mayar. Jeung manéhna ngabogaan prinsip. Manéhna geus sagala éndah diperlukeun jeung nu kakara kaluar ti sakola seger. Tapi lamun manéhna pindah ka diuk deui di Filipina, ieu geura bergegas ka pamajikan ngora kasampak kawas miss universe. Teu pohara nyakola tapi ti hiji kulawarga désa miskin, maos jeung kasusah, tapi savvy, Olivier diajar masak. Manéhna nu di kota atawa muludan ieu ngan hiji pakasaban, atawa tataan. Gadis dijieun no rusiah nu néangan hiji salaki keur jalma tempat biasa. Manéhna, jigana, jeung nanya nu rusia gentleman: ‘anjeun teu Boga pamajikan. Mawa kuring’. A babaturan milik urang lila pamikiran: ‘abdi terang geura urang kudu nyokot. Jeung kitu geulis gancang sababaraha pens ti Jerman bakal nyokot eta. Ngan dipariksa, naha éta téh sawawa, maranéhanana boga ieu mastikeun. ‘Baraya oge conspired gancang. Panganten lalaki meuli sababaraha babi pikeun kawinan, jeung ngoyagkeun leungeun. ‘Nya bapa ieu bagja, komo ceuk stuttered jeung kabagjaan. Sanggeus kabéh, dulur teu hayang nikah putri-na bodas master. Sababaraha kulawarga teu karya, hirup ukur dina kanyataan yén putri ti salaki begging. Pamajikan mah ogé happy alatan kuring geus alus apartemén, cai, hawa ac, TV series dina TV jeung nikmat kadaharan unggal poé. Kuring bagja kuring boga sampurna pamajikan, parawan nu nyandak. Jadi patuh, kungsi arguing, pamadegan mah ngajaga dirina, mesem, bersyukur, satia jadi anjing. Geus dasar paréntah diajar: ‘Sarapan. Dahar beurang. Blowjob. ‘Oke, oke, ngan heureuy. Manéhna saeutik inggris dipikaharti. Nurun of kawas kuring. Sacara Umum, hirup anu alus. Kuring teu bisa dipake, diuk dina Internet sadaya poé, kuring ngarasa yén kuring bogoh jeung ngahargaan. Masih panonpoé anu bersinar. Jeung di Moscow, kuring ti dullness indit gila, terus depresi jeung komo hiji ‘Ramen,’ fed, duit teu cukup’. Dina wangkongan, dulur happy. Komo taun heubeul mamang ieu mah babaturan nyangka Filipina pikeun indit. Atawa dina Thailand, contona, di mana, maranéhanana nyebutkeun, anjeun bisa nyengkram hiji pamajikan, pembantu rumah tangga, owns sababaraha téhnik urut. Sacara Umum, aya nu pilihan. Mamang geus diitung sagalana: lamun kuring teu ngajual apartemen mah di St. Petersburg, anjeun bakal bisa ngawangun hiji Karaton di basisir, pikeun nyokot hiji awéwé ngora di harga akal, jeung sésana duit bakal lepas keur nu sejen genep puluh taun hirup. Tangtu, nu anyar di-hukum ibu-di-hukum, bapa-di-hukum jeung dua puluh lima kadua cousins kudu ngandung, jadi aya aturan, tapi kumaha loba warga desa geus. Jeung pamajikan ngora téh saperti teu mirip jadi asih manéhna pikeun nyata. Tapi kumaha gede eta nyaeta pikeun ngamimitian hirup jeung sabak bersih. Ninggalkeun balik jeung gloomy usum, jeung lousy hubungan jeung Rusia awewe anu sok kudu hal, jeung gambar pecundang a. Ieu téh cukup pikeun datang ka hiji nagara di Asia Kidul-Wétan, rék kaluar, milih paporit anjeun gadis jeung nyaritakeun nya: ‘Hello. terus nyokot di Filipina unggal baraya. meuli tilu puluh acres taneuh, tempat deukeut Archangel, jeung hayu tumuwuh radishes jeung panghasilan mawa. Aya sababaraha ruku ladies sok swirled kira-kira manéhna, murag asih, sanajan, ieu dikurilingan ku pangangguran man lemak jeung perhatian sarta perawatan. Tapi taun heubeul centerfolds perhatian ka manéhna pikeun sababaraha alesan teu mayar. Hmm. (scratched gado-na luhur nya endog). Meureun. Well, it tries Siberia. Indit ka aborigines. Laut, gum, awewe milih ti. Murah. Eta sia tempo. Jeung panyakit jeung sakabéh kualitas hirup. Maranéhanana rusia-Filipino putri bakal kudu iklas dina pecundang, sabab pikeun mere atikan anu alus teu bakal bisa dipaké. Atawa pikeun barudak pikeun mulang Imah jeung bajak, bajak, bajak nepi ka barudak bisa malikan, nu apartemen bakal dibeuli jeung karya teu wareg. Di cinta lamun — Enya, kuring satuju, jadi anjeun bisa. Jeung diuk tukangeun net ti isuk nepi ka sore, jeung gadis ngora minangka pembantu rumah tangga jeung sex boneka make, eta teu keur kuring bae. Jeung éta sagala kabagjaan dina kahirupan. Katuhu Paradise. Goréng hiji hal anu percaya ka nu jadi éndah hiji tempat tinggal tanpa masalah jeung worries. Deui — ngan cocog Muscovites anu ngabogaan hiji apartemen. Kuring deui ku. Enya, kabur prospek manéhna, lamun teu ngagantung diri kaluar ti boredom (well, gudang psikologis manéhna téh), méré lahir nepi ka manéhna model budak, naon anu teu jeung eta. Sok sarua lapak di apartemen bakal teu hirup, jeung memang, loba nu leuwih masalah jeung hiji Outlook keur sapuluh taun ka hareup. PS Jeung guy masih pecundang jeung nerd, Enya. Jalma dina bodas-nabrak pikeun karya jeung gajih, perumahan nyokot — jeung manéhna, keur lokal jeung dina perumahan, teu bisa (rada teu hayang.) pikeun manggihan karya jeung vegetate dina panghasilan ti nyewa apartemen. Katuhu Paradise. Goréng hiji hal anu percaya ka nu jadi éndah hiji tempat tinggal tanpa masalah jeung worries. Deui — cocog ngan Muscovites, geus hiji apartemen. Kuring deui ku. Sanajan di dieu manéhna kukituna kapanggih lemak awewe bodo jeung bir a jeung panyabutan nu permanén tina uteuk, jeung saterusna kapanggih dina leungeun sarua, nu bodo Filipino, tapi geulis sarta tanpa fucking uteuk. Oge loba shit tapi teu bulan. Boring. Terus kumaha eta tanpa adrenaline. Nu kasus naha urang kudu tetep nada, leumpang turun jalan jeung pamikiran ngeunaan cuffs teu nyengkram atawa teu beuratna

About