submit


Kuring hayang jadi bagja, contented, aman dina hubungan mah jeung nyieun hirup silih harmoni — jeung kuring digawé di eta pikeun taun teuing. Kuring mah sagala rupa nu reueus hubungan gagal tapi kuring ditangtukeun pikeun manggihan cinta jeung roman deui — kuring bet anjeun anu teuing, hehehehe. Kawas loba anjeun Kulon guys maca ieu, kuring bet anjeun geus ngan saukur gering ka eyeballs kumaha feminisme geus tipped skala nu lega a saimbang jeung hubungan asih jadi lumangsung perang gaduh pikeun ngabuktikeun diri anjeun, ka anjeun saméméhna Kulon girlfriends jeung istri. Awewe ti Ciamis anu néangan lalaki geus lumangsung hiji quest for eta — maranéhanana ngarti hayang méré diri anjeun, pikeun mulang anjeun ngarojong eta. Aya kavling tina single dads dating online anu nekat pikeun minuhan ‘hak’ single Filipino awéwé jeung settle turun kana kahirupan normal. Mimitian mahluk manusa pangalusna jeung pasangan calon salaki nu a Filipino awéwé pantes, hayang jeung ngahormat. Jeung upami anjeun hoyong pikeun nunjukkeun ciri anyar atawa ngan saukur nanya pertanyaan, urang kukituna cinta ka ngadangu ti anjeun. Ngan saukur make urang Contact Us page. Pinay Romances mangrupa salah sahiji panggancangna ngembang dating online Filipina pikeun situs web nu cocog jeung Filipina jeung kulon lalaki. Urang dumasar di Ciamis. Urang teu a Filipino agénsi bobogohan. Urang ngahususkeun dina online cocog pikeun Pinay ladies ti Quezon City, Sumedang, Caloocan, Davao City, Cebu City, Zamboanga, Antipolo, Pasig, Taguig, Cagayan de Oro jeung loba deui lokasi nu di Filipina. Urang nyieun eta gampang manggihan Filipino kabogoh atawa kulon kabogoh. Manggihan babaturan anyar atawa ngamimitian hubungan anyar, ka ayeuna

About