Loba asing lalaki ragrag pikeun astounding kageulisan nu Filipina awewe boga. Ayeuna skenario umum di Filipina, utamana dina spot wisata, pikeun nempo ngora Filipino wanoja babarengan jeung an old man asing. Lalaki ieu bisa jadi geus fallen asih nu Filipino awewe keur loba alesan kumisan ti penampilan fisik sorangan. Filipino awewe, sacara umum, geus sababaraha unik jeung pang bogohna tret nu no man bisa nolak.

Nu kahaneutan tina cinta yén maranéhanana méré bisa jadi teu gampang loyog ku awewe ti bangsa séjén.

Filipino awewe ogé skillful jeung keras gawe

Anu pamungkas, Filipino awewe anu pohara tanggung jawab pamajikan jeung indung sabab kulawarga-berorientasi. Tapi naon anu alesan naha a Filipino awéwé bakal bunuh sorangan a man ti nagara deungeun. Nya eta ngan duit saloba urang mikir? Atawa aya deeper kahayang nu drive a Filipino awéwé. Filipino awewe kawas lalaki asing alatan pamanggih ngabogaan kahirupan anu leuwih alus sakali nikah ka eta. Dulur anu teu bisa mengklasifikasikan diri salaku»beunghar,»sok bakal neangan pikeun stabilitas finansial. Filipinos view gawe di luar nagari salaku kahirupan maranéhanana sacara golden tiket kabebasan finansial. Nu nalar sarua manglaku ka Filipino awewe anu nikah lalaki asing. Maranéhanana percaya yén nikah lalaki asing bakal emancipate eta ti keur finansial ditantang dina kahirupan. Pikeun maranéhna, lalaki asing nu jiga maranéhanana dongeng»Pangeran Menawan»nu bakal robah kahirupan maranéhanana sarta pamustunganana nyieun eta leuwih alus.

Filipino awewe geus fondness pikeun ampir nanaon asing ka nagara

Ieu geus loba explanations, tapi dipikawanoh sacara umum nu Filipino masih ngabogaan kompléks inferiority lamun datang ka gauging diri ngalawan asing. Nu inferiority-kompléks mental ngajadikeun asing hal bisa katarima jeung nilai luhur. Jadi, lalaki asing nu langsung ditempo ku Filipino awewe jeung leuwih alus pigura pikiran. Eta mangka aman nyebutkeun yen lalaki asing nu ditempo salaku leuwih alus néangan ti asli lalaki nagara. Filipino awewe nu gampang katarik bodas-skinned, jangkung, jeung luhur-nosed lalaki asing. Ieu téh masih patali ka»inferiority-kompléks»masalah nu Filipinos boga. Tapi kumisan ti nu mental, hiji bisa mikir nu basajan alesan balik ieu atraksi nyokot hiji hal anu anyar pikeun hiji perobahan. Filipino lalaki anu dipikawanoh jadi nu leuwih leutik dina luhur di ngabandingkeun ka maranéhanana Kulon tara, geus a»low-bridged»irung, jeung adil pikeun complexion poék. Batur anu ngabogaan ciri nu sarua ka jalma asing lalaki ditempo salaku»leuwih alus néangan.»Modern Filipino awewe, sanajan umumna ditempo salaku kolot jeung ditangtayungan, mindeng hayang nu anyar. Loba neuleuman dongeng bagian tina kapribadian maranéhanana ku ngalakonan dina hubungan jeung manusa asing. Kasempetan pikeun diajar, ngajajah jeung pangalaman nu béda dina budaya bisa jadi cukup alesan pikeun hiji awewe luncat kana jenis ieu komitmen. Keur bisa pangalaman seru hal dibawa ngeunaan ku nu ceuk hubungan ngan méré thrill ka loba Filipino awewe poe ieu. Duit bisa sigana alesan primér naha a Filipino awewe bakal nikah batur ti hiji nagara deungeun, tapi eta mana deeper ti nu. Ieu téh leuwih calakan ngomong yén Filipino awewe ngan hayang hiji hal»leuwih hade»ti naon lokal lalaki geus nawarkeun. Everybody hayang ngalaman hal nu anyar hirup geus nawarkeun, jeung ieu téh hiji hal anu loba Filipino awéwé teu bisa ngan saukur ngahurungkeun turun. Dina ahir, sakabéh nu hiji awewe hayang nyaéta réalisasi tina impian maranéhanana jeung pikeun loba Filipino awewe, nikah a man asing nyaéta konci pikeun eta sadayana datang bener

About