submit


Kuring ve katempo babagi mah wajar heubeul Australia lalaki nikah ngora pisan Filipino Awewe jeung badag pisan umur gap. Tapi jadi cukup jujur, kuring ve ogé ditempo alus fair share pasangan anu nikah dina umur nu sarua group. Kuring ve meunang sakeupeul babaturan anu sagala nikah ka Filipino awewe jeung gap umurna teu loba. Eta sacara antara — taun jadi eta saeutik akal dina pamadegan mah. Ayeuna lamun Filipino awéwé heubeul taun jeung manéhna marries a taun man heubeul, nu hiji nu beda-beda carita sakabehna jeung carita ieu kajadian ka hiji mah babaturan deukeut jeung éta teu carita alus. Heubeul mah Australia babaturan kira-kira taun heubeul, cerai ti pamajikanana, geus tumuwuh nepi kids sadaya nikah. Urang sakali digawé babarengan jeung nu kumaha kuring teu apal manéhna. Manéhna salaku santun Aussie bloke salaku nya meunang. Hiji poé dina, kira-kira ahir, salah sahiji babaturanana di Brisbane, anu geus dipiboga usaha di Filipina nanya ka manéhna lamun manéhna hayang datang katut ka Manila pikeun sababaraha minggu. Babaturan kuring ucul di kasempetan. Manéhna datang di Sumedang jeung papanggih ieu pisan ngora éndah gadis hal heubeul taun. Manéhna single mum, salaku manéhna geus kungsi hiji anak ti hiji hubungan saméméhna, gadis. Atoh, manéhna ka kuring manéhna ngan papanggih nya ukur dua poe di Tasikmalaya sarta manéhna geus meunang deui ka Australia. Naon bae kajadian dina waktu nu dua poé ka nyieun manéhna ngalakukeun naon manéhna teu next ieu gila. Sabab manéhna kalawan nyata terang kumaha nyorong tombol katuhu. Jadi, lamun manéhna meunang deui ka Australia, babaturan mah ka kuring manéhna papanggih jeung hiji Filipino gadis jeung manéhna bade mawa dirina ka nganjang manéhna di Australia. Jadi, manéhna langsung meunang digawé jeung disponsoran nya visa wisata pikeun bulan jeung manéhna anjog di ahir bulan désémber. Dina poé manéhna anjog, babaturan heubeul mah ngondang babaturanana di pub lokal keur sababaraha beers jeung eupan. Manéhna kabeh seuri jeung grinning ti ceuli ceuli. Ieu mah teu aya kasempetan éta, tapi pamajikan mah. Saminggu saterusna, kuring kungsi hiji kasempetan pikeun papanggih jeung babaturan heubeul mah di pub lokal pikeun dinner jeung kuring indit jeung pamajikan jeung putri. Éta téh lamun kuring papanggih nya. Detik tina rapat nya mana ngan normal perkenalan. Tapi sanggeus menit, kuring ilahar gadis ieu teu alus hiji keur mah babaturan alatan babaturan mah, kuring jeung pamajikan kuring anu galecok sagala kira-kira, jeung manéhna nyangkut dina hiji iPad anyar dina Facebook atawa naon bae teu bothering ngagabung dina paguneman, sadaya diserep dina dirina sorangan dunya digital. Saperti hiji awewe teu kudu geus diidinan ka breed di tempat kahiji, maranéhanana pop kaluar leuwih turunan maranéhanana ngaliwatan kanal lahir, leuwih goreng ti maranéhanana sorangan, teu sangka ka sorangan. Sababaraha minggu saterusna, kuring indit jeung pamajikan jeung putri ka pub boga dinner jeung mangka kuring papanggih deui mah babaturan heubeul jeung nya Filipino kabogoh. Babaturan mah geus sababaraha beers jeung manéhna ditarik kuring kumisan mimiti nétélakeun kuring yén manéhna ieu bade ngirim nya packing. Tengah bulan januari nepi, pamajikan kuring meunang telepon ti ieu Filipino nona di kira-kira pm sore. Manéhna ieu sadaya lawon jeung diperlukeun batur ngobrol ngeunaan masalah nya. Tétéla, babaturan heubeul mah hayang meunang leupas tina manéhna jadi gancang yén manéhna datang nepi ka hiji licik rencana jeung manéhna ka dirina yén manéhna bakal jauh pikeun digawekeun pikeun sababaraha bulan, jadi manéhna kudu balik deui ka awal Ciamis, sanajan nya visa ieu pikeun bulan. Kuring ngan saukur ka dirina, Hallelujah. Manéhna pantes éta. (Saleresna, I didn t say Hallelujah di sadaya, tapi ieu mah deukeut ka dinya). Tapi manéhna geus putri a di Filipina.pamajikan mah interjected. I don t care, euweuh masalah mah atawa ANJEUN masalah kuring ka pamajikan mah. Sajauh ieu mah patali, manéhna geus kasempetan pikeun jadi dina hubungan alus jeung babaturan heubeul mah, tapi manéhna blew eta jeung ayeuna manéhna ieu nangis ngeunaan meunang deui dina pesawat bit a awal balik deui ka Filipina. Ieu mah babaturan hiji fool heubeul. Enya, ka extent sababaraha. Tapi manéhna téh hiji jenis-hearted guy jeung nasty ieu wanoja nyandak kauntungan tina generosity ka ekstrim. Jujur mah hirup pondok, kuring ve kungsi ngadéngé hiji awéwé kawas éta jeung katempo hiji awéwé nu kalakuanana jiga nu di hareup kabogoh nya. Kami mah sinis tina Filipino awewe? No. Lolobana nu eta nu bener asih, satia jeung well-mannered sarta pagawe teuas. Tapi hanjakalna for babaturan mah di dieu, manehna kakara dijieun pilihan goréng. Ngan pasamoan batur pikeun dua poé dina Sumedang téh teu cukup pikeun dibere nyaho hiji jalma. Meureun kaluar tina desperation, manéhna mikir ieu bisa digawé kaluar jeung manéhna dibawa nya ka Australia tapi karakter jeung sikep ieu pisan ngora jeung geulis Filipino awewe ieu nyata isin ka manéhna. Ayeuna, di dieu nu luhur sapuluh alesan naha lamun anjeun aya hiji kolot, nu awon jeung socially unacceptable Australia man, anjeun kudu nikah atawa tanggal Filipino awéwé jeung niat nikah di dieu. Kuring ve got a babaturan saha anu nikah ka Filipino awéwé jeung manéhna téh plus taun heubeul jeung manéhna téh kira-kira taun heubeul. Sakapeung, manéhna guyonan yén meureun manéhna kudu meuli sababaraha toys sex pikeun pelesir sorangan sabab salaki teu bisa ngalakukeun hal eta. Sababaraha bulan, manéhna kukituna boga aktivitas di sadaya. Kuring teu apal sababaraha kawas éta. Pohara geulis Filipino pamajikan jeung salaki anu baheula taun heubeul. Manéhna ogé plus taun heubeul. Maranéhanana geus rumaja putri, jadi maranéhanana éta nikah bari jadi manusa ieu aktip deui mangka. Ayeuna manéhna teu. Anjeun nyaho naon anu maranéhanana anu pamikiran, ka katuhu. No, you don t. Oge, kuring teu bisa nyaritakeun anjeun hoyong jalma séjén nu mikir. Tapi ulah nyaho lamun kuring nempo saperti a pasangan, kuring geus ngan hiji kecap mana anu gancang ngaliwatan pikiran mah: sacara SERIUS. Kuring ve kadéngé salaki mah Filipino babaturan wadul jadi goréng ngeunaan kumaha maranéhanana hate ngirim duit deui ka pamajikan s kulawarga jeung baraya deui di Ciamis. Ayeuna, upami anjeun minangka salaki nu teu pikiran ngirim duit pikeun leuwih Filipina, mangka hatur goodness pikeun jenis jantung. Ciamis pamaréntah bisa kasampak sanggeus kabéh anak urang oge, sabab loba teuing di antarana jeung nu alesan naha aya loba teuing di antarana sabab pikeun saperti hiji nagara leutik, maranéhanana breed kawas gila. Urang ngawadul dieu ngeunaan urang State jeung Pamaréntah Féderal di Australia tapi dina babandingan nu Pamaréntah di Filipina, Pamaréntah Australia geus jutaan kali leuwih alus di-layanan kiriman. Lamun anjeun ve kungsi landed suku anjeun di Filipina, anjeun kukituna kungsi nyaho naon kaula ngobrol ngeunaan. Anjeun ve meunang eta aya pikeun nempo percaya naon kaula mah nyebutkeun ka dieu. Lolobana anjeun pamajikan s kulawarga jeung baraya bakal boga pagawean jeung kaayaan maranéhanana hirup bakal jadi saeutik kasar jeung tangguh. Tapi teu sakabeh, jadi adil, sababaraha awewe bakal datang ti alusna pikeun ngalakonan kulawarga jeung lamun nu hal (anjeun kukituna bener tangtu kudu jadi teu diganggu ngeunaan ngirim duit pikeun Filipina sabab kulawarga maranéhanana anu ti kulawarga kelas tengah anu bisa nempo sanggeus sorangan). Ayeuna, kuring f ngirim duit pikeun Filipina nyaéta hiji hal anu anjeun kukituna mikir bakal ngajalankeun anjeun kacangan, don t ganggu nikah a Filipino awewe, komo lamun manéhna salaku hiji nice nu anjeun kukituna bisa maot pikeun. Jujur, geulis Filipino awéwé bisa geus dicokot nu mana wae nu nyokot nya kabogoh deui di nagara nya sorangan. Naha anjeun kungsi nanya ka diri patarosan ieu, naha ayeuna manéhna jeung anjeun, hiji heubeul awon hitut (hampura, tapi nu bener.)? Teu sadaya Filipino awewe gold diggers Paling Filipino awewe aya nanaon, miara, satia jeung ngubaran salaki maranéhanana salaku raja. Tapi aya sababaraha nu sababaraha awewe nu bakal nyokot anjeun pikeun liar numpak jeung anjeun gé mayar eta jeung duit anjeun. Lamun ngora Filipino awewe pisan clingy ti mimiti dina hubungan dating anjeun, dimimitian nanyakeun pikeun ieu jeung nu meuli kuring ieu, kuring meuli éta, mangka dude, anjeun serius boga hiji tukang gali emas di leungeun anjeun. Hayu s face it, I ve maca jeung ngadéngé carita Filipino awewe ninggalkeun jeung divorcing maranéhanana heubeul pisan salaki lamun maranehna boga kasempetan: sakali manéhna meunang Australia karésidénan permanén status. Aya nu lepat jeung éta, everybody hayang kahirupan anu leuwih alus. Hal anu alus nyaeta, anjeun ve dibikeun nya kasempetan jeung anjeun mikir anjeun dipikacinta nya, sarta manéhna dicinta anjeun. Tapi kadang-kadang, eta ngan bisa jadi hiji hal anu samentara. Anjeun méré nya hiji alesan pikeun ninggalkeun jeung manéhna gé ninggalkeun. Jadi, lamun manéhna daun anjeun, dimana anjeun mikir manéhna bade ngalakukeun saterusna. Meureun aya alesan naha anjeun bisa jadi kudu teu loba kasuksésan jeung anjeun sorangan jenis awewe (Australia awewe) jeung meureun anjeun pamajikan kahiji kénca anjeun sabab anjeun teu nyaho kumaha jadi lalaki nyata ka pamajikan anjeun di tempat kahiji. Dulur di pub lokal di kota asal anjeun weruh yén anjeun babari ambek heubeul hitut jeung anjeun usaha di sia deui kana hubungan jeung mana wae Australia awewe geus gagal. Jadi, anjeun keun t ka Filipina pikeun coba tuah anjeun sabab anjeun ve heard from a mate nétélakeun yén katresna aya bakal luncat sakuliah anjeun sakali anjeun meunang aya sabab anjeun Westerner. Ayeuna yén anjeun boga gadis geulis hirup jeung anjeun di Australia, jeung lamun anjeun teu indit kaluar jeung papanggih babaturan, jeung lamun manéhna nu jenis gadis anu muka socially (tapi anjeun socially unacceptable), anjeun kukituna nunda dina posisi tangguh lamun anjeun aya timburu freak. Kuring teu apal hiji ngora Filipino awéwé, anu nikah hiji manusa leuwih kolot pikeun taun sarta maranéhanana boga sababaraha barudak anu keur rumaja ayeuna, tapi ieu leuwih kolot lalaki terus nya kakonci jauh dina isolasi di hiji tegalan. Manéhna teu ngidinan nya pikeun sosialisasi jeung tatanggana atawa nyieun babaturan anyar. Manéhna wished pikeun meunangkeun kaluar tapi manéhna wouldn t ngidinan eta. Manéhna kukituna ménta manéhna Bisa urang indit tur tingal tempat kawas Cairns, Mackay, Rockhampton, kuring ve geus nyangkut di dieu pikeun taun jeung kuring hayang meunangkeun jauh bari jeung anjeun ve kungsi beunang kuring meunangkeun kaluar. Nebak naon manéhna teu. Manéhna cerai manéhna jeung ayeuna manéhna geus hirup jeung manusa sejen ampir sarua jeung umur nya manéhna téh ngarasakeun kahirupan nya ayeuna. Lamun anjeun aya old, anjeun kudu eta jadi néangan sanggeus jeung raising barudak, barudak anjeun. Nu kudu geus lumangsung lila waktu ka tukang. Kabéh barudak anjeun ayeuna kudu geus kawin jeung anjeun kukituna kudu jadi akina. Tapi keur sababaraha alesan, lamun manusa keur pops kaluar nya kanal lahir, anjeun keur bade geus ngalakonan naon teu — taun ka tukang jeung pamajikan kahiji atawa kadua pamajikan atawa naon bae. Ngan nu jadi masalah nyaeta anjeun kukituna kungsi ningali anjeun incu jeung ieu awewe jeung aya bakal datang hiji waktu lamun waktu anjeun moal bisa kasampak sanggeus anjeun sorangan barudak sabab anjeun kukituna jadi kolot teuing jeung frail, jeung sagala tanggung jawab bakal balik ka pamajikan ngora. Lamun urang papanggih babaturan, anu geus orok jeung budak ngora, manéhna envied eta. Manéhna kukituna mawa orok dina leungeun nya jeung manéhna kukituna wished manéhna kukituna geus salah nya sorangan. Tuluy manéhna gé nempo kuring jeung pamadegan kuring hayang nada jenis ieu panon. Abdi nampi hint nu. An kuring keur pamikiran Kami mah Allah. Di dieu nu hal, awewe ngarasa lengkep atawa hayu atuh urang nunda cara ieu, awewe ngarasa maranehna nyata awewe basa aranjeunna bisa tega barudak. Jadi, lamun anjeun aya hiji lalaki kolot jeung dokter s cut anjeun produksi spérma pipe, anjeun bisa ogé poho yen sakabeh ide tina nikah ngora Filipino wanoja nu kungsi miboga kasempetan pikeun boga anak. Kuring ve katempo pasangan kawas di Australia wanoja nu jadi satia, manéhna bisa geus cerai nya kolot salaki ka manggihan sejen man nikah jeung boga budak, tapi manéhna mikanyaah manehna manéhna masih jeung manéhna. Tapi anjeun bisa nempo ngenes atawa longing dina panon nya unggal waktu manéhna meets nya babaturan jeung orok jeung barudak leutik. Nu hiji hal nu s geus nolak ka dirina alatan heubeul salaki indit dina péso lila ka tukang saméméh manéhna papanggih nya. Don t poho pikeun ngabagikeun, tweet, link, kawas lamun anjeun ve ngarasakeun pos ieu ku ngaklik jalma babagi tombol di handap. Hatur nuhun

About