Filipino pamajikan

Puguh hirup, puguh asih

Kahayang mah Anjeun di ieu éndah poé harepan, mangsa nu bakal datang, jeung hayu kecap»disappointment»bakal leungit kabeh harti pikeun Anjeun

About